Nidje veze

Pa zato sam i rekao bez tenzije, opuštena rasprava
A i mnogo vjerovatnije je da ću naći neku ovakvu kao što sam ja rekao, nego savršenu za sebe, ipak se neke suprotnosti i privlače

Ja kada sam rekao savrseno za svakoga, mislio sam da i kada se posvadjate to nece biti nesto "aj se poubijamo", naravno da se suprtonosti privlace... Ja tako volim kad mi devojka uvek ima spreman odgovor i kada mi protivreci... Kao ona MJ sto je bila ovde... I sad kad se raspravljamo nesto na fejsu, uvek ima odgovor... :3

@nsdd123

Aj ne seri! O.o

Pa i glupo je da se slažete u svemu.
Meni bi mnogo više odgovarala, što se ličnosti tiče, neka s kojom imam neka zajednička interesovanja ali i s kojom mogu da raspravljam do sutra bez svađe i tenzije :mrgreen:

Tako je...dosadno je kad se sa nekim slazes u svemu.
Znas ono kad se prepires sa nekim ko ima drugacije misljenje od tebe i to prepiranje moze trajati satima, a kad razgovaras sa nekim ko misli isto sto i ti, razgovor se svodi uglavnom na "E da, da, to, to, to..." i prodje dok kazes keks. :P

Sve dok ne padnu teske reci :D

Poput "Keva ti prodaje piсku na kilo(ili tonu)"

japanci inače očajno žive, sam im radni vijek prođe u poslu.
Nema tamo više samuraja i gejši moj akuta, tj. gejši ima al se danas zovu *****

Nemoj da te edukujem... Jedan od razloga sto hocu da odem tamo je i rad, a iskreno poizvlacio sam svakakve veze da bih otisao tamo ako zavrsim fax (znaci na meni je samo da zavrsim)

Jeste rade, ali kao i svugde ima slobodnih dana. A ne lozim se ja na samuraje i gejse samo.... Niti mi je samo Japan privlacan. Jako mi se svidja i Tajland :D

@Funny

Ahaha, da :D

pisala sam u par navrata kad me ocaj sustigne, nije od juce
uglavnom to mu dodje jos jedan od znakova da trajno odje.bem od svega, al' mi zelja potire razum, whatever

Ako nećeš da čekaš ispred Zabele, ti svrati do mene, jes da ću da izgubim interesovanje posle mesec-dva, ali neće biti nikakvih prepreka među nama. :per: Plus imam iskustva sa for'mašicama. :lol:

Back