Neutralni

Totalno neadekvatno poređenje. U ovoj situaciji je podela na ostrašćene i neostrašćene. Ostrašćeni su ti koji bi nekoga šutirali u glavu, gađali jajima, šikanirali....zarad fiks ideja koje su uvrteli sebi u glavu.
to opisujas tetovirane, nabildovane cacije iz pionirskog, njihove palanacke sns mecene, ili mislis da je ana brnabic toliko ostrascena, kada zapeni?

Imaju grupu za podrsku za napad na one koji hoce da se ne mesaju.slobodno im se pridruzi,evo ovaj topli brat ce te uputiti gde da mu udjes
ti si mecena nekih krimosa, ili vec slicnog taloga sns koordinator, i sada si se uplasio, i zato me vredjas

mada, kada bolje razmislim, mecena ti je paravan, one pussies koje si postavio te bolje odredjuju, "neutralni"

Poslednja izmena:
Не. Ја сам из Ниша.

Био сам на лицу места кад смо спречили издајнике Брнапићку, Глишића и Вучевића да одрже са станак са СНС терористичком ћелијом.
Cvrc pa mozes da objavis neku sliku kako gadjas ljude pumpas ih i to.malo da dignes rejting medju svojim pumpadjijama ono da se vidi da si jak 😁
Svoje licne slike naravno ne tudje 🙂

Pa udruzio si se sa onim pacijentom sa sifrom moram da odgovorim
alter?
Ili da si neutralan i neces da se mesas iz nekih razloga a apstinencija je razlog sto imas lose iskustvo sa svima.
ijao, a jel si razmisljao o psihoterapiji, mozda ima leka za ta losa iskustva?
Reci mi onda za koga ima da se glasa na izborima?samo bez floskula vucic je juzni pol.za djilasa i comp?sta si ti vlast,opozicija ili nesto trece ?ajde
da li ti shvatas da je kostunica bio samo orudje za glasanje protiv milosevica, a da nismo mnogi ni za njega hteli da glasamo? da se mi sada mnogi kajemo sto je taj "neobavesteni" dvolicnjak bio izbor? jeste sklonjen sm, ali sta smo dobili sa kostunicom, mackarom, kao sto ste ti ili casual? nista, jer svi vi mackari ste pogresan izbor, djindjic je tu svoju gresku platio glavom, rezim je opstao samo se preobukao, vuk dlaku menja, ali cud nikada

da li ti shvatas da je kostunica bio samo orudje za glasanje protiv milosevica, a da nismo mnogi ni za njega hteli da glasamo? da se mi sada mnogi kajemo sto je taj "neobavesteni" dvolicnjak bio izbor? jeste sklonjen sm, ali sta smo dobili sa kostunicom, mackarom, kao sto ste ti ili casual? nista, jer svi vi mackari ste pogresan izbor, djindjic je tu svoju gresku platio glavom
znaci i ti vuces teske traume.i tebi treba psihoterapija
Eto niski vec ostri britvu za linc 😁

znaci i ti vuces teske traume.i tebi treba psihoterapija
ja nisam bio neutralan, niti sam, niti se perem pilatovski, samo kazem jasno i glasno, ukazujem na greske, pa ko hoice da polemise, ali vama je do igre macke i misa
dakle, ne glasamo za licnost, nego za promenu sistema, ti sada nemas pluralizam, ne dozvoljava diktator cak ni da se pozalis od posledica zvucnog topa, a kamoli da si za neku drugi pol. opciju od njegove, letis sa posla

ne dozvoljava cak ni drugacije misljenje, koji dijalog kada on vredja da smo mi ustase, vredja cele gradove cacane bese, ili koga? on je psihopata, a vi ste njegovi zarobljenici, pa bar ja to vidim iz usa jasno

alter ti je tvitom lepo objasnio sta znaci "neutralnost" ako vidis zrtvu i zlocinca, da si sisa ako nisi na strani zrtve, a kazes da si neutralan

ne mozes biti neutralan, ili si Boziji, za pravdu, zakon itd, ili si av-tihristov, pateticni, ucenjeni i uplaseni caci, za posao, privilegije ili slicno.

Poslednja izmena:
ja nisam bio neutralan, niti sam, niti se perem pilatovski, samo kazem jasno i glasno, ukazujem na greske, pa ko hoice da polemise, ali vama je do igre macke i misa
Bespotrebno si se umesao u nicim izazvanu raspravu moje malenkosti i onog napaljenog.
Kada ti neko stavi u porukama da si *****,***** etc to moze da izazove revolt

dakle, ne glasamo za licnost, nego za promenu sistema, ti sada nemas pluralizam, ne dozvoljava diktator cak ni da se pozalis od posledica zvucnog topa, a kamoli da si za neku drugi pol. opciju od njegove, letis sa posla
Nisi bio neutralan?kostunica,cime te sarmirao onom slikom sa kalasom...

Cvrc pa mozes da objavis neku sliku kako gadjas ljude pumpas ih i to.malo da dignes rejting medju svojim pumpadjijama ono da se vidi da si jak 😁
Svoje licne slike naravno ne tudje 🙂
ti si neki pandur, ili cinkaros nasih?
Не могу јер чувам свој идентитет на Крижарници.
mecena je neki faktor, cuvaj ga se, ima niski gard, ali to ne znaci da nije opasan, naprotiv
vi'is samo zlokobnu sliku na avataru, a ovamo nas bari sa nekim mackicama
mi grickamo semenke i gledamo sa strane 🙂
spijunirate nas i drukarite, znamo vas sa semenkama, duga je smena pandurska;)

Poslednja izmena:

Back