Techlady
Početnik
- Poruka
- 39
uzgred ko kaze da veze koje pocnu na fejsbuku traju pet dana?![]()
Koliko inace traju..6?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uzgred ko kaze da veze koje pocnu na fejsbuku traju pet dana?![]()
Koliko inace traju..6?

Koliko inace traju..6?
Ozbiljno?Pa cestitam3 meseca za sad.......................................................
nadam se da vi znate sve o navlacenju

Ozbiljno?Pa cestitamnadam se da vi znate sve o navlacenju
![]()
![]()

AhahahSaznaces.... Ako vise odlucis da posaljes xD
...ne bih da otkrivam identitet 
aj i ja da se pofalim...14 og nam je bilo 6 meseci...
upoznali se onako bzvz (kako vec ide preko fejsa) i oko 4 meseca zivimo zajedno...pa sad...ja u fejsa bubav verujem![]()

Znas da je to jako retko? U svakom slucaju,bas mi je drago,samo napred-nek se ljudi voleee![]()
)

msm vidjali smo se mi onako ranije u nekom kaficu.ali nikad nismo progovorili
(ona je mislila da sam ja klosar,a ja mislio da je neka utripovana tatina maza)
a sto se tice tih fles veza ija jaaaaaj
pa bilo puuuno. sto preko fejsa sto preko ovog meni omrzenog foruma![]()

Zbog tih preko foruma ja bih se cuvao...

dosad je bilo fer i korektno...
ali opet, nije fora smarati svaku pa koja naleti... kao sto neki ovde rade.![]()
A zasto ne moze ostati samo na razmisljaju o tome sta bi im radili vec moraju da pocnu to i da rade-znam uvek se nadje neka devojka koja to hoce,ali zasto bi i ona morala da utoli svoju zelju,mlada je pobogu,sto ne uzivaju u detinjstvu,vec srljaju na krljanje
Ranije su se i vencavali u ranijim godinama, a danas se samo prcaju...taman je kako treba.To sto se njemu digao,ne znaci da odmah treba da ga koristi,fizicke reakcije na osobe suprotnog pola su sasvim normalne,ali imati odnose sa doslovno 14,15 godina,sa osobama koje ni ne razmisljaju o tome da li su psihicki zrele za to,sto i znaci da nisu...mislim,kakvi ce to sutra biti ljudi?![]()
Pa cim se ona pocne jebati to znaci da ona to zeli i tu je kraj diskusiji o tome...druga je stvar ako neko tu klinku decko "natera" na seks...Ne nabudzi se samo ego,vec i devojkama stomaci ...odnos treba imati iskljucivo sa osobom od poverenja,a ne klinka sa klincem gde se sutra nece smeti pogledati u oci...
U koga deca imaju najvise poverenja? U starije. Znaci trebaju se prcati sa nekim pedofilima... 

Nama su drugarice iz odeljenja drzale kao neko predavanje... Umirali smo, i podjebavali ih "Kako to tako savrseno radite", a kasnije smo se nudili i kao zamorcici xD
S' obzirom kako izgledas kladim se da si bio odlican zamorcic...isti kao onaj u laboratorijama... xD
Bas je fora.... xD A nijedna iz Nisa da naleti... E to je vec cudno xD

pa nije to do njih no do tebe
kako je meni banatskome keru nalatela nislijka? a?![]()
![]()

Tako sto si prilicno stariji i imas svoja primanja![]()

kao sto bi naslov rekao... nidze vezeeeeee
aj sto sam stariji,manje-vise. pala je na moj forumaski sarm
a sto se tice primanja...pa nije pala sigurno na moja primanja![]()
i to mogu da potvrdim za sve ostale...jerbo sam po prirodi skrtica![]()
Htedoh reci, ja se po forumu samo sprdam, nisam ozbiljan, jer sta cu ja sa 18 godina da trazim neku s foruma iz Beograda?Ne mogu da odem, tesko da ta neka moze da dodje? Kapiras sad?
![]()

a zasto treba da trazis ?
ako si ti faca, samo ce da ti se "namesti"
ali kao sto sam rekao... imas nekoliko bas kvalitetnih nislijka na forumu
*if ju nou vat aj min![]()
Ma i ako se namesti, ja necu iz ***** materine (gledano s moje pozicije)
A sad kad mi kazes ko su, osim ove Alice ne naleteh ni na jednu![]()

e sad sta bi ti jos? da te vodim i u svoje steko0ve?
a nisi ni na elis bas naleteo..tkd![]()