Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.753
ih znao sam da sam se negde ixdao.semenke a?odale su te semenke koje grickas dok spijuniras subjekat... znam dosadan je posao detektiva![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih znao sam da sam se negde ixdao.semenke a?odale su te semenke koje grickas dok spijuniras subjekat... znam dosadan je posao detektiva![]()
![]()
pa eto, neka bude tako, mozes tako da shvatis, da je svako imao neku svoju viziju, kao i sada uostalom, vidimo da av i rezim ne valjaju, ali mozemo opet da se zeznemo, sklonimo ludaka, a rezim nam zaostane, vi sns saciji se samo preobucete i preletite u nase redove... i istorija se ponoviRusili ste slobu ali niste znali sta dalje![]()
mislis u lojaliste, ili u pokret za avovu drzavu u natou?Kada me tzv amerikanac i napaljenko napadaju onda znaci da sam u pravu i da treba da odem u extremizam.definitivno
U knjizi “Tihi Amerikanac” Graham Green provlaci ideju da je ljudima nemoguce da budu neutralni, pre ili kasnije se svrstaju na jednu ili drugu stranu,mi grickamo semenke i gledamo sa strane
Nemoj da se mesas ovo je alter zapoceo a amer se umesao voli da se mesa u tudje rasprave.sa tobom diskutujem na normalan nacin.U knjizi “Tihi Amerikanac” Graham Green provlaci ideju da je ljudima nemoguce da budu neutralni, pre ili kasnije se svrstaju na jednu ili drugu stranu,
takodje mislim isto- moguce je biti neaktivan, ali ne i neutralan.
Mada neaktivnost uvek igra na ruku vlastima ili pociniocima nekih dela.
Ima onaj citat koji dobro objasnjava stvari:
"Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni."
Ja sam ceo zivot u tim situacijama nista mi novo to nije.naucio sam da plivam.
Evo jos jedanTo što misliš da si naučio da plivaš u gofnima ne znači da je život u gofnima do guše normalno stanje.
Evo jos jedan
to je izraz nije za tebe ne razumes ti to aj odskakuci vise...
daj pa obavesti nas ako si ti neki gazda foruma, da znamo sta ko sme da radi, i kome sme da se obracaEvo jos jedan
to je izraz nije za tebe ne razumes ti to aj odskakuci vise...
jes ti ces da mu kazes? mozda sam ga ja poslao da te zeki malo, kada si topNemoj da se mesas ovo je alter zapoceo a amer se umesao voli da se mesa u tudje rasprave.sa tobom diskutujem na normalan nacin.
srpska ler stranka [nutral]
znamo mi sta znaci "snasao se", ili "snasla se" u srbijiJa sam ceo zivot u tim situacijama nista mi novo to nije.naucio sam da plivam.
saltaju brzine, kako ne shvatas? U LERU SU [mi ameri kazemo neutral], pa ce posle nekog vremena, da ne budu sumnjivi, samo da kazu da su u novom POKRETU, kao nikad nisu bili u sns-u,. jer ako krene panicno bezanje iz sns-a, ima picvajz da nastupi, pa idu ovako na kvarno, prelecu po nociNeverovatno je kako se juče i danas pojavio veliki broj ovih "neutralnih" po društvenim mrežama
Da li su to možda imali neki zbor pa na plenumu odlučili da krenu u "neutralnu akciju" ili su samo planski i ciljano pušteni s lanca
мислим да би неутрални највиши проценат имао.ако би се сад одржали избори снс би добио 30%, опозиција блокадера 30%, не би гласало 20%, неутрални би добили 20%
nisu oni neopredeljeni...imate gomilu ljudi koje politika ne zanima...imate gomilu ljudi na radu u inostranstvu ... itdнеопредељени минимум 40%,
нема везе рачунају се и у неутралне. замисли да се успостави монархија опет би било више незаинтересованих.nisu oni neopredeljeni...imate gomilu ljudi koje politika ne zanima...imate gomilu ljudi na radu u inostranstvu ... itd
Revolucijom su se bavili partizani, zaboravi tu pricu.Pa u principu neutralnih nema, svako ko ne podržava promene taj svesno ili nesvesno podržava status kvo
e nije nego SRPSKA NESVRSTANA STRANKA
Opet se cackas...taman sam te stavio ispod radara...ima i treca grupa
Uostalom i na izborima moze da se kandiduju vise od dve opcije.
Nego da nije tvoja baka ovo
Pogledajte prilog 1702020