Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.922
Управо су сви исто гласали, нико није хтео да победницу чaсти са нулом, али зато Бресквицу јесу. То је било довољно.Članovi žirija su različito glasali. Da je neka zavera valjda bi manje više svi isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Управо су сви исто гласали, нико није хтео да победницу чaсти са нулом, али зато Бресквицу јесу. То је било довољно.Članovi žirija su različito glasali. Da je neka zavera valjda bi manje više svi isto.
Hahahaha.tako je namestili su dovoljno sms glasova i mislili su da su sve time postigli, prevideli su ziri
dakle nisu uspeli da nameste kako treba
Izvini ja se ne bavim politikom uopste pa je bilo providno ovo oko politizovanog namestanja breskvici
zar ti ovo nije sve reklo ko stoji iza tog porojekta
https://forum.krstarica.com/threads...roci-bez-politike.995697/page-2#post-48648197
pa da jeste smesnoHahahaha.
Prevideli da je udeo zirija 50%.
Izvini molim te ali naivna si da vlast moze da previdi cifru od 50%.
I ne znam sto mi linkujes V. Georgijeva. On je dokazani anti-Vucicevac i u postu je podrzao Breskvicu.
To je argument za mene, a ne za tebe.
Ја ништа не разумем ту песму...ко да је неки страни језик у питању...Песма мора да има драму, ритам, снагу а ово што је победило је као вапај са психијатрије.
Sad vec trolujes. Aj dovidenja.pa da jeste smesno
sto su se toliko presli
Sads je kasno da ih obavestis o tomePa ako pucaš na nameštanje a omer je 50-50,nećeš sigurno da pucaš na sms glasove nego ćeš rešiti par osoba u žiriju. Prosto kao pasulj.
ne trolujem objasnila sam tiSad vec trolujes. Aj dovidenja.
Ја њу много волим.Mimi je legendica. Svakako bolja reperka od Sajsi svidelo se to nekome ili ne.
Cekaj, tvrdis da je Vucic namestio glasanje SMS porukama, ali nije namestio nekoliko clana zirija???pa da jeste smesno
sto su se toliko presli
Ko je taj rezimski covjek, daj mi ime i prezime.ne trolujem objasnila sam ti
neces da vidis istinu
Jel rezimski covek poludeo sto bvreskvica nije otisla? Jeste
Pa eto nisu svi potkupljiviCekaj, tvrdis da je Vucic nameatio glasanje SMS porukama, ali nije namestio nekoliko clana zirija???
Ne znam ja kazem ti ne bavim se politikomKo je taj rezimski covjek, daj mi ime i prezime.
Bese, ona je bila devojka sina Veruovica?a ne znas da je breskvica rezimski projekat? cudno
Obavestili su oni... Tu i jeste kvaka. Breskva je za jednokratnu upotrebu.Sads je kasno da ih obavestis o tome
zato je i smesno
Ne mozes nesto da kazes a ne znas.Ne znam ja kazem ti ne bavim se politikom
samo pratim zbivanja
Ko je hteo da proturi pesmu o Kosovu na evroviziju?
Ne sigurno strani placenici
У праву је Честити Драган, апсолутно делим његов бес.
Da i izgledala je puno drugacije sa sve satanistickim simbolima i brnjicom u nosuBese, ona je bila devojka sina Veruovica?
Dala sam ti link p a pogledajNe mozes nesto da kazes a ne znas.
Sad ces da mi das ime i prezime covjeka za kog tvrdis da je rezimski covjek.
Ili ako je forumas da mi das njego nick.
pa to je problem sto ljudi ne shvataju kolko su izmanipulisaniKako se oni zaebavaju sa narodom, majstorski.
Керки шта си навалила на Прелепу Бресквицу? Чему толика хистерија на јадни и честиту девојку?SrBski junace, za nekog ko ne prati Evroviziju da kopiras isti ovakav post u 3 teme za ova dva dana, mnogo je.
Khal Drogo, ne drogiraj se vise i pogledaj koga zapravo ti podrzvas, jednu "sponzorusu" sa napumpanim usnama i istetoviranu, pa zar ona zasluzuje da peva takve pesme o Kosovu, po tebi? Po meni ne.
Ajde ne brukaj se vise i stidi se svojih godina, koga ti zavitlavas da ne pratis Evroviziju?
I uzgred, odvratne su i ona i ova sto je pobedila.