Nezavisnost RS Krajine od Hrvatske i RS od BiH !?

• Začetnik teme Začetnik teme uhip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

По моделу Косова може се тражити одвајање РСК од Хрват

• Да

glasova: 90 71,4%
  • Не

glasova: 36 28,6%

• Ukupno glasova
    126
  • Anketa je zatvorena .
Potrebno je polako ali sigurno pokretati to pitanje uporedo sa potvratkom izbeglica u Hrvatsku.
Hrvatska valjda želi u EU. Srbima se ništa ne sme desiti tamo osim sitnih provokacija.
Dakle... povratak... pa jovo nanovo ali svim mogućim političkim sredstvima tj. jednom debelom političkom ofanzivom poput ove "ali kasne" protiv otcepljenja Kosova.

Svuda protesti.
Svuda parole.
Svuda da se rastrče političari a ne samo da sede.

I da zatražimo bar priznavanje autonomne oblasti Srpske Krajine i Vukovarske Krajine.

BTW
Šta bi sa onim momcima u Borovom selu što su izazvali "incident" jer su bili obučeni kao Delije (Zvezda)

nisam bio tu....svaka cast na cojstvu... treba pomoci ljudima... samo si zaboravio da kazes da su hrvati sve to i platili... i to dobrom sumom njemackih maraka...

sto se tice otcepljenja RS... bice jednog dana...nadam se...

Kome god da su plaćali, meni nisu, a priznaćeš, ipak je to od nas na liniji najviše zavisilo!!!
Onaj ko je primao lovu, sigurno nikad nije nosio pušku ili čučao u nekom našem rovu, kojem su ti hrvatski civili u svom očaju prilazili!!!:cool:

Dakle, neko je nekom plaćao za kupovinu magle!!! Da su liniju držali nekakvi ludaci, **** bi iko od tog njihovog naroda došao do Banja Luke!!! Usput, bilo je dosta i vojnika u uniformama HVO-a, koji poslije prihvatanja nisu smatrani ratnim zarobljenicima i prema njima nisu primjenjivane nikakve inače uobičajne mjere ispitivanja DB-a, s obzirom da su oni ipak pripadnici druge (u nekom smislu suprotstavljene) vojne formacije!!!

Srbija je prvo osnovala RSK,a zatim je posle 4 godine rata i stradanja prodala i saučestvovala u 200.000 izbeglih i gomili poginulih. Posle svega,neka đubrad u Srbiji imaju obraza da uzimaju nesretne krajinske Srbe u usta i ponovo ispolitizuju ono malo naroda što se vratilo tražeći nove sukobe zarad sopstvenog ludila.

Na svu sreću,Srbi u Hrvatskoj sada dobro znaju koja država je njihova i gde im je bolje.

Srbija je prvo osnovala RSK,a zatim je posle 4 godine rata i stradanja prodala i saučestvovala u 200.000 izbeglih i gomili poginulih. Posle svega,neka đubrad u Srbiji imaju obraza da uzimaju nesretne krajinske Srbe u usta i ponovo ispolitizuju ono malo naroda što se vratilo tražeći nove sukobe zarad sopstvenog ludila.

Na svu sreću,Srbi u Hrvatskoj sada dobro znaju koja država je njihova i gde im je bolje.

Naravno da će im biti najbolje u Velikoj Srbiji, dok god su u tzv. Htvatskoj biće narod drugog reda, oni to najbolje znaju...:|

Gledam ovde svako gleda na svoj nacin ovu situaciju, neko bi da usporedi ovu stvar sa drugom, drugi nece ni da cuju, sva su to opravdana misljenja, ali problem nije u tome, srbima niko nista ni ne nudi, a mislim da nece dugo, nekako smo ispali iz koloseka.
Danas ko sacuva narod na nekim teritorijama ima mozda neke sanse da stvara drzavu, sa tim da velike sile imaju neki interes, a ovako mali narodi nemaju bas velike sanse....

Gledam ovde svako gleda na svoj nacin ovu situaciju, neko bi da usporedi ovu stvar sa drugom, drugi nece ni da cuju, sva su to opravdana misljenja, ali problem nije u tome, srbima niko nista ni ne nudi, a mislim da nece dugo, nekako smo ispali iz koloseka.
Danas ko sacuva narod na nekim teritorijama ima mozda neke sanse da stvara drzavu, sa tim da velike sile imaju neki interes, a ovako mali narodi nemaju bas velike sanse....

Samo jedna napomena
Rusija je pre 10-15 godina bila najbednija država kako političkiu, ekonomski tako i vojno a evo gde su sad...:cool:

oni znaju koja je država "njihova".????........kako si licemjeran zajedno sa ostalim ustašama sa foruma ?????:x:x:x..........ovamo je ta genocidna država (OLUJA;BLJESAK a ranije JASENOVAC i ostale JAME) njihova samo ih "neka đubrad u Srbiji"uzimaju u usta ponovo (a oni žive u MULTIETNIČKOJ državi bez nacionalista),dok ti demokrato evropskih shvatanja razmišljaš o smostalnoj(ili šta već) Vojvodini
Šta to rade Srbi ostalim narodima u Vojvodini da bi ovi težili otcepljenju??
molim te da tvoje "demokratske" stavove iznosiš malo na forumu-hr, nismo svi na ovom forumu rođeni posle vaše samostalnosti ,znamo vas od ranije:heart::heart::heart:

Sve je to istina , Sto se desavalo srbima uProslom veku nije nijednom drugom narodu, pitanje je da li to nekog u evropi zanima, da li hoce da cuje te cinjenice, a kako bi kad su nasi "komunisti" sami od nas to krili, ko zna za Jasenovac u svetu, malo, cutali smo, sramili se svog stradanja , jevreji danas nebi nikome oprostili kad bi im neko dirnuo u istoriju, to je ponovo zlocin, a kod nas , sto nisu zavrsili 45. dovrsili 95. , a Srbija cuti, i naseljava sa ostatkom Krajisnika Vojvodinu, a pokusala je i na Kosovo, zar to nije sramota, zasto i dan danas niko ne postavi pitanje , sta je sa tim narodom, da se neko tereti, a oni cute i udvoravaju se, a kome, onima koji nas godinama progone..

Sve je to istina , Sto se desavalo srbima uProslom veku nije nijednom drugom narodu, pitanje je da li to nekog u evropi zanima, da li hoce da cuje te cinjenice, a kako bi kad su nasi "komunisti" sami od nas to krili, ko zna za Jasenovac u svetu, malo, cutali smo, sramili se svog stradanja , jevreji danas nebi nikome oprostili kad bi im neko dirnuo u istoriju, to je ponovo zlocin, a kod nas , sto nisu zavrsili 45. dovrsili 95. , a Srbija cuti, i naseljava sa ostatkom Krajisnika Vojvodinu, a pokusala je i na Kosovo, zar to nije sramota, zasto i dan danas niko ne postavi pitanje , sta je sa tim narodom, da se neko tereti, a oni cute i udvoravaju se, a kome, onima koji nas godinama progone..

problem je što imaš "ove" civilizovane ustaše koji ti sole pamet kako smo mi glupi i zašto se molim te non- stop hvatamo za taj Jasenovac ,oluje i bljeskove...bilo pa prošlo (šta zna dijete šta je 300 kg) mi moramo da nastavimo dalje putem koji nam oni trasiraju.....tuga u svemu tome je što su se naši maloumnici primili na to i prosto ih sramota .....mislim sramota da im stalno pominjemo taj Jasenovac,pa nema više smisla,treba oprostiti i zaboraviti nacionalizam,a oni će nas ponovo klati čim budu imali priliku.........

Pa ćekaj zakaj ćetnićariš...Budi tu gdje si, miran, tih,ne talasaj previše...Ne paćaj se u ono što nisu tvoja posla...Jer ako postanu, molićeš dobrog Boga da si stajao po strani:)

Neki čudan jezik...
ćekaj - čekaj
zakaj - zagorski (a u avataru piše "podno Velebita" što će reći Dalmacija ili Lika)
ćetnićariš - ja sam bio uveren da su Hrvati konačno naučili da se kaže Četnik a ne Ćetnik...
ne talasaj - zar vi nemate valove umesto talasa :)
paćaj - ne znam da li ovo ima veze sa patkama, ali gramatički se kaže pačati, a ne paćati...
Nego, kada smo već kod "čijih stvari" šta ćete vi Hrvati na srpskim forumima gde mi vodimo "svoja posla" ???

:roll::roll::roll:
inaće
što se mene tiće uzmite si i celu BiH

Hrvatska je meni najdraža ovakva kakva jest danas....(što se teritorija tiće) ne treba nam ni pedalj tuđeg....a sve što bi eventualno "dobili" samo bi nas unazadilo :shock:

E pa onda računajte u bliskoj budućnosti na suprotan proces, ne na unazađivanje nego na unapređivanje - gubljenjem teritorija.
Jer, kao i Srbi ima vas sve manje, a zemlju su vam odavno dobili i pokupovali Nemci, Austrijanci, Ameri i Englezi... pa još kada po svoje dođu Italijani... :)
Bićete unapređeni i kulturno i duhovno :) ;)

Back