Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
То мора да му је АВ средио, он има јаке везе у САД, тамо га изузетно цијене и поштују.lažni mvp

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То мора да му је АВ средио, он има јаке везе у САД, тамо га изузетно цијене и поштују.lažni mvp
Ово је и тачно и изузетно важно код састављања тима. Није то само живот у велеграду који нуди бројне могућности, а Денвер je за америчке стандарде провинција, већ и само играње у дворани гдје су "повлаштени гледаоци" Џек Николсон и највеће фаце из свијета шоз бизниса није исто као у Денверу пред неким "локалцима". Зато је играчима не ријетко пожељнија дестинација "град анђела" или Њујорк од неког по америчким схватањима провинцијског градића, без иобзира на скромнији уговор....Денвер је градић који није атрактиван, сигуран сам да многе звијезде уопће не желе живјети ту (мада је и то дискутабилно, кад се онолико игра, питање је гдје уопће живиш, у кући или у авиону/дворани).
brt dobar je igrač ali za nba cirkusТо мора да му је АВ средио, он има јаке везе у САД, тамо га изузетно цијене и поштују.![]()
Е то је већ друго, ту бих се могао сложити с тобом. Дакле, само мало мање жучи и то је то.brt dobar je igrač ali za nba cirkus
zaslušio je mvp u cirkus ligi..
aj da vidimo da l će biti mvp u Parizu na Olimpijadi ??
ako je bio mvp nba lige logično je da mu to neće predstavljati nikakav problem..![]()
druže kod mene nema žuči..Е то је већ друго, ту бих се могао сложити с тобом. Дакле, само мало мање жучи и то је то.![]()
Слажем се да је имао невиђену срећу да умјесто у Барсу оде у Денвер, да га ту сачека Мелоун... Да му се нису тако сложиле коцкице, била би сасвим друга прича, али то је што је. Јесте се и усвињио потписом, то му баш није требало, ал јбг, да је сасвим посебна и необична појава у кошарци, то јесте.druže kod mene nema žuči..
ja u leru sa osmehom na licu pišem sve ovo zato što znam da je istina.. ja ne mrzim Jokića.. simpatičan mi je ali budimo realni.. lik nije za ozbiljnu košarku
Мени је Тони био бр. 1 све до појаве Јокића, а и даље нисам сигуран како бих њих двојицу поредио... Око Јокића се све врти, он носи тим, све му је подређено и он то не злоупотребљава (е, то му је највећи плус!), а Тони није био ни близу првог играча ондашњег Чикага, али добро памтим доста утакмица у којима на егалу промаши пред крај, а Фил га ипак не вади из игре. Да не помињем и ону чувену „свађу” с Пипеном која је завршила Тонијевим одлучујућим кошем.ali ako ga poredimo sa Divcom npr priznajem da je bolji
ono je tek bila neviđena prevara.. ako si gledao finale OI 1996 kad mu Meloun spustio ruku na rame a on se koprca ..ceo svet se smejao
Памтиш ли Зденка Бабића кад је „усвињио” Дражена (192:116)?pa kako da nazovem ligu gde imaš ovaj rezultat:
LA Clipers : Sacramento Kings 176:175
brt ne možemo da poredimo taj NBA i ovajМени је Тони био бр. 1 све до појаве Јокића, а и даље нисам сигуран како бих њих двојицу поредио... Око Јокића се све врти, он носи тим, све му је подређено и он то не злоупотребљава (е, то му је највећи плус!), а Тони није био ни близу првог играча ондашњег Чикага, али добро памтим доста утакмица у којима на егалу промаши пред крај, а ФИл га ипак не вади из игре. Да не помињем и ону чувену „свађу” с Пипеном која је завршила Тонијевим одлучујућим кошем.
ne znam za to al znam da je Dražen davao po 50 Realu.. i sad neki mi neko kaže da je Jokić bolji od DraženaПамтиш ли Зденка Бабића кад је „усвињио” Дражена (192:116)?![]()
Иако ми се изузетно допао МПЈ кад сам га видио, испоставило се да је то била велика грешка Денвера, без његових 30 милки по сезони, свашта би се могло уклапати, овако... мрка капа.Проблем Денвера је што су велике наде полагали у Зика Наџија и да би могао бити то бек-ап рјешење на поз. 4-5. Који има уговор до 2028.године. И чији напредак не иде према очекивањима, није се наметнуо да је играч на којег се могу ослонити у плеј-офу. Код процјена шта очекивати од младих играча некад погодите, некад машите, код Наџија су машили. Зато су и потписали Шарића, који ако би добро одрадио улогу коју је у сезони 2022/23 имао ветеран Џеф Грин, биће то добро уложене паре.
Да не помињем блесавог Родмана који је са својих 2 и ћевап успијевао потпуно „закључати” Шака... Било некад, јбг.brt ne možemo da poredimo taj NBA i ovaj
vidim da pratiš pa verovatno znaš za čuvenu seriju Detroita i Čikaga kad su 89 te i 90 te Bil Lejmbir, Dumars, Rodman, Ajeza Tomas iskasapili ove iz Čikaga..klanica bato.. da bi dao koš mora da propišaš majčino mleko a ne sad Jokić daje po 30, 40 poena jbt niko ga ne čuva.. u ono vreme ni 15 ne bi dao
brt živeo sam u USA i baš sam došo one sezone kad je Detroit osvojio NBA..2003 će..Да не помињем блесавог Родмана који је са својих 2 и ћевап успијевао потпуно „закључати” Шака... Било некад, јбг.
Нема никакве везе с Јокићем, а веома је занимљиво па ћемо то у спојлер.ne znam za to al znam da je Dražen davao po 50 Realu.. i sad neki mi neko kaže da je Jokić bolji od Dražena
А Вемби?brt živeo sam u USA i baš sam došo one sezone kad je Detroit osvojio NBA..2003 će..
i pričao sam sam sa Amerima koji vole sport..
kažu da je NBA bio sport br 2 do te godine ali da baš tada 2002 ga, treća postaje sport br 4.. da nema više Jordana, Birda, Medžika itd.. jedino su Kobi i Le Bron malo držali NBA a sada kog imaš brt?? Jokića i Adetukombua???!??!
Е, сад имамо Кетлин Кларк. Направила је хаос већ као руки.NBA kad se povuče i poslednja zvezda Le Bron ima da ide u krac
NFL, MLB,NHL,NBA
ne bi me iznenadilo da MLS bude praćeniji
inače zadnjih 10 godina više se prati Koledž košarka nego NBA
msm na ove prave ljubitelje sporta
A ti kao stručnjak znaš šta bi se dogodilo u toj situaciji i kako bi se igra odvijala? Jel bi sudile današnje sudije po trenutnim pravilma ili bi sudile sudije iz 1989 po tadašnjim pravilima?de je diskutant @Muad'Dib da nam kaže kako nemamo pojma o košarci i kako bi Mr Slanina izdominirao Bad Boyse iz Detroita iz 1989 te i ubacio im 30 laganih poena![]()
brt pa slažem se..po sadašnjim pravilima kada pipneš igrača, odma ide faull i tu Jokić dominira..zato mu svi igraju odbranu 5 metara od njega da ga slučajno ne dodirnu..A ti kao stručnjak znaš šta bi se dogodilo u toj situaciji i kako bi se igra odvijala? Jel bi sudile današnje sudije po trenutnim pravilma ili bi sudile sudije iz 1989 po tadašnjim pravilima?
Tada su važila jedna pravila, danas se igra po drugim, Jokić je najbolji po ovim pravilima i to je to. Taj Detroit bi bio nemlosrdno gažen u današnjoj NBA jer se ne bi tolerisalo to što su oni radili. Naravno, to nema veze, ali bi ti "dokazao" da Jokić nema pojma tako što bi ga ubacio na jednu utakmicu po pravilima starim 40 godina, on se naravno u tvojoj mašti ne bi snašao i ti bi imao dokaz da je on truba.
Kao što rekoh, nezreo si i previše napaljen za objektivnu diskusiju.
Smejurija.
Sada ga čuvaju jači od Lejmbira i Rodmana, ali su i pravila strožija da se ne bi ponašali kao uličari, jer su pravi košarkaši previše vredni da bi ih neki drvoseča osakatio od besa i frustracije.brt pa slažem se..po sadašnjim pravilima kada pipneš igrača, odma ide faull i tu Jokić dominira..zato mu svi igraju odbranu 5 metara od njega da ga slučajno ne dodirnu..
zato i propada NBA.. ljudi ne vole da gledaju takvu gej košarku jbg
zamisli da ga čuvaju Bil Lejmbir i Rodman.. pa jbt osakatili bi mu one atrofirane ručice.. momentalno bi tražio izmenu i molio trenera da ga ne vraća u igru
pa ima u cirkus ligi jbg.. videćemo ga u ParizuPosao lige je da upravlja smerom u kome se liga razvija, dok je posao timova i igrača da se tim pravilima prilagode.
Možemo da se ne slažemo sa smerom koji je liga odredila, ali timove i igrače koji su u bilo kom sistemu najbolji mora da poštujemo.
Jokić ima tri sezonska i jedan MVP finala, naravno uz osvojen prsten. Takva postignuća ne smeju da se omalovažavaju, niko u istoriji nije osvojio takav trofej a da nije bio u tri najbolja igrača lige i sveta. Jokić ih ima 4 i tu je kraj svake diskusije o tome kakav je on igrač.
Sada su popularne retardirane diskusije tipa da li bi Jordan davao 60 u proseku u današnjoj ligi, da li bi današnji drim tim pobedio onaj iz 1992 itd.
To su diskusije za nivo osnovne škole, kada deca još uvek ne razumeju šta je to profesionalni sport. Može biti zanimljivo za razmišljanje, ali niko ozbiljan neće ništa tog tipa da tvrdi i garantuje.