Neutralni

Rusili ste slobu ali niste znali sta dalje 🤣
pa eto, neka bude tako, mozes tako da shvatis, da je svako imao neku svoju viziju, kao i sada uostalom, vidimo da av i rezim ne valjaju, ali mozemo opet da se zeznemo, sklonimo ludaka, a rezim nam zaostane, vi sns saciji se samo preobucete i preletite u nase redove... i istorija se ponovi

mi grickamo semenke i gledamo sa strane
U knjizi “Tihi Amerikanac” Graham Green provlaci ideju da je ljudima nemoguce da budu neutralni, pre ili kasnije se svrstaju na jednu ili drugu stranu,
takodje mislim isto- moguce je biti neaktivan, ali ne i neutralan.
Mada neaktivnost uvek igra na ruku vlastima ili pociniocima nekih dela.

Ima onaj citat koji dobro objasnjava stvari:

"Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni."

U knjizi “Tihi Amerikanac” Graham Green provlaci ideju da je ljudima nemoguce da budu neutralni, pre ili kasnije se svrstaju na jednu ili drugu stranu,
takodje mislim isto- moguce je biti neaktivan, ali ne i neutralan.
Mada neaktivnost uvek igra na ruku vlastima ili pociniocima nekih dela.

Ima onaj citat koji dobro objasnjava stvari:

"Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni."
Nemoj da se mesas ovo je alter zapoceo a amer se umesao voli da se mesa u tudje rasprave.sa tobom diskutujem na normalan nacin.

GmuhGq7XYAANR9d

NEUTRALNA SRBIJA JE ONA SRBIJA KOJA ĆE JE SPASTI. NAJDEMOKRATSKIJA I VASPITANA. KADA POGLEDATE OVE DVE SRBIJE KOJE SU TRENUTNO POSVADJANE I JEDNIMA I DRUGIMA ODGOVARA NASILJE I NEKULTURA. IDU U OTVORENI SUKOB.

Evo jos jedan 🙄
to je izraz nije za tebe ne razumes ti to aj odskakuci vise...
daj pa obavesti nas ako si ti neki gazda foruma, da znamo sta ko sme da radi, i kome sme da se obraca
Nemoj da se mesas ovo je alter zapoceo a amer se umesao voli da se mesa u tudje rasprave.sa tobom diskutujem na normalan nacin.
jes ti ces da mu kazes? mozda sam ga ja poslao da te zeki malo, kada si top

Neverovatno je kako se juče i danas pojavio veliki broj ovih "neutralnih" po društvenim mrežama

Da li su to možda imali neki zbor pa na plenumu odlučili da krenu u "neutralnu akciju" ili su samo planski i ciljano pušteni s lanca
saltaju brzine, kako ne shvatas? U LERU SU [mi ameri kazemo neutral], pa ce posle nekog vremena, da ne budu sumnjivi, samo da kazu da su u novom POKRETU, kao nikad nisu bili u sns-u,. jer ako krene panicno bezanje iz sns-a, ima picvajz da nastupi, pa idu ovako na kvarno, prelecu po noci

svi ti neutralni su vidjeni za novi pokret, eto tako shvati, zato se sad oni pumpaju, da posle ne bude sumnja odakle toliko ljudi u POKRETU

ако би се сад одржали избори снс би добио 30%, опозиција блокадера 30%, не би гласало 20%, неутрални би добили 20%
мислим да би неутрални највиши проценат имао.
до сада је излазност била од 50-60% што значи неопредељени минимум 40%, а нарочито данас и како време пролази.

nisu oni neopredeljeni...imate gomilu ljudi koje politika ne zanima...imate gomilu ljudi na radu u inostranstvu ... itd
нема везе рачунају се и у неутралне. замисли да се успостави монархија опет би било више незаинтересованих.
просто овима са iq број ципела не могу да схвате да постоје људи а то је убедљива већина који не виде никог од актуелних да владају.
нек уведу обавезно гласање па ће бити преко 50% неважећих листића.
то би било поражавајуће за једну државу

Pa u principu neutralnih nema, svako ko ne podržava promene taj svesno ili nesvesno podržava status kvo (i svesno ili nesvesno podržava Vučića) , nažalost je tako , mislim i ja sam neutralan, ono nikad nisam bio član ni jedne stranke ili pokreta, ne znam godinama nisam izlazio na izbore (jer su obična farsa i prevara) ali naravno da podržavam studente, smenu režima i da se rešimo ovog zla i ove uzurpatorske vlasti.
Uostalom većina ljudi na protestima su zapravo neutralni, ono protesti okupljaju najširi mogući dijapazon ljudi, od onih totalno apolitičnih pa do onih što nacionalno što građanski opredeljenih, od onih sitnih buržijčića iz kruga dvojke pa do zemljoradnika iz nekih sela i mesta za koje skoro niko nije ni čuo, ali svi ti ljudi su ujedinjeni u želji da se rešimo ove bande na vlasti i da napokon izađemo iz 90-ih i krenemo u neko novo doba.

Inače jedino obećanje koje je Vučić ispunio je kada je rekao da je će ujediniti Srbiju, i zaista ju je ujedinio ono svaka mu čast (mislim kad si ti pre ovih protesta mogao da vidiš dva lika jednog sa petokrakom a jednog sa kokardom na glavi kako se nasmejani slikaju zajedno) ali ne svojom voljom.

Tako da ovo nisu izbori pa sad kao ja nisam ni za jedne već stvar je vrlo čista, ili si za promene ili si za održanje statusa kvo, nema treće opcije, ono ne možeš i da prdneš i da stisneš.

Back