- Poruka
- 2.352
mi grickamo semenke i gledamo sa strane 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oce oceA posle da uzivas u slobodi besplatno pa nece da moze
Opet se cackas...taman sam te stavio ispod radara...ima i treca grupa
Opet se cackas...taman sam te stavio ispod radara...ima i treca grupa
Uostalom i na izborima moze da se kandiduju vise od dve opcije.
Nego da nije tvoja baka ovo
Pogledajte prilog 1702020
Ili da si neutralan i neces da se mesas iz nekih razloga a apstinencija je razlog sto imas lose iskustvo sa svima.
Ili da si neutralan i neces da se mesas iz nekih razloga a apstinencija je razlog sto imas lose iskustvo sa svima.
Reci mi onda za koga ima da se glasa na izborima?samo bez floskula vucic je juzni pol.za djilasa i comp?sta si ti vlast,opozicija ili nesto trece ?ajde
A da ti si od onih sto palis vatru i prozivas
Имао си и љотићевце, недићевце и пећанчеве четнике, имамо и војводину која је српски тим за разлику од ових комунистичких југословенских....Код нас Срба је увек било
четник или партизан
Делија или Гробар
ЛГБТ или стрејт
Иебеш то бре имамо право да немамо став
или да га чувамо за себе
Неутралност је мајка Мара...
U ovom slucaju bi dobili i vise od 20 %,ако би се сад одржали избори снс би добио 30%, опозиција блокадера 30%, не би гласало 20%, неутрални би добили 20%
Ne razumem kako neko moze biti neutralan. Grupa mafijasa nam je otela Otadzbinu, proglasila nevazecim sve zakone i institucije u drzavi za cije postojanje su ginuli dva veka nasi preci, zlostavljaju nam i ubijaju nasu decu, parazitiraju na trudu i znoju svih postenih gradjana ove drzave i pritom su besprizorno drski, bahati, arogantni, beskrupulozni i primitivni. Na stranu što su to mahom glupi i zli ljudi. Te dve osobine cesto idu jedna uz drugu.
Neutralni ili apstinenti ako lepse zvuci...kao sto ti imas pravo da budes za nekog ja imam pravo da ne budem za nikog.Ne razumem kako neko moze biti neutralan. Grupa mafijasa nam je otela Otadzbinu, proglasila nevazecim sve zakone i institucije u drzavi za cije postojanje su ginuli dva veka nasi preci, zlostavljaju nam i ubijaju nasu decu, parazitiraju na trudu i znoju svih postenih gradjana ove drzave i pritom su besprizorno drski, bahati, arogantni, beskrupulozni i primitivni. Na stranu što su to mahom glupi i zli ljudi. Te dve osobine cesto idu jedna uz drugu.
Povrh svega, ta grupa mafijaša ima podrsku za sve sto cini u Srbiji od onih medjunarodnih faktora ciji je uticaj ovde nemerljiv, samo zato sto u potpunosti izdaju sve srpske nacionalne interese i pretvaraju nas u kolonijalni rudnik, kakvim je bio Kongo početkom XX veka.
Kako bilo ko moze biti neutralan?
Kako sam ipak ograničen u pogledu shvatanja onih kojii pruzaju podrsku ovoj grupi krminalaca, ubedjujem sebe da to čine zbog materijalne koristi.
Samo po sebi takvo zlo, ne mogu razumeti.
kamo srece za njih da su mnoge radikalne njuske neutralne i da dodatno sebe ne demaskiraju na svakom koraku... duzi bi im bio vek trajanja.
Garantujes slobodu??A posle da uzivas u slobodi besplatno pa nece da moze
Ja sam neutralan ili apstinent ako ti to lepse zvuci. Ne dozivljavam opoziciju kao svoju. Ovde se ne radi o politickom opredeljenju.Neutralni ili apstinenti ako lepse zvuci...kao sto ti imas pravo da budes za nekog ja imam pravo da ne budem za nikog.
Nego @Alter_Ego_ mi se jos nije izjasnio da li je za opoziciji ili poziciju posto proziva ove trece
Samo nemoj da mi prodaje pricu da je i on studentniti je student niti roditelj niti prosvetni radnik
![]()
Vi što biste hteli istovremeno i da smrdite i da mirišete.