Nije bilo srpske specijlane policije vec srpski paravojnih formacija ( inace oko Borovog sela takodje je bilo hrvatskih paravojnih formacija ), to mozda ima Hrvata koji to tvrde da je bilo srpskih specijalaca, ali to i nije bas neki dokaz, msm i Srbi tvrde da su se Kurdi borili na strani Hrvata, kao i da su Hrvati uzeli taoce civile, sto sve mozda i jeste, a mozda i nije tacno. Necemo sad bas da ceprkamo po "mesanoj salati" i da vadimo samo sastojke koji nam odgovaraju. Aha niko nije poginuo, znaci hrvatska snage su pucale na Borovo selo sa namerom da ga ne pogode, pa sto ne kaze, onda je sve OK

. Jedini koji je profitirao od ovog sukoba bio je Tudjman, Srbi su posle toga u Hr medijima definitvno i proglaseni cetnicima i agresorima, prakticno je sve postlao dozvoljeno protiv njih.
No opet mi mutis diskusiju, poenta price je zasto 2000 budala iz Zadra etnicki ocistilo grad od svojih bivsih suseda. Sam kazes da budala moze da iskoristi bilo sta kao izgovor za zlocin, ali sta lezi iza toga, koji drustvani i istorijski procesi, ocito da nije Borovo selo nista vise od povoda ( da li je uopste neko od tih 2000 ljudi i imao nesto, bilo sta, sa tim policajcima ), ali sta je uzrok.
PS velikosrpska politika Kralja Aleksandra je jako diskutabilno, msm, to je covek koji je forsirao integralno Jugoslovenstvo i zabranio i nacionalna obelezja, protivzakonito je recimo bilo istaci srpsku zastavu.
PS2 nisi mi bas toliko fascinantan dasmislim mantru samo za tebe

, mozda sam u takvoj fazi pa ljude pretvaram u "strasila", ko ce ga znati, a mozda ponesto i ima logike od ovogo sto pise, ko ce ga znati
PS3 to ti vidi sa Srebrnom, ali ja sve vise verujem da ce ovde svi nestati, ako Hrvati odu malo pre drugih... jupiiiii
PS4 isto bih smatrao ratnohuskaski da recimo sutra Srbija resi da postane deo Rusije i da joj zastava bude slike Draze Mihajlovica i da srpska policija ode u recimo neko hrvatsko selo na granici da ( kojoj se ne svidja ni zastava ni to sto ce SRbija da se ujedini sa Rusijom ) da silom promeni zastavu sa novom na kojoj je Draza Mihajlovic.
PS5 i imanji genocid na Kosovu 1912. je diskutabilan, zlocini srpske vojske uglavnom se i nisu desavali na Kosovu vec na severu ALbanije.