Nidje veze

Dakle... Šta reći? Nema više emocija... Tj. ima, ali odoše ko zna gde... Ja iskreno volim da popričam sa osobom užuvo, jer svako je na internetu ono što hoće... :) A i šta sa tim ljudima koji tako se muvaju, šta već? Ma njihov problem...

Ma kako nema emocija, svi se bre voolee i obozavaju, padaju izjave ljubavi na drugom dejtu :rotf:

Ej... Ali zaboravila si gde je dejt... xD
Good-job.gif

Realno... meni je to nekada bilo tako zabavno i uzbudljivo, fazon izvedem dojku negde, slušam spiku o njenom životu, problemima, kućnim ljubimcima i crvljivim jabukama u babinom dvorištu.
A sad ne bih izdržao nešto tako pa da me lopatom siluju preteći... doduše, ono poslednje Veliko je bilo i prezanimljivo pa me je zasitilo jer niko neće moći da bude kao ona, ne toliko da se uklopi u onu moju polovinu koja nedostaje.. nou fakin vej

Realno... meni je to nekada bilo tako zabavno i uzbudljivo, fazon izvedem dojku negde, slušam spiku o njenom životu, problemima, kućnim ljubimcima i crvljivim jabukama u babinom dvorištu.
A sad ne bih izdržao nešto tako pa da me lopatom siluju preteći... doduše, ono poslednje Veliko je bilo i prezanimljivo pa me je zasitilo jer niko neće moći da bude kao ona, ne toliko da se uklopi u onu moju polovinu koja nedostaje.. nou fakin vej

Ma to je sve glupo i isfolirano... A brate, bas me zanima kakva je ta tvoja Persefona kad si toliko opcinjen njome (:

Meni je jos uvek zanimljivo, a to da li ce neka biti kao ona ne znas, moras da nastavis, ako ne trazis neces nikada ni naci...

Back