Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Pa rekao si ranije da bira. Ako bira neće da bira nešto nepoznato i ko zna kako programirano. A nešto mi je čudna uslovljenost mogućnosti vremenom u tim sferama gde vreme ne postoji.Ne mora da zna, jer je put već programiran. Ona bire hoće li vožnju ili neće. Zbog zbira njenih svetlih i tamnih strana postoje samo određene mogućnosti u datom vremenu.
Ali vidi, ono si ko si velikim delom zbog onoga što si bio pa ne bi bilo nikakvo opterećenje znati nešto o tome.Sećanje na prošle živote kod mnogih ljudi bi izazvalo nepotreban splet misli i obeshrabrenje.
Smisao znanja o reinkarnaciji nije u tome ko smo bili, već ko smo i šta radimo od toga danas
Recimo, možda se već kaješ zbog nekih stvari u ovom životu i kažeš sebi "eh, da mi je bila pamet ova, drugačije bih..." E, ali ne možeš, džabe pamet kada se taj voz ne vraća. A da te provuče kroz neku kontru opet je beskorisno ako nemaš sećanje jer bi verovatno mislio čime si se gađao na Boga da to i to doživiš kao mi mnogi koji se nesećamo... I to onda teško može imati pozitivnih efekata.