Ne možeš ni da pevaš, ako nisi sns 😁

Ovih dana možemo pročitati na raznim portalima o otkazovanju koncerata i zabrani dolaska raznih muzičkih izvođača na manifestacije jer su otvoreno podržali studente. Poslednje Informacije se odnose na koncerte koji su zakazani na Tašmajdanu, karte prodate, a onda bez objašnjenja su otkazani od strane organizatora. Volela bih da čujem vaša objašnjenja ovog fenomena nazvanog "strah od pesme" ;)
mogu ja da ti udesim tezgu u Frankfurtu
koe znaš da poješ? :lol:

Zamisli shit ne moz da nastupas nisi u stranci
ja tako nisam dobio posao na RTS-u uprkos svim preporukama a još posao u struci.

sad gulim dane, posle dosta potucanja, u MAXI-ju gde se vijam sa robom i onima što tu robu neće danas da plate iako se nisu bunili za "C market" sa normalnim cenama već tražili "zapadni model po NAJVIŠIM svetskim standardima" pa shvatili da nisu ni za srednji standard a ne za NAJVIŠI a i "nećemo propasti za jedan artikal" kaže 400.000 drugosrbijanaca i isto toliko lojalista.

kad god najave mitinge ja znam šta treba da se skloni
ako su lojalisti ostavi budjava piva a ako su blokaderi ostavi im ruski kvas umesto ultre i sl. narkomanskih pića.

jel vidite šta ste uradili kad ste stopirali Stojka za RTS?
ne da da uživate...

Ovih dana možemo pročitati na raznim portalima o otkazovanju koncerata i zabrani dolaska raznih muzičkih izvođača na manifestacije jer su otvoreno podržali studente. Poslednje Informacije se odnose na koncerte koji su zakazani na Tašmajdanu, karte prodate, a onda bez objašnjenja su otkazani od strane organizatora. Volela bih da čujem vaša objašnjenja ovog fenomena nazvanog "strah od pesme" ;)
То су, заиста, невиђене глупости и ако се тако настави сви ћемо ђутуре пропасти. Морамо, свако појединачно, да дамо све од себе да те мржње нестане, јер убиће нас та патолошка мржња и сталне поделе ... Постаћемо предмет бруталног сарказма, јер чинимо све да нам све слабије буде ... Све мање је оксиморона, а све више морона, у изворном значењу те грчке речи ...

Školski primer fašizma koji će uskoro biti osuđen.
Nije jer je drzava omogucila pevačima da

1. imaju karijeru
2. prostor za koncerte
3. medije
4. ogroman novac a time i vile na moru, vikednice, kućetine, jahte, ...
5. slavu

s druge strane setite sa kako su vodeći ljudi EXIT-a zabranili pevačici Bjork da gostuje na festivalu jer je podržala nezavisnost Kosova
Bjork i nezavisnost

Back