Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Razmena đaka USA program za 50 srednjoškolaca iz Srbije a baš se ona našla tu
I sada je tamo 9 meseci... ebenih devet meseci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmena đaka USA program za 50 srednjoškolaca iz Srbije a baš se ona našla tuI sada je tamo 9 meseci... ebenih devet meseci
Mnogo je glupo porediti te dve stvari...
Meni samo nije jasno kakve veze zrelost ima sa seksom? Ja znam mnogo zrelih devojaka koje nisu imale odnose i one koje su daleko nezrelije od ovih prvih, pa su imale odnose i ne vidim da su nesto sazrele...Mnogo je glupo porediti te dve stvari...

A mozda ja nisam ni pomenula sebe u prethodnom postu? Ono je bio generalni komentar, ja se u ovakvim temama ne racunam...

Зато што је и он у суштини фин младић, (као лебац, можеш да га мажеш) а набацио је на себе ''фасаду'' и маску некаквог таф гаја, који хоће да импресионира клинке тобожњим ''лудилом'' и кочијашким речником, а заправо је све супротно од онога што излаже форумској публици.Direkt kako je jedna fina i uspesna curica .. zavrsila s tobom?![]()
![]()
Direkt kako je jedna fina i uspesna curica .. zavrsila s tobom?![]()
![]()

Зато што је и он у суштини фин младић, (као лебац, можеш да га мажеш) а набацио је на себе ''фасаду'' и маску некаквог таф гаја, који хоће да импресионира клинке тобожњим ''лудилом'' и кочијашким речником, а заправо је све супротно од онога што излаже форумској публици.

Direkt kako je jedna fina i uspesna curica .. zavrsila s tobom?![]()
![]()
Zato sto za svakog postoji neka fina i uspesna, samo je treba naci![]()
Htedoh reci da za svakoga postoji osoba suprotnog pola koja ce njemu/njoj biti savrsena
Nisam mislio na spoljasnju lepotu, niti sam mislio da svakoga ceka neka manekenka. Htedoh reci da za svakoga postoji osoba suprotnog pola koja ce njemu/njoj biti savrsena. Tebi naivnost, meni vera. Ljubav je jedina stvar u koju verujem, iako me danas zajebala ozb po drugi put u zivotu. Ali jos sam mlad.
ma neam pojma, nije ljubav moje podrucje..
Ili kad je spremna da eksira onu mokraću od piva koje izvetri i ostane pri dnu u tvojoj limenci.Znam da nisi mislio na izgled.
Ali ako ocekujes neku koja ce ti biti savrsena razocaraces se dosta puta.. toga nema, uvek moras da pravis neke kompromise, cini mi se.. mada mozda i ima, ali je retkoma neam pojma, nije ljubav moje podrucje..
![]()
Pa i glupo je da se slažete u svemu.Znam da nisi mislio na izgled.
Ali ako ocekujes neku koja ce ti biti savrsena razocaraces se dosta puta.. toga nema, uvek moras da pravis neke kompromise, cini mi se.. mada mozda i ima, ali je retkoma neam pojma, nije ljubav moje podrucje..
![]()

Ma, naletece neko ko ti odgovara, pa i kad napravis kompromis bice ti drago, na to sam mislio. Za svaku budalu postoji jednaka budala :3
ali opet i jeste.. Pa ono, nadam se (:
gledam, svi nesto srecno zaljubljeni oko mene, u nekim vezama ozbiljnim, lepo im, i prvi put sam pomislila da to mozda i nije tako lose..ali opet i jeste..
ne znaam (:

Pa i glupo je da se slažete u svemu.
Meni bi mnogo više odgovarala, što se ličnosti tiče, neka s kojom imam neka zajednička interesovanja ali i s kojom mogu da raspravljam do sutra bez svađe i tenzije![]()