gost 428502
Poznat
- Poruka
- 7.257
A, ko određuje da li su Srbi? Ti?Obrenović,Sinđelić,Crnjaski(valjda je on Srbin),Dobrica
daj mi ti nabroj 10 Srba povijesnih li;nosti ,ali da su ro]eni u Srbiji i da su Srbi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ko određuje da li su Srbi? Ti?Obrenović,Sinđelić,Crnjaski(valjda je on Srbin),Dobrica
daj mi ti nabroj 10 Srba povijesnih li;nosti ,ali da su ro]eni u Srbiji i da su Srbi.
koje?Ovo ti ne verujem![]()
Kako misliš povijesnih ličnosti? Nabroj mi ti rodjenih u Hrvatskoj, a da su Hrvati? Dakle ne u AU, pre toga, jer nakon toga i nisu nešto povijesni. Tipa fudbaleri i ostali rođeni 80-tih.daj mi ti nabroj 10 Srba povijesnih lichnosti ,ali da su rodjeni u Srbiji i da su Srbi.
Evo daj pliz nabroj mi 10 Srba, evo priznat cu da sam konvertiti ako mi nabrojish.
joj daj kad vas se stera u kut onda ste kao male mace,eto ovo trazim,par primjera,recimo Tito je Hrvat,Dositej je Srbin ali opet rodjen u Rumunjskoj,kazem ne mogu se sjetit Srbina koji je rodjen u Srbiji a da je poznat, eh da valjda Lazar,Stefan Nemanja...valjda ovaj zadnji nije Bugar.A, ko određuje da li su Srbi? Ti?![]()
Ne, neka su rodjeni samo na podrucju Srbije, bez obzira da li ste tad bili pod Turcima, ali da su Srbi ujedno.Evo kod nas par primjera:Kako misliš povijesnih ličnosti? Nabroj mi ti rodjenih u Hrvatskoj, a da su Hrvati? Dakle ne u AU, pre toga, jer nakon toga i nisu nešto povijesni. Tipa fudbaleri i ostali rođeni 80-tih.
Ne, neka su rodjeni samo na podrucju Srbije, bez obzira da li ste tad bili pod Turcima, ali da su Srbi ujedno.Evo kod nas par primjera:
Marulic,Drizic,Gundulich,Dobrila,Petar Berislavic,Zrinski,Frankopani,Petar Kruzic,Matija Ivanic,Hektorovic,Krleza,Tin Ujevic...mogao bi do sutra nabrajat.
ne ja nego povijest,pa čuo sam sto puta da je Dušan bio pola Bugar, da je Karadjordje crnogorac,Danilo Kis je Madjar,Dositej je Srbin ali rodjen u Rumunjskoj, to su povijesne chinjenice.A, ko određuje da li su Srbi? Ti?![]()
ne ja nego povijest,pa čuo sam sto puta da je Dušan bio pola Bugar, da je Karadjordje crnogorac,Danilo Kis je Madjar,Dositej je Srbin ali rodjen u Rumunjskoj, to su povijesne chinjenice.
Daj Djajic,đinđic,pixi,nikolic... mogao si i Dejana MaticaMileva maric,dragan dzajic,sv sava,p.karsdjordevic,nusic,obrenovici,v.karadzic,đinđic,dragan stojkovic,cvetkovic, nikolic, itd itd...Jelacic![]()
ma napisao sam da tražim Srbe koji su rođeni na području današnje Srbije, bez obzira u kojoj su državi tad rođeni bili i da su Srbi.Čovječe rasturio sam vas, ključaj temu.Ova gospoda su rođena u AU?! Većina njih.
Daj Djajic,đinđic,pixi,nikolic... mogao si i Dejana Maticanavest to nisu povijesne lichnosti,Karadjordje je bio crnogorac,,Nusic je Cincar,Karadzic nije Srbin bar po prezimenu.Eto Mileva i Obrenović,Sv.Sava jedino kao povijesne ličnosti su Srbi rođene u Srbiji,ali tko zna nadam se da će me koji Hrvat ovdje demantirat.
ma napisao sam da tražim Srbe koji su rođeni na području današnje Srbije, bez obzira u kojoj su državi tad rođeni bili i da su Srbi.Čovječe rasturio sam vas, ključaj temu.
Vidiš da ili se sprda/zeza ili piše iz 1994-te.Nesto mu ova lista sve Dalmatinci i Dubrovcani, pa skoro niko od njih nije rodjen u Hrvatskoj, ulgavnom su rodjeni u Dalmaciji i Dubrovniku, tada vrlo jasnom odvojenim regijama od Hrvatske.![]()
Navedi mi 10 Hrvata, povijesnih licnosti, a da nisu iz Zahumlja,Travunije,Bosne,Konavla,Dubrovnika,Ugarske,Raške, Neretve,oblasti današnje CG..eto za početak.ma napisao sam da tražim Srbe koji su rođeni na području današnje Srbije, bez obzira u kojoj su državi tad rođeni bili i da su Srbi.Čovječe rasturio sam vas, ključaj temu.
ma mogu ti ih sto navestNavedi mi 10 Hrvata, povijesnih licnosti, a da nisu iz Zahumlja,Travunije,Bosne,Konavla,Dubrovnika,Ugarske,Raške, Neretve,oblasti današnje CG..eto za početak.
Daj barem 10ma mogu ti ih sto navest
Ne, evo ti.Ja tražim da se poštuju ovi kriteriji:
1.Rođen na području današnje Srbije/Hrvatske,recimo Reljković je rođen u današnjoj RH kao i Mileva Maric,to je prvi uvjet
2.Srpsko/hrvatsko porijeklo, ochito je da je npr.Matija Antun Reljkovic,Ivan Dzivo Gundulic su hr prezimena i imena kao,isto kao što Karadzic nije srpko prezime,a Obradović je
3.Zar puno tražim
u ovi Altomanovići su pravi neSrbi to se vidi iz aviona.Meni je dosta da kažem svi Nemanjići, Lazarevići, Brankovići, Mladenovići, neki od Altomanovića,Vojinovići itd itd. Zaista ne znam kako bi iko postavio takvo pitanje.
Meni je dosta da kažem svi Nemanjići, Lazarevići, Brankovići, Mladenovići, neki od Altomanovića,Vojinovići itd itd. Zaista ne znam kako bi iko postavio takvo pitanje.
Ja tražim da se poštuju ovi kriteriji:
1.Rođen na području današnje Srbije/Hrvatske,recimo Reljković je rođen u današnjoj RH kao i Mileva Maric,to je prvi uvjet
2.Srpsko/hrvatsko porijeklo, ochito je da je npr.Matija Antun Reljkovic,Ivan Dzivo Gundulic su hr prezimena i imena kao,isto kao što Karadzic nije srpko prezime,a Obradović je
3.Zar puno tražim
Ma vidis da troluje+ Карађорђе, Хајдук Вељко Петровић, Милош Обреновић, Михаило Петровић Алас, Јован Цвијић, Јован Ристић, Стеван Стојановић Мокрањац, Надежда Петровић итд. итд.