Nije problem u tome sto je balada, i dobro je sto devojka ima skolovan glas i nadams e da ce imati i jos mnogo svetlijih trenutaka, nego jednostavno tako peva da se nista ne razume ni na srpskom a i scena je vrlo mracna, takoreci darkerska. Lici na neko cudoviste koje samo sto je izaslo iz reke, tipa kao u filmu "Magla". Takve kanidate salju obicno neke banana zemlje a ne treba mi koji smo na Evroviziji od pocetka. Posalji nesto originalno i lepo, pa makar bio i zadnji, ne kopiraj tudje.
Ili makar da razumljivije peva, opet bi bilo malo bolje bar.
Ne valjaju ni jedna ni druga, pogresan su izbor iako same reci pesme verovatno da kod obe imaju neko dublje znacenje i poruku, ali sta je pesma bez osmeha i bez lepe melodije?
Znas kako, nisam dovoljno strucna da ocenjujem nijanse vec samo mogu da kazem sta je ocigledno.
Meni vec godinama deluje da mi biramo izmedju bogatih cerki oceva povezanih sa drzavom. Deca se igraju. Oni (odnosno, mi) im omogucavamo da se one kao ljute, pa se dure, pa su pametne i tako stvarno godinama.
Koju god sam proverila svaka ali svaka je imala oca bilo u ambasadi neke zemlje ili je tata bio u ministarstvu kao pomocnik itd itd.
Pravi gubitnici su tu zaista talentovani koji ocigledno badava idu na akademije i trose talenat od malih nogu.
Ovoj Teji nisam nasla tatu DB-ovca. Ko zna, mozda ga i ona ima...
Pa se onda kao glasa izmedju Vejsi, Mejsi, Konstre, Majke, Cajke a one kao mudro sede sa eto, prijateljima a sve su prijateljice medjusobno. Nasa vrhuska je celu tu igru lepo uredila.
Ista ali ista slika je prosle godine pa niko nije protestvovao. Bio je onaj lepuskasti Vranjanac koji zapravo dobro peva (i dobro izgleda, za toliko imamo svi oci a imale bi i zene iz Evrope) koji je dobio najvise od publike ali je pobednik bio Konstraktin drug. Misteriozno bogato dete koje se misteriozno naslo u Londonu...
I svi su oni proprali decu kroz inostranstvo i sada su ta deca toboz Mejsi i Sara Jo i ja treba da budem gluva i naglava pa da ne cujem kako to zvuci i koja je to manipulacija nase politike.
Nije pobedio ni onaj simpaticni Finac prosle godine iako je glasala publika za njega.
I pesma mu je slatka.
Ali...niko nije bio sasav da podize pricu vestacki na pitanje opstanka Evrope.
Sve te Breskve su zapravo napravljene...od strane ovih na vlasti. I kao opozit njima imas ove kao Konstrakta. I onda jednu Saru Jo.
A sve iz iste kuhinje izasle.
Uz zadrsku da Konstrakta jeste imala dobru pesmu na kojoj su radili ljudi i ljudi, drugarice i drugarice, nikome od njih ne verujem. Nikome ko je stekao novac i ugled kroz kabinete vlasti. Iskustvo me tome uci.