Nidje veze

Meni samo nije jasno kakve veze zrelost ima sa seksom? Ja znam mnogo zrelih devojaka koje nisu imale odnose i one koje su daleko nezrelije od ovih prvih, pa su imale odnose i ne vidim da su nesto sazrele...:lol: Mnogo je glupo porediti te dve stvari...

Direkt kako je jedna fina i uspesna curica .. zavrsila s tobom? :) ;)
Зато што је и он у суштини фин младић, (као лебац, можеш да га мажеш) а набацио је на себе ''фасаду'' и маску некаквог таф гаја, који хоће да импресионира клинке тобожњим ''лудилом'' и кочијашким речником, а заправо је све супротно од онога што излаже форумској публици.

Зато што је и он у суштини фин младић, (као лебац, можеш да га мажеш) а набацио је на себе ''фасаду'' и маску некаквог таф гаја, који хоће да импресионира клинке тобожњим ''лудилом'' и кочијашким речником, а заправо је све супротно од онога што излаже форумској публици.

Jel da? :)
Pa lepo. Mada vidi i ovako da je ucen, on je poput nekakvog nebrusenog dijamanta (bar ovde na forumu), uzivo moguce da je Mister Nice

Nisam mislio na spoljasnju lepotu, niti sam mislio da svakoga ceka neka manekenka. Htedoh reci da za svakoga postoji osoba suprotnog pola koja ce njemu/njoj biti savrsena. Tebi naivnost, meni vera. Ljubav je jedina stvar u koju verujem, iako me danas zajebala ozb po drugi put u zivotu. Ali jos sam mlad.

Nisam mislio na spoljasnju lepotu, niti sam mislio da svakoga ceka neka manekenka. Htedoh reci da za svakoga postoji osoba suprotnog pola koja ce njemu/njoj biti savrsena. Tebi naivnost, meni vera. Ljubav je jedina stvar u koju verujem, iako me danas zajebala ozb po drugi put u zivotu. Ali jos sam mlad.

Znam da nisi mislio na izgled.
Ali ako ocekujes neku koja ce ti biti savrsena razocaraces se dosta puta.. toga nema, uvek moras da pravis neke kompromise, cini mi se.. mada mozda i ima, ali je retko :think: ma neam pojma, nije ljubav moje podrucje.. ;)

Ali ako ocekujes neku koja ce ti biti savrsena razocaraces se dosta puta.. toga nema, uvek moras da pravis neke kompromise, cini mi se.. mada mozda i ima, ali je retko :think: ma neam pojma, nije ljubav moje podrucje.. ;)

Ma, naletece neko ko ti odgovara, pa i kad napravis kompromis bice ti drago, na to sam mislio. Za svaku budalu postoji jednaka budala :3

Pa i glupo je da se slažete u svemu.
Meni bi mnogo više odgovarala, što se ličnosti tiče, neka s kojom imam neka zajednička interesovanja ali i s kojom mogu da raspravljam do sutra bez svađe i tenzije :mrgreen:

Back