Nevin sa 39

nisam se ni ja obogatio nemam milione, sta zaradim zaradim posteno svojim radom, nebitno za bricu, bio sam pre neki dan celo vece sa drugom kod nekih devojaka na druzenju, dva puta ih video u zivotu, dakle problem je u tebi, ne u njima
Da ali za opušteno druženje treba biti opušten pred djevojkama a opustenost se ipak stječe nekakvim iskustvom kojeg on nema. Samo ako nema opuštensti pitanje je kako će i steći iskustvo s djevojkama, ne mislim na samo sexualno.

То је некаква у задње време јако нападна мантра која је нереална и оборива на сваком кораку.

Шта се променило од тад? У међувремену никад нисам био са девојком, нисам се дружио ни са ким, нисам се обогатио, нико ме не прихвата више само зато што имам 30 и нешто, чак обрнуто, млађи су прихваћенији.

И онда ме оптуже да сам себичњаковић, нарцис, психопата. Туђа мишљења су један корак ка туђем насиљу а често то и буде врста вербалног насиља.

0 самопоуздања имам у друштвеним односима и никако га не могу изградити без туђих похвала и прихватања. Имам самопоуздања нпр. у то да урадим неки спринт боље од већине или у аналитичко размишљање, али то је небитно за друштво и функционисање.

Мени би се то и свидело. Ја се плашим вређања, понижавања, додатног урушавања самопоуздања којег би ваљда требало да градим а не да ми га други додатно урушавају.

Како ја могу да знам шта могу добро да понудим ако никад нисам имао прилике за то?

Pogresno sam shvatan, kao i uvek, meni trebaju i emocije i osecaj prihvacenosti. Ono sto mi ne treba su osudjivanje sto sam siromasan, sto nisam egzistencijalno sposoban za brak i decu, cemu skoro svaka veza sa "necim vise" tezi, to sto ja to ne zelim ne znaci da zelim samo seks, nije to "ili-ili". Ako ona nece vezu sa nekim s kim mozda nema neku vecu buducnost, mene onda stave u kategoriju "hoce samo seks".

Bitno mi je jer ako ce to biti tako onda ispadam budala sto uopste nesto radim u zivotu i trpim sve i svasta da bih zaradjivao. Samac si, rintas, mozda nesto i stices, trpis stres, decenijama prodajes svoj zivot i ne zivis uopste, da bi na kraju to kroz socijalnu politiku nasledio neko ko je ceo zivot ziveo u ljubavi i ima decu. Pogotovo sto zivimo u drzavi gde su mnogi dobijali stanove 90-ih za boks cigara, a neki moraju da se za to decenijama bore i da bi to na kraju ostalo ko zna kome, jel sam budala? Pricam o stanu, jos uvek nije ni na moje ime nego na roditelje, nista dobijeno od drzave, a moram da se cak i krvnicki snalazim za resavanje sopstvenog stambenog pitanja, na kraju mene niko nece imati ko da nasledi, i cemu ta borba i uopste rad, trud, trpljenje? Jedinac sam, kad budem umro najradije bih to vratio svojim, pretpostavljam, vec mrtvim roditeljima.
И онда ме оптуже да сам себичњаковић, нарцис, психопата. Туђа мишљења су један корак ка туђем насиљу а често то и буде врста вербалног насиља.
Najlakše je optuživazi, a danas se tako lako optužuje!!! Imamo primjer iz Biblije u kojem nas Isus uči da ne optuzujemo i ne osudujemo tek tako, naravno o kamenovanju grešnice koju je Isus spriječio riječima da prvi bavi kamen onaj koji je bez ikakvog grijeha. To je bilo prilično lukavo od Isusa jer da je pokušao spriječiti taj čin fizički to bi značilo kršenje zakona.

Isus nije osuđivao one koji su kršili tadašnji zakon dok se danas osuđuju jako ljudi koji nisu prekrsili zakona. Mislim naravno na one s 30, 33 ili koliko već a da nikada nisu bili s ženom. Nevjerovatno je osuđivanje takvih ljudi u današnjoj zajednici, a rekao bi da mnoge žene pravo mrze i preziru takve muškarce . Ispada da je danas promiskuitetno ponašanje muškaraca mnogo društveno prihvatljivije nego nevoljni celibat. Žene ( i ne samo zene) toliko mrze takve muškarce, naravno da nešto nije u redu s njima, ali trebali im se mozda pokušati pomoći? Ili barem ne odmoći. Takvi muškarci nisu svi potencijalni silovatelji, mnogi su imali gadne probleme s roditeljima, vršnjacima, zdravljem i sl.

Ispada na kraju po današnjim standardima da su Nikola Tesla, Isaac Newton i Tin Ujević (i ne samo oni) bili gnjide, opasni manijaci i sl.

nisam se ni ja obogatio nemam milione, sta zaradim zaradim posteno svojim radom, nebitno za bricu, bio sam pre neki dan celo vece sa drugom kod nekih devojaka na druzenju, dva puta ih video u zivotu, dakle problem je u tebi, ne u njima
Проблем је у мени што сам стидљив али девојке ми никад неће дати до знања да не треба да будем стидљив.

to je opet problem u tebi, to neme aveze sa zenama, mozda imas neku dijagnozu iskreno, nista strasno, samo psihijatar i tabletice i sve super, u svemu u zivotu ako zavisis od misljenja drugih si u k. Socijalna intaligencijncija se takodje uci
Имам социјалну фобију, дијагнозу тога, и то је неизлечиво ако те други не прихватају.

A cega? Sta odbije te? Ne znaci da si los automatski, mozda joj je sta znam umrla tetka nije joj do toga, mozda je dobila otkaz itd...
То је увек зато што сам лош, нисам имао прилике да се докажем да сам добар па да мислим другачије.

nisi duzan nikog da impersioniras.
Јесам ако желим да нађем девојку и да имам секс, и да изградим самопоуздање.

Mozda i jesi ali nisi ih primecivao
Не знам, ако је тако могле су мало да буду отвореније.

gledaj samo sebe, eto dobar si zapravo
Хвала ти, и ти си :)

Imam drugara koji je u skorije vreme izjavio da je još uvek nevin i da nije bio sa devojkom do sada a ima 39 godina. Mislim kako je to uopšte moguće, dečko je onako visok, malo mršav ali nije ružan. Da li je moguće da nas sprda samo jer kod mene kad sam još u srednjoj bio nije dala samo ona koji nisi pitao ..
ima takvih, takve su naravi, mozda sa 42 godne postane tata

Проблем је у мени што сам стидљив али девојке ми никад неће дати до знања да не треба да будем стидљив.
jeste, za muskarca je najgore ds bude stidljiv, prebrodi to
Имам социјалну фобију, дијагнозу тога, и то је неизлечиво ако те други не прихватају.
ja imam bi polarni poremecaj i adhd, nije ti izgovor
То је увек зато што сам лош, нисам имао прилике да се докажем да сам добар па да мислим другачије.
nisi samo se prestavio u pravom svetlu
Јесам ако желим да нађем девојку и да имам секс, и да изградим самопоуздање.
pravo samopouzdanje dolazi iz veoma nesigurnog mesta, nemoj da te to sputava, nisam ni ja uvek bio samopouzdan, vec sam video da imam dva izbora, da ili ne
Не знам, ако је тако могле су мало да буду отвореније.

Хвала ти, и ти си :)
hvala i tebi, verujem zaista da si dobra osoba, lako je samo probaj

jeste, za muskarca je najgore ds bude stidljiv, prebrodi to
Ја хоћу да ми неке подигну самопоуздање.

ja imam bi polarni poremecaj i adhd, nije ti izgovor
То је више кул код жена него социјална фобија..

nisi samo se prestavio u pravom svetlu
Кад бих почео да причам неке лепе и романтичне приче некој непознатој девојци нпр. у аутобусу, да будем онакав какав стварно јесам без маске, и ако бих пожелео мажење, мислила би да сам будала. Како онда да се представим? Други начин је писање овде и по друштвеним мрежама, али од тога нема ништа. Ниједна ме ништа не пита.

Ја хоћу да ми неке подигну самопоуздање.
ps to se oseti, sta znam, ja bih za sadasnju devojku sve uradio, gori mi u grudima kad sam sa njom, al generalno drugari treba da ti podignu samopouzdanje ne devojka
То је више кул код жена него социјална фобија..
pa kul je i to, samo reci iskreno, npr imam: hocu da se upoznam sa tobom, ali ne znam kako jer imama fobiju... buraz sama ce pricati
Кад бих почео да причам неке лепе и романтичне приче некој непознатој девојци нпр. у аутобусу, да будем онакав какав стварно јесам без маске, и ако бих пожелео мажење, мислила би да сам будала. Како онда да се представим? Други начин је писање овде и по друштвеним мрежама, али од тога нема ништа. Ниједна ме ништа не пита.
mazenje dolazi posle, nemas sta da romantizujes, ona procenjuje tebe ti procenjujes nju, da li ste jedno za drugo.
Mislim da pocinjem da shvatam gde je tvoj problem, sl resicemo ga ne brini

Ја ћу бити невин заувек. Сада ја нећу да скидам невиност чак и да имам прилику ако нећу имати редован секс. Хоћу, или редован секс да девојком која ми је јако привлачна и која ме разуме, или ништа. И да заједно радимо на послу, нећу да будем с неком ако радимо на различитим местима, бар док ја радим. Пре десетак година сам тражио "дај шта дај", тада је било тако да бих пристао да будем и са старом бабом, и никог није било, био сам одбачен, али сада нећу скоро ни са ким али то не значи да нисам екстремно незадовољан што сам невин и што немам секс. Сви били у фазону "има времена, полако", па ето како има времена, сада ништа не може да се поклопи.

Ја ћу бити невин заувек. Сада ја нећу да скидам невиност чак и да имам прилику ако нећу имати редован секс. Хоћу, или редован секс да девојком која ми је јако привлачна и која ме разуме, или ништа. И да заједно радимо на послу, нећу да будем с неком ако радимо на различитим местима, бар док ја радим. Пре десетак година сам тражио "дај шта дај", тада је било тако да бих пристао да будем и са старом бабом, и никог није било, био сам одбачен, али сада нећу скоро ни са ким али то не значи да нисам екстремно незадовољан што сам невин и што немам секс. Сви били у фазону "има времена, полако", па ето како има времена, сада ништа не може да се поклопи.
E ne mlati bruda. Ne živi u bajci, i kad budeš imao ribu mozda u pocetku će ti davati svaki dan, doći će do tog stadijuma jednom sedmicno ako ti poda udaraćeš nogom u bulj. Prckaj sve što to padne pod ruku. Vidim neki strah ako si nevin i ne znam šta čekaš i čega se plašiš. Msm realno ne pričaj ni jenoj devojci da si nevin u tim godinama jer to nije normalno i asocijacija je da ti nešto fali u glavi. Jbg al tako je.

To neko novo ljudsko pravo :think:
Drustvo pokusava to da zabrani.

E pa ne može tako, sad ćeš da j*beš i ćutiš, nema hoće kaki neće kaki
Неће се десити да се заломи оно што ми одговара и што ће да надјача то друго. Нико ме не тражи, мени не пада на памет да се негде гурам и да имам очекивања.

E pa ne može tako, sad ćeš da j*beš i ćutiš, nema hoće kaki neće kaki
E kad se bude žalio zbog toga što previše **** :zcepanje:

Sad ozbiljno, ovaj njegov zadnji post je baš primjer zone komfora. Kad spomenimo komforno promislimo na nešto udobno, nešto ugodno, ali to nije tako, možda bi bio primjereniji naziv zona naviknutost?. On je u biti jako nezadovoljan svojom situacijom ali kao iz nekog prkosa odbija i mogućnost promjene, a kamoli neku stvarnu promjenu, ma koliko bio nezadovoljan. U biti on se posve poisvjetio s tim što je on djevac, to je preuzela svaku poru njego og tijela i duše, pa nek samo nastavi biti takav...

E kad se bude žalio zbog toga što previše **** :zcepanje:

Sad ozbiljno, ovaj njegov zadnji post je baš primjer zone komfora. Kad spomenimo komforno promislimo na nešto udobno, nešto ugodno, ali to nije tako, možda bi bio primjereniji naziv zona naviknutost?. On je u biti jako nezadovoljan svojom situacijom ali kao iz nekog prkosa odbija i mogućnost promjene, a kamoli neku stvarnu promjenu, ma koliko bio nezadovoljan. U biti on se posve poisvjetio s tim što je on djevac, to je preuzela svaku poru njego og tijela i duše, pa nek samo nastavi biti takav...
I devci mogu da j*bu, evo ja živi primer, tako da kad se saplete pa upadne u vaginu slučajno, nemoj da mi kuka ovde.

Неће се десити да се заломи оно што ми одговара и што ће да надјача то друго. Нико ме не тражи, мени не пада на памет да се негде гурам и да имам очекивања.
Naći će se neka luda i za tebe, samo nemoj da si je oterao slučajno, jesi li čuo?

Naći će se neka luda i za tebe, samo nemoj da si je oterao slučajno, jesi li čuo?
Где ће се наћи та луда, куцнуће ми на кућна врата? Ја морам да се претходно дуго познајем са неком или да радимо заједно на послу, да има обостране хемије, са непознатима не могу да се упознајем.

Back