Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
Neki čudan jezik...
ćekaj - čekaj
zakaj - zagorski (a u avataru piše "podno Velebita" što će reći Dalmacija ili Lika)
ćetnićariš - ja sam bio uveren da su Hrvati konačno naučili da se kaže Četnik a ne Ćetnik...
ne talasaj - zar vi nemate valove umesto talasa :)
paćaj - ne znam da li ovo ima veze sa patkama, ali gramatički se kaže pačati, a ne paćati...
Nego, kada smo već kod "čijih stvari" šta ćete vi Hrvati na srpskim forumima gde mi vodimo "svoja posla" ???
Pa upravo je u TOME stvar, stari...Mi smo ovdje da vas stalno podsjećamo koja su vaša POSLA:cool::D:D:D

И Вук Драшковић је био ВЕЛИКИ србин а где је сад. Народ у РСК није луд и зна добро да је Милорад Пуповац привремени представник ..

koja glupost...
Milorad Pupovac je izabrani predstavnik Srba u RH, i to drugi put po redu...
a sto se vi prije kanite Srba iz RH i nezloupotrebljavate ih u vase politicke svrhe, to bolje za njih...

[/B]
koja glupost...
Milorad Pupovac je izabrani predstavnik Srba u RH, i to drugi put po redu...
a sto se vi prije kanite Srba iz RH i nezloupotrebljavate ih u vase politicke svrhe, to bolje za njih...

Sve je relativno, reče jedan Jevrej!
Nego, izabran je jer su na izbore izašli samo oni Srbi koji su u Hrvatskoj, plus nešto malo što je došlo samo na same izbore. A da su glasali svi koji bi imali prava!?
Postoji li u RH Lista dijaspore i za 'hrvatske' SRBE!?:D

ova smesna anketa i tema sa jos imbecilnijim odgovorima jos uvek postoji ?

Sve je moguće da se desi, tako da ovu temu ne treba zanemariti, ceo Balkan je uzdrman jednostranim proglašenjem nezavisnosti, predstoji veoma teška situacija u regionu a i šire. Mi možemo da vičemo i da se durimo koliko god hoćemo da želimo ulazak u EU kad nam ta ista EU stvara ovakvu atmosferu u okruženju, bojim se da sad sledi flash-back kod građana u Srbiji koji će da se poklopi sa priznavanjem Kosova od strane Hrvatske i tu je kraj, karte su bačene i RSK kao i RS imaju puno pravo da traže isto u tim veštačkim državama.

Sve je moguće da se desi, tako da ovu temu ne treba zanemariti, ceo Balkan je uzdrman jednostranim proglašenjem nezavisnosti, predstoji veoma teška situacija u regionu a i šire. Mi možemo da vičemo i da se durimo koliko god hoćemo da želimo ulazak u EU kad nam ta ista EU stvara ovakvu atmosferu u okruženju, bojim se da sad sledi flash-back kod građana u Srbiji koji će da se poklopi sa priznavanjem Kosova od strane Hrvatske i tu je kraj, karte su bačene i RSK kao i RS imaju puno pravo da traže isto u tim veštačkim državama.

RSK ne postoji vec gotovo 13 godina a nikad fakticki nije ni postojala kao drzava jer je nije priznala ni majka Srbija a kamoli bilo ko drugi ,a drugo na tim prostorima vise ni nema bilo koga ko bi ponovo pravio neku slicnu drzavu , jednom recju bilo pa proslo i niko ozbiljan i normalan ne pomislja na slicne gluposti , mislim na RSK, a ne na RS koja je sasviom druga prica .

RSK ne postoji vec gotovo 13 godina a nikad fakticki nije ni postojala kao drzava jer je nije priznala ni majka Srbija a kamoli bilo ko drugi ,a drugo na tim prostorima vise ni nema bilo koga ko bi ponovo pravio neku alicnudrzavu , jednom recju bilo pa proslo i niko ozbiljan i normalan ne pomislja na slicne gluposti , mislim na RSK a ne na RS koja je sasviom druga prica .[/QUOT

A koliko je postojala nezavisna država Hrvatska da možda ona ne postoji 800 godina pa joj se sad ne sme zameriti, ona postoji isto koliko i RSK dakle, tiha voda breg roni i hrvati su svesni i znaju vrlo dobro da RSK nikad nije bila njihova zemlja. Ali dok imaju jako zaleđe toliko će i da postoje u sadašnjim granicama, to je evidentno.

RSK ne postoji vec gotovo 13 godina a nikad fakticki nije ni postojala kao drzava jer je nije priznala ni majka Srbija a kamoli bilo ko drugi ,a drugo na tim prostorima vise ni nema bilo koga ko bi ponovo pravio neku alicnudrzavu , jednom recju bilo pa proslo i niko ozbiljan i normalan ne pomislja na slicne gluposti , mislim na RSK a ne na RS koja je sasviom druga prica .[/QUOT

A koliko je postojala nezavisna država Hrvatska da možda ona ne postoji 800 godina pa joj se sad ne sme zameriti, ona postoji isto koliko i RSK dakle, tiha voda breg roni i hrvati su svesni i znaju vrlo dobro da RSK nikad nije bila njihova zemlja. Ali dok imaju jako zaleđe toliko će i da postoje u sadašnjim granicama, to je evidentno.
Kakve to ima veze ni Backa i Banat nikad nisu bile srpske zemlje ,a i Srem jako slabo pa opet sada jesu ,hebiga menjaju se granice i zemlje

Kakve to ima veze ni Backa i Banat nikad nisu bile srpske zemlje ,a i Srem jako slabo pa opet sada jesu ,hebiga menjaju se granice i zemlje

Ovaj deo mi se najviše sviđa ... hebiga menjaju se granice i zemlje:D

... ni Krajina ni Bainija ni Kordun nikad nisu bile hrvatske zemlja a sad jesu ali kao što kažeš ... hebiga menjaju se granice i zemlje.

RSK ne postoji vec gotovo 13 godina a nikad fakticki nije ni postojala kao drzava jer je nije priznala ni majka Srbija a kamoli bilo ko drugi ,a drugo na tim prostorima vise ni nema bilo koga ko bi ponovo pravio neku slicnu drzavu , jednom recju bilo pa proslo i niko ozbiljan i normalan ne pomislja na slicne gluposti , mislim na RSK, a ne na RS koja je sasviom druga prica .

osim patriJote iz SRS (oni skloniji Šešeljevim opijatima za "široke mase"):mrgreen::twisted:

baš me zanima koliko ljudi koji su zivjeli na okupiranom području RH i koji i sada žive u hrvatskoj zaista želi povratak otpisanih tj RSK?
meni se čini da to postoji samo u glavama patriJota iz srbije i eventualno bivših lokalnih moćnika i/ili krimosa te ratnih zločinaca.
prosječan srbin iz hrvatske sada živi daleko bolje nego što je zivio za vrijeme krajine.
jer ta ista krajina nije za svo vrijeme svog postojanja u vukovaru npr obnovila niti jednu jedinu zgradu!
glavni izvori zarade su bili:
-- kradja "državne" imovine čitaj: siječa šuma, razmontiravanje firmi i prodaja ako ništa drugo bar pod sekundarne sirovine, o nafti iz đeletovaca da i ne pričam.....

-- držanje bordela za unproforce
-- narko mafija
-- sitni šverc
-- sretniji su išli u bratsku grčku raditi u poljima (al dosta ih se vratilo praznih džepova)

osim toga živjeli su u bijedi, mnogo ih je doslovno bilo gladno, voda nije bila preporučljiva za piće, struje je malo bilo malo nije, ulične rasvjete nije bilo, smeće se nije odvozilo nego se bacalo većinom u susjedno dvorište....
malo-malo se znalo zapucati posebice u i oko kafića. mnogi su šetali gradom sa utokom za pojasom...

ali bili su "slobodni" :rolleyes:

'Ako budem srećan da ostvarim bar neke od svojih ideala, to će biti dobročinstvo za celo čovečanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao biće mi ta - da je to delo jednog Srbina.'

Prilozi

• parastos_07_m1.jpg
    parastos_07_m1.jpg
    6,6 KB · Pregleda: 3
Ovaj deo mi se najviše sviđa ... hebiga menjaju se granice i zemlje:D

... ni Krajina ni Bainija ni Kordun nikad nisu bile hrvatske zemlja a sad jesu ali kao što kažeš ... hebiga menjaju se granice i zemlje.

u RH ne postoji nikakva krajina....objesi macku o rep...
a kordun, Lika itd. su oduvijek bile i ostale hrvatske zemlje
sa ili bez Srba...kako vas volja...

Mislim da bi se teoretski Republika Srpska mogla odvojiti od Bosne, ali Krajina nema nikakve šanse jer nema živalj na toj teritoriji.

uopce to nije pitanje samo zivlja, vec cinjenice da je to neotudivi i nedjeljivi dio Hrvatske uvijek bio i ostao...i da je tzv. krajina kao "vekovna srpska ognjista" cista srpska izmisljotina, krajina u RH ne postoji ni geografsaki, ni administrativno, ni politicki...samo u radikalsko-srpskim mitomanskim glavama...

Back