Ни песма Евровизије не може проћи без политике

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Članovi žirija su različito glasali. Da je neka zavera valjda bi manje više svi isto.
Управо су сви исто гласали, нико није хтео да победницу чaсти са нулом, али зато Бресквицу јесу. То је било довољно.

tako je namestili su dovoljno sms glasova i mislili su da su sve time postigli, prevideli su ziri
dakle nisu uspeli da nameste kako treba
Izvini ja se ne bavim politikom uopste pa je bilo providno ovo oko politizovanog namestanja breskvici
zar ti ovo nije sve reklo ko stoji iza tog porojekta
https://forum.krstarica.com/threads...roci-bez-politike.995697/page-2#post-48648197
Hahahaha.
Prevideli da je udeo zirija 50%.
Izvini molim te ali naivna si da vlast moze da previdi cifru od 50%.
I ne znam sto mi linkujes V. Georgijeva. On je dokazani anti-Vucicevac i u postu je podrzao Breskvicu.
To je argument za mene, a ne za tebe.

Hahahaha.
Prevideli da je udeo zirija 50%.
Izvini molim te ali naivna si da vlast moze da previdi cifru od 50%.
I ne znam sto mi linkujes V. Georgijeva. On je dokazani anti-Vucicevac i u postu je podrzao Breskvicu.
To je argument za mene, a ne za tebe.
pa da jeste smesno
sto su se toliko presli

Песма мора да има драму, ритам, снагу а ово што је победило је као вапај са психијатрије.
Ја ништа не разумем ту песму...ко да је неки страни језик у питању...

1709486396628.png

Господин Попара поново умешао своје прсте у изборе... :per:

Sads je kasno da ih obavestis o tome :lol:

zato je i smesno
Obavestili su oni... Tu i jeste kvaka. Breskva je za jednokratnu upotrebu.
Kao mi jesmo za to, idemo, ludilo a onda je ne pošalješ (jedva dočekali) i za sve je kriv žiri. Mi eto hteli, ali eto, rts koji nikako nije naš servis, bože sačuvaj, tako odlučio.
I dalje ćemo da slavimo Breskvicu i nepravdu koja joj je učinjena ali u internim okvirima a Teya Dora, neka ona ide tamo, štete nema. Jer tako je odlučio žiri rts-a koji bože sačuvaj nije naš.

У праву је Честити Драган, апсолутно делим његов бес.

Каква је ово песма ,,њањања", или она што пере руке а сад меси хлеба.

После кажите да Честити Драган није критичар друштва и избора у Србији.

Kako se oni zaebavaju sa narodom, majstorski.
pa to je problem sto ljudi ne shvataju kolko su izmanipulisani

meni u ovom slucaju bitno da je nekim slucajem ipak otisla Ramonda jer mi se svidja pesma i Teya Dora mi je ok

za koju su se toliko trudil ida ne posalju

isto prosle god toliko namestali Nadju a otisao Luk Black

SrBski junace, za nekog ko ne prati Evroviziju da kopiras isti ovakav post u 3 teme za ova dva dana, mnogo je.

Khal Drogo, ne drogiraj se vise i pogledaj koga zapravo ti podrzvas, jednu "sponzorusu" sa napumpanim usnama i istetoviranu, pa zar ona zasluzuje da peva takve pesme o Kosovu, po tebi? Po meni ne.

Ajde ne brukaj se vise i stidi se svojih godina, koga ti zavitlavas da ne pratis Evroviziju?

I uzgred, odvratne su i ona i ova sto je pobedila.
Керки шта си навалила на Прелепу Бресквицу? Чему толика хистерија на јадни и честиту девојку?

Back