Nidje veze

msm vidjali smo se mi onako ranije u nekom kaficu.ali nikad nismo progovorili
(ona je mislila da sam ja klosar,a ja mislio da je neka utripovana tatina maza :P )

a sto se tice tih fles veza ija jaaaaaj :malav:

pa bilo puuuno. sto preko fejsa sto preko ovog meni omrzenog foruma :zper:

Zbog tih preko foruma ja bih se cuvao...

@Tech

Your secret is safe with me... Nemo me ispaljujes tako :mrgreen:

A zasto ne moze ostati samo na razmisljaju o tome sta bi im radili vec moraju da pocnu to i da rade :dash: -znam uvek se nadje neka devojka koja to hoce,ali zasto bi i ona morala da utoli svoju zelju,mlada je pobogu,sto ne uzivaju u detinjstvu,vec srljaju na krljanje

I on i ona to hoce, ali eto ne smeju to da urade jer onda nece nastaviti da uzivaju u detinjstvu? Ne seri 'leba ti...:mazi: Ranije su se i vencavali u ranijim godinama, a danas se samo prcaju...taman je kako treba.

To sto se njemu digao,ne znaci da odmah treba da ga koristi,fizicke reakcije na osobe suprotnog pola su sasvim normalne,ali imati odnose sa doslovno 14,15 godina,sa osobama koje ni ne razmisljaju o tome da li su psihicki zrele za to,sto i znaci da nisu...mislim,kakvi ce to sutra biti ljudi? :think:

To u vezi psihicke zrelosti mi nije jasno...sta, ako devojka pocne da se prca pre 14-e to znaci da ce posle da postane mentalno obolela ili sta? :lol: Pa cim se ona pocne jebati to znaci da ona to zeli i tu je kraj diskusiji o tome...druga je stvar ako neko tu klinku decko "natera" na seks...

Znam klinku koja se punila sa 12 god. i sad je sasvim normalna devojka...stavise normalnija je od vecine njenih godisnjakinja...

Ne nabudzi se samo ego,vec i devojkama stomaci ...odnos treba imati iskljucivo sa osobom od poverenja,a ne klinka sa klincem gde se sutra nece smeti pogledati u oci...

:hahaha: U koga deca imaju najvise poverenja? U starije. Znaci trebaju se prcati sa nekim pedofilima... :rotf:

Inace, nervozan sam i dosadno mi...nemo' se ljutis ako ti deluje da sam te napao... :lol:

P.S. Koliko imas godina?

kao sto bi naslov rekao... nidze vezeeeeee

aj sto sam stariji,manje-vise. pala je na moj forumaski sarm :cool:

a sto se tice primanja...pa nije pala sigurno na moja primanja :hahaha: :hahaha1:

i to mogu da potvrdim za sve ostale...jerbo sam po prirodi skrtica :malav:

Htedoh reci, ja se po forumu samo sprdam, nisam ozbiljan, jer sta cu ja sa 18 godina da trazim neku s foruma iz Beograda? :D Ne mogu da odem, tesko da ta neka moze da dodje? Kapiras sad? :D

Back