Nikola Jokic

Točno ga ne zaslužujete. Ne vjerujem šta čitam. Smatraj ga govnom od čovjeka, koliko čujem nije da ne daje materijala, ali da bi bili bolji bez TOP 10 centra u povijesti ˙(za mene TOP 5-6) je nebuloza. I na OI ugl šalju najbolje što imaju.
AD i JJJ nije isto. Ingram i Durant nije isto. Bron i Banchero nije isto. Curry i Brunson nije isto. Booker i Reaves nije isto. Tatum i Mikal nije isto. Bam i Portis nije isto. Embiid i Walker Kessler je, ajde, skoro isto. NE! Kahwi i Josh Hart nije isto. Ijoš imaš JRuea, Anta, Haliburtona u ulogama di će pokazat najviše.
Kakvo SP? Ovo je 3x jača momčad.
brt bez Slanine finale..
videćemo sa Slaninom šta će da bude..
one njegove klovnovske finte, dodavanje iza leđa i ostale gluposti ovde ne prolaze.. ni oni njegovi šutevi a igrač 3 metra od njega sa spuštenim rukama.. evo Dončić, dao 26 poena al šut 8 od 23.. krac malo 50 poena ko u NBA bez jbnog promašaja.. totalno drugačija košarka
samo se nadam da će Pešić da ga iskontroliše i da nam on služi da odmara Milutinova.. da igra ne više od 20 min.. ne znam je l Piroćanac Pešić u stranci al ako je u kontaktu sa Vučićem ugasili smo jer najveći sendvičar SNS ovski Jokić će onda morati da bude u timu sve vreme na parketu

Poslednja izmena:
brt bez Slanine finale..
videćemo sa Slaninom šta će da bude..
one njegove klovnovske finte, dodavanje iza leđa i ostale gluposti ovde ne prolaze.. ni oni njegovi šutevi a igrač 3 metra od njega sa spuštenim rukama.. evo Dončić, dao 26 poena al šut 8 od 23.. krac malo 50 poena ko u NBA bez jbnog promašaja.. totalno drugačija košarka
samo se nadam da će Pešić da ga iskontroliše i da nam on služi da odmara Milutinova.. da igra ne više od 20 min.. ne znam je l Piroćanac Pešić u stranci al ako je u kontaktu sa Vučićem ugasili smo jer najveći sendvičar SNS ovski Jokić će onda morati da bude u timu sve vreme na parketu
finale čega?

Idi jos malo botuj za Piksija i njegovu taktiku izduvao si ga zajedno sa njim.
Ne mora da ideš na fudbal, pop je pokazao znanje na temi o Partizanu gde je cele sezone pisao kako smo dobri, kako je sve ok i napadao me da sam cigan kad sam kritikovao igru tima i pisao da nam sve škripi i da od sezone nema ništa.

Evo ovde imamo dva NBA igrača koja su u FIBA utakmici napravila tripl dablove, jedan sa 26 a drugi sa 19 poena, ali on probere statistički podatak da dokaže kako je NBA cirkus i kako to nisu nikakvi igrači, samo zbog mržnje prema Jokiću.

Detinjasto i zaslepljeno ponašanje.

Nije lepo Jokoća nazivati Slaninom, čovek se dokazao i pokazao. Takav igrač se retko rađa, sa takvim talentom i mogučnostima i pregledom igre, itd. Trenirama je ponekad teško da naprave kolektiv oko njega, to nije lako kada imaš centra koji je plejmejker, drugi moraju dobro da prate tu igru. Meloun je uspeo jednom, ove godine nažalost nije. NIje ni on kriv nego vlasnici. Možette da pročitate analizu

5. Cheap ownership might foil the Denver Nuggets’ dynasty plans.

While the Celtics just signed their fifth player to a contract worth $30 million or more annually, the Nuggets were unwilling to even give $20 million a year to Kentavious Caldwell-Pope, who drained 41.5 percent of his 3s in two seasons with the team and was a critical perimeter defender.

After Bruce Brown left last summer, it’s the second year in a row one of Calvin Booth’s key acquisitions walked for nothing in free agency. But that’s what happens when your ownership is afraid of a tax bill. Before last season, Booth was open about the long view he was taking by investing in young players to build a foundation with. But head coach Michael Malone was reluctant to play those rookies, and now there’s a lack of clarity about what the rotation will look like. Christian Braun has some size and strength advantages over KCP on defense, but he also made fewer than one-fourth of his 3s in the playoffs. Can Julian Strawther step up? Is a trade incoming? Will they sign another veteran? For now, the Nuggets get an incomplete grade for their offseason. But ownership’s decisions could hurt their odds of building a team that stays in contention. Izvor teksta
Ostaje da vidimo da li će Pešić moći da uklopi sve kockice u pazl. Ali Jokić će tu imati najmanju krivicu ako ne uspe. Ja stalno imam tu tezu das su selektori i trenieri najzaslužniji i za poraz i za pobedu. Tako za Piskija, tako i za Pešića i ostale....

Ja stalno imam tu tezu das su selektori i trenieri najzaslužniji i za poraz i za pobedu. Tako za Piskija, tako i za Pešića i ostale....
Vidiš, neki ovde imaju drugu teoriju... ako je rezultat dobar, zaslužan je tim, trener, publika, ako rezultat nije dobar, to je isključivo zbog Jokića (mada, eto, načeli su i Dončića, u koga su se do juče kleli, kako je on igrao prošle godine za reprezentaciju Slovenije, a Jokić nije igrao za Srbiju)

Slovenci večeras sve išli preko Luke Govnčića najboljeg igrača NBA cirkus lige i pukli 30 razlike od prosečne Hrvatske..
Tamo daje po 60 poena a večeras 20 a sve išli preko njega 🤣
Čekamo komentar na ovu utakmicu, sigurno ima šta da se nađe... možda je obuo ružne patike?

Screenshot_2024-07-04-18-38-13-995_com.android.chrome-edit.jpg

Ne mora da ideš na fudbal, pop je pokazao znanje na temi o Partizanu gde je cele sezone pisao kako smo dobri, kako je sve ok i napadao me da sam cigan kad sam kritikovao igru tima i pisao da nam sve škripi i da od sezone nema ništa.

Evo ovde imamo dva NBA igrača koja su u FIBA utakmici napravila tripl dablove, jedan sa 26 a drugi sa 19 poena, ali on probere statistički podatak da dokaže kako je NBA cirkus i kako to nisu nikakvi igrači, samo zbog mržnje prema Jokiću.

Detinjasto i zaslepljeno ponašanje.
brt ja sam u suštini pozitiva..verujem i kad ide loše.. a nisam slep da ne vidim da je bilo loše..

Nije lepo Jokoća nazivati Slaninom, čovek se dokazao i pokazao. Takav igrač se retko rađa, sa takvim talentom i mogučnostima i pregledom igre, itd. Trenirama je ponekad teško da naprave kolektiv oko njega, to nije lako kada imaš centra koji je plejmejker, drugi moraju dobro da prate tu igru. Meloun je uspeo jednom, ove godine nažalost nije. NIje ni on kriv nego vlasnici. Možette da pročitate analizu

Ostaje da vidimo da li će Pešić moći da uklopi sve kockice u pazl. Ali Jokić će tu imati najmanju krivicu ako ne uspe. Ja stalno imam tu tezu das su selektori i trenieri najzaslužniji i za poraz i za pobedu. Tako za Piskija, tako i za Pešića i ostale....
tako i za Antića koji je sa timom jakim ko beton ispušio u grupi sa Australijom i Ganom.. zadnji bio
aj malo da budemo pošteni kad već ke njamo

Pozitiva za sve sem za one koje iz dubine duše mrziš
brt ja nikog ne mrzim..samo sam realan
da li je Jokić smrad od čoveka? jeste
svako ko botuje sa SNS sektu, ko propagira kocku, kog boli krac za Srbiju ( igram kad mi se igra ) , ko ima 500 miliona a kupuje konje od milion a ne pomogne klincu koji umire , kome taj milion znači život.. za mene je smradina
sad ćeš ti reći: njegove pare.. pa da njegove pare al je smradina.. ja da imam 500 miliona ili 200 ili 100 pola bi odma dao za bolesne.. odma!! kakvi jbni konji!!!

Počinješ sa "ne mrzim" a onda napišeš najgore uvrede :mrgreen:

Ne znam odakle ti taj stav o novcu ali potpuno je pogrešan, novac je njegov i pošteno je zarađen, nemaš ti pravo da od njega očekuješ da svoj novac troši kako ti misliš da treba. To da li i kako on pomaže je njegova lična stvar, mnogi koji daju novac u humanitarne svrhe ga daju anonimno, vrlo je verovatno da grešiš dušu ovim pisanjem.

Takođe, to što je dao podršku SNSu je takođe njegova stvar, svako ima pravo da podrži onog za kog misli da treba, a ne onog ko ti misliš da treba. Nisam ni ja za Vučića ali to sam ja, iskreno trenutno ne vidim nikoga na političkoj sceni kome verujem, glasam za opoziciju iz principa ali ista su to g0vna.

Reklamiranje kladionica mu i ja zameram, ali ako država to ne rešava onda je i to ok, zar ne? Kladionice su postale glavna zanimacija muške populacije, zašto bi jedan sportista morao da bude pametniji od mnogih sa fakultetskim obrazovanjem koji u njima provode vreme?

Ne znam koliko godina imaš ali treba da odrasteš, jer to što ti pišeš su provereno loši stavovi koji su se u istoriji pokazali destruktivnim.

I najbitnije, ti dozvoljavaš svojoj mržnji da ti pomuti rasuđivanje i najbolje košarkaše sveta pljuješ kako ne valjaju u poslu u kome su pokazali da im nema ravnih, to je najjasniji znak tvoje nezrelosti.

ne rađa se rijetko, nego se prije njega rodio samo jedan.

a šta imaš čitat. Htio ić b2b sa 5 igrača. Ne ide jbg. Ako oćeš ić sa 7, onda ti u sezoni i Watson i Braun igraju puno više. Glavno da MPJ ima ugovor koji ih je osakatio i kojeg ne možeš uvalit nigdje. Osim ako petorka neće igrat savršenu košarku, i uz to bit zdravi, to je bilo to od prstenja za Jokića. Znači, to je bilo o od prstenja za Jokića. Plus će OKC, SAS, Wolvesi, Dallas, Houston bit jači. Booth je dokazani majmun, nakon KCP-a nema dileme.

a šta imaš čitat. Htio ić b2b sa 5 igrača. Ne ide jbg. Ako oćeš ić sa 7, onda ti u sezoni i Watson i Braun igraju puno više. Glavno da MPJ ima ugovor koji ih je osakatio i kojeg ne možeš uvalit nigdje. Osim ako petorka neće igrat savršenu košarku, i uz to bit zdravi, to je bilo to od prstenja za Jokića. Znači, to je bilo o od prstenja za Jokića. Plus će OKC, SAS, Wolvesi, Dallas, Houston bit jači.
MPJ ми је привукао пажњу као играч са изузетно „меком руком”, ријетко се виђа такав шут. Очекивао сам много више од њега, а он је тек ту и тамо, повремено, знао забљеснути и никако да наниже неку дужу добру серију, да буде поуздани ослонац тима... Уговор од 30 милиона годишње заиста није оправдао, ни близу. Жао ми је, мислим да је могао много више, али очито има нешто у њему што га онемогућава да се издигне у врхунског играча.

Počinješ sa "ne mrzim" a onda napišeš najgore uvrede :mrgreen:

Ne znam odakle ti taj stav o novcu ali potpuno je pogrešan, novac je njegov i pošteno je zarađen, nemaš ti pravo da od njega očekuješ da svoj novac troši kako ti misliš da treba. To da li i kako on pomaže je njegova lična stvar, mnogi koji daju novac u humanitarne svrhe ga daju anonimno, vrlo je verovatno da grešiš dušu ovim pisanjem.

Takođe, to što je dao podršku SNSu je takođe njegova stvar, svako ima pravo da podrži onog za kog misli da treba, a ne onog ko ti misliš da treba. Nisam ni ja za Vučića ali to sam ja, iskreno trenutno ne vidim nikoga na političkoj sceni kome verujem, glasam za opoziciju iz principa ali ista su to g0vna.

Reklamiranje kladionica mu i ja zameram, ali ako država to ne rešava onda je i to ok, zar ne? Kladionice su postale glavna zanimacija muške populacije, zašto bi jedan sportista morao da bude pametniji od mnogih sa fakultetskim obrazovanjem koji u njima provode vreme?

Ne znam koliko godina imaš ali treba da odrasteš, jer to što ti pišeš su provereno loši stavovi koji su se u istoriji pokazali destruktivnim.

I najbitnije, ti dozvoljavaš svojoj mržnji da ti pomuti rasuđivanje i najbolje košarkaše sveta pljuješ kako ne valjaju u poslu u kome su pokazali da im nema ravnih, to je najjasniji znak tvoje nezrelosti.
nije to problem, muškarci, fakulteti.... znamo svi ko se kladi u velikom broju, i ko ga, vjerojatno, u Srbiji obožava u velikom broju. i za reklamiranje kladionice nema opravdanja.

MPJ ми је привукао пажњу као играч са изузетно „меком руком”, ријетко се виђа такав шут. Очекивао сам много више од њега, а он је тек ту и тамо, повремено, знао забљеснути и никако да наниже неку дужу добру серију, да буде поуздани ослонац тима... Уговор од 30 милиона годишње заиста није оправдао, ни близу. Жао ми је, мислим да је могао много више, али очито има нешто у њему што га онемогућава да се издигне у врхунског играча.
I visok je. Znači nemoguće ga je blokirat. svaki šut mu je uncontested. ali kad ti igra sezonu di ne pogađa more s broda, a znamo da kad MPJ dobije loptu u napadu, napad je gotov, on je doslovno beskoristan igrač sa 30M po sezoni

nije to problem, muškarci, fakulteti.... znamo svi ko se kladi u velikom broju, i ko ga, vjerojatno, u Srbiji obožava u velikom broju. i za reklamiranje kladionice nema opravdanja.
Naravno da nema i to mu je veliki minus, ali Jokić intelektualno nije na nivou diplomca, on je sportista. Sumnjam da on sa njegovim parama i obrazovanjem može da shvati poguban uticaj klađenja i kocke kao šireg konteksta.

I visok je. Znači nemoguće ga je blokirat. svaki šut mu je uncontested. ali kad ti igra sezonu di ne pogađa more s broda, a znamo da kad MPJ dobije loptu u napadu, napad je gotov, on je doslovno beskoristan igrač sa 30M po sezoni
Заиста је озбиљно остао дужан Денверу, узели су га повријеђеног, кад га нико није хтио, чекали да санира повреду, вјеровали у њега, обилато га платили, кад оно... ћорак.

Naravno da nema i to mu je veliki minus, ali Jokić intelektualno nije na nivou diplomca, on je sportista. Sumnjam da on sa njegovim parama i obrazovanjem može da shvati poguban uticaj klađenja i kocke kao šireg konteksta.
Jokic je izmedju ostalog reklamirao i

Pivo,znaci alkohol.

Energetska pica i to poguban uticaj ostavlja na decu i ljude pogotovo kada se izmesa sa alkoholom.

Bomboni,a sta cemo sa tim? cini mi se i to reklamira u americi,a karijes zub

Da se ne zavitlavamo to sto snima reklame nema apsolutno nikakve veze ni sa cim.

Sveo si Jokica ovde intelektualno na nivo kisne gliste gde konstatujes da nije diplomac pa kao onda nije u stanju da razume koliko je kocka pogubna.

Zna Jokic sta su kladionice vrlo dobro da ne objasnjavam zbog cega,zna itekako kao sto zna i za stetan uticaj alkohola.

Nego ne razmislja on na taj nacin nije njegova krivica sto neki pojedinac konzumira to u nenormalnim kolicinama...sta kao navukao ga Jokic ma daj...

Naravno da mu ne zameram snimanje reklama,mislim to mi je van pamati.

Prva asocijacija na Jokica treba da bude kosarka sve ostalo su budalastine..

Poslednja izmena:

Back