Neutralni

Mecenaa

Ističe se
Banovan
Poruka
2.352
mi grickamo semenke i gledamo sa strane 🙂
20250124_145651.jpg

Код нас Срба је увек било
четник или партизан
Делија или Гробар
ЛГБТ или стрејт
Иебеш то бре имамо право да немамо став
или да га чувамо за себе
Неутралност је мајка Мара...

Код нас Срба је увек било
четник или партизан
Делија или Гробар
ЛГБТ или стрејт
Иебеш то бре имамо право да немамо став
или да га чувамо за себе
Неутралност је мајка Мара...
Имао си и љотићевце, недићевце и пећанчеве четнике, имамо и војводину која је српски тим за разлику од ових комунистичких југословенских....

ако би се сад одржали избори снс би добио 30%, опозиција блокадера 30%, не би гласало 20%, неутрални би добили 20%

ако би се сад одржали избори снс би добио 30%, опозиција блокадера 30%, не би гласало 20%, неутрални би добили 20%
U ovom slucaju bi dobili i vise od 20 %,
neutralni i ne bi glasalo je vrlo vrlo slicno 😑
To je sigurno 30 ili 40 %,zahvaljujuci ovom informeru i ovima kao @Alter_Ego_ ...
Ove forumske krstine politicke patalogije su vec x puta vidjene...

mi grickamo semenke i gledamo sa strane 🙂
Pogledajte prilog 1675831
Ne razumem kako neko moze biti neutralan. Grupa mafijasa nam je otela Otadzbinu, proglasila nevazecim sve zakone i institucije u drzavi za cije postojanje su ginuli dva veka nasi preci, zlostavljaju nam i ubijaju nasu decu, parazitiraju na trudu i znoju svih postenih gradjana ove drzave i pritom su besprizorno drski, bahati, arogantni, beskrupulozni i primitivni. Na stranu što su to mahom glupi i zli ljudi. Te dve osobine cesto idu jedna uz drugu.
Povrh svega, ta grupa mafijaša ima podrsku za sve sto cini u Srbiji od onih medjunarodnih faktora ciji je uticaj ovde nemerljiv, samo zato sto u potpunosti izdaju sve srpske nacionalne interese i pretvaraju nas u kolonijalni rudnik, kakvim je bio Kongo početkom XX veka.
Kako bilo ko moze biti neutralan?
Kako sam ipak ograničen u pogledu shvatanja onih kojii pruzaju podrsku ovoj grupi krminalaca, ubedjujem sebe da to čine zbog materijalne koristi.
Samo po sebi takvo zlo, ne mogu razumeti.

Ne razumem kako neko moze biti neutralan. Grupa mafijasa nam je otela Otadzbinu, proglasila nevazecim sve zakone i institucije u drzavi za cije postojanje su ginuli dva veka nasi preci, zlostavljaju nam i ubijaju nasu decu, parazitiraju na trudu i znoju svih postenih gradjana ove drzave i pritom su besprizorno drski, bahati, arogantni, beskrupulozni i primitivni. Na stranu što su to mahom glupi i zli ljudi. Te dve osobine cesto idu jedna uz drugu.
Povrh svega, ta grupa mafijaša ima podrsku za sve sto cini u Srbiji od onih medjunarodnih faktora ciji je uticaj ovde nemerljiv, samo zato sto u potpunosti izdaju sve srpske nacionalne interese i pretvaraju nas u kolonijalni rudnik, kakvim je bio Kongo početkom XX veka.
Kako bilo ko moze biti neutralan?
Kako sam ipak ograničen u pogledu shvatanja onih kojii pruzaju podrsku ovoj grupi krminalaca, ubedjujem sebe da to čine zbog materijalne koristi.
Samo po sebi takvo zlo, ne mogu razumeti.
Neutralni ili apstinenti ako lepse zvuci...kao sto ti imas pravo da budes za nekog ja imam pravo da ne budem za nikog.
Nego @Alter_Ego_ mi se jos nije izjasnio da li je za opoziciji ili poziciju posto proziva ove trece 😁
Samo nemoj da mi prodaje pricu da je i on student 😑niti je student niti roditelj niti prosvetni radnik 🙄

Neutralni ili apstinenti ako lepse zvuci...kao sto ti imas pravo da budes za nekog ja imam pravo da ne budem za nikog.
Nego @Alter_Ego_ mi se jos nije izjasnio da li je za opoziciji ili poziciju posto proziva ove trece 😁
Samo nemoj da mi prodaje pricu da je i on student 😑niti je student niti roditelj niti prosvetni radnik 🙄
Ja sam neutralan ili apstinent ako ti to lepse zvuci. Ne dozivljavam opoziciju kao svoju. Ovde se ne radi o politickom opredeljenju.
Ovde se radi o ugrožavanju osnovnih ljudskih i građanskih Ustavom zagarantovanih prava svih stanovnika Republike Srbije, koja ovaj kriminalni režim svakodnevno krši i izvrgava ruglu i pritom nam se smeje u lice.
Imamo narodni protest, na kome su zajedno mladosti i buducnost ove zemlje, profesori, nastavnici, poljoprivrednici, advokati i svako iole javna licnost sa integritetom, svaki pojedinac sa kičmom i obrazom. Nema tu vise bilo kakve neutralnosti.

Slične teme

Back