dubai_dream
Aktivan član
- Poruka
- 1.088
pa jeste glupo... ih, good luck with that (: al i to je dosadno, nekad je zanimljivo da se izvicete onako i posle ste kul
(:
Hahaha, make up sex?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste glupo... ih, good luck with that (: al i to je dosadno, nekad je zanimljivo da se izvicete onako i posle ste kul
(:

Ajd' kad smo ozbiljni:rođeni buraz mi je u Nemačkoj i ne planira povratak skorije!![]()

Hahaha, make up sex?![]()
A i šta sa tim ljudima koji tako se muvaju, šta već? Ma njihov problem...
Ma kako nema emocija, svi se bre voolee i obozavaju, padaju izjave ljubavi na drugom dejtu![]()
Ej... Ali zaboravila si gde je dejt... xD
![]()
Realno... meni je to nekada bilo tako zabavno i uzbudljivo, fazon izvedem dojku negde, slušam spiku o njenom životu, problemima, kućnim ljubimcima i crvljivim jabukama u babinom dvorištu.
A sad ne bih izdržao nešto tako pa da me lopatom siluju preteći... doduše, ono poslednje Veliko je bilo i prezanimljivo pa me je zasitilo jer niko neće moći da bude kao ona, ne toliko da se uklopi u onu moju polovinu koja nedostaje.. nou fakin vej
Realno... meni je to nekada bilo tako zabavno i uzbudljivo, fazon izvedem dojku negde, slušam spiku o njenom životu, problemima, kućnim ljubimcima i crvljivim jabukama u babinom dvorištu.
A sad ne bih izdržao nešto tako pa da me lopatom siluju preteći... doduše, ono poslednje Veliko je bilo i prezanimljivo pa me je zasitilo jer niko neće moći da bude kao ona, ne toliko da se uklopi u onu moju polovinu koja nedostaje.. nou fakin vej