Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
molim dame koje ce u mom postu da pronadju "negativnu notu" da se ne mesaju ovog puta, jer me stvarno zanima odgovor!?

Svako iole normalan , ce u tvom tonu pronaci NEGATIVNU NOTU, jer to ide ispred tebe ...
Podsmevas se , prozivas , i vredjas , cesto , i najcesce bez jasnog razloga. ...A onda stavis smajli , koji bi trebalo da prikrije sve to...

Samo nema tog smajlija koji ce da opere tvoju negativnost , draga moja.
Sve i da stavis deset ovih nasmejanih tvoje reci i dalje ce biti obojene TIM tonom.

I da...forum je jednak za sve , pa i nas koji nalazimo to negativno u tvojim recenicama ..

Zato ne ocekuj da cemo da se iskljucimo ...Ako ti to ne pase mozda je bolje da otvoris neki svoj forum na kome ces samouvereno siriti negativu.

zanimljiva galerija likova...
de, de...sta ste se uskopistile
pa nisam je napala
ne morate da je branite!

ali nije ovo lose...ovo ZENSKOM KUTKU daje onu car...
kokosarnika!
u istom stilu kao i sa ultraredom....
Nevo, ajd sad prodji jos jednom do mog prvog posta i procitaj pitanje upuceno tebi. Cime se bavi jedna dama koja se ne odvaja od sljokica na trepavicama? Ja sam iz tvoje price "nesto moje" shvatila da ih ti nosis svakog dana i u svako vreme. Zanimalo me, cime mozes da se bavis kad ti tako nesto ne ometa image!
Da nije bilo postova u pink varijanti, sa naglasenom dozom opreza da se slucajno ne povredi necija sujeta, verovatno bi se nasa konverzacija na tome zavrsila...
aliiii...zaboga, mozda bi trebalo da ovakvo pitanje postavim na forumu savremeni muskarac? Oni bi mi sigurno jasno odgovorili...na pitanje, odgovorom!

devojke, dajte se malo zbijte u gusce redove...supljikav vam je zivi zid!

zene sad ce vam se otvoriti sephora,za koji dan
predivne sljokice,kao zvezdana prasina(nisu one krupne) marka "sephora" donosila sam letos,sve koje su ikad probale/videle su mi narucile ;)
a sad -topic :p

zanimljiva galerija likova...
de, de...sta ste se uskopistile
pa nisam je napala
ne morate da je branite!

ali nije ovo lose...ovo ZENSKOM KUTKU daje onu car...
kokosarnika!
u istom stilu kao i sa ultraredom....
Nevo, ajd sad prodji jos jednom do mog prvog posta i procitaj pitanje upuceno tebi. Cime se bavi jedna dama koja se ne odvaja od sljokica na trepavicama? Ja sam iz tvoje price "nesto moje" shvatila da ih ti nosis svakog dana i u svako vreme. Zanimalo me, cime mozes da se bavis kad ti tako nesto ne ometa image!
Da nije bilo postova u pink varijanti, sa naglasenom dozom opreza da se slucajno ne povredi necija sujeta, verovatno bi se nasa konverzacija na tome zavrsila...
aliiii...zaboga, mozda bi trebalo da ovakvo pitanje postavim na forumu savremeni muskarac? Oni bi mi sigurno jasno odgovorili...na pitanje, odgovorom!

devojke, dajte se malo zbijte u gusce redove...supljikav vam je zivi zid!

Evo da ti savremen mushkarac kaze....da se nosish i ti i..... :)

aom oladi sa tim "francuska sobarica" fazonom,obrisana joj je poruka kao sto se moze videti ispod(azurirala hanibal) kao sto ce biti i svaka sledeca koja potencira svadju,nisi morala da je zoves upomoc

nazad na temu!!!

Huligane, koji si ti slinavi smor da mi krmačiš post. totalni bezobrazluk i nevaspitanje od strane uobraženog luzera.

da ga pod hitno vratiš jer je svaka reč bila u vezi teme. to što si ti nepismen nije moj problem.

vraćaj ga odmah i onda pitaj za objašnjenje. biće ti dato. tako se radi medju pametnim ljudima.

nema nikakav smajli. uvredio si me do srži.

aom oladi sa tim "francuska sobarica" fazonom,obrisana joj je poruka kao sto se moze videti ispod(azurirala hanibal) kao sto ce biti i svaka sledeca koja potencira svadju,nisi morala da je zoves upomoc

hani, da li ti ja licim na osobu kojoj je pomoc potrebna?

a ni klaudija nije mirka!

no problem, svadje nije bilo...ni prosli put nisada...samo ste je vi vasim intervencijama izazvale!
razmisli o tome ako i dalje zelis da budes
dobra domacica TEME!

vrlo dobronameran post, za one koji tumace drugacije!

Cujem da je Klaudija banovana....
pravila lepog ponasanja, svasta nalazu....
gledaj ovo sad!

Ti si samo jedna nadobudna osoba, koja na osnovu par reci zeli da postigne neki svoj efekat...

po meni je ovo jasno upucena uvreda nemocne zene koja slabo koristi ono izmedju usiju, nekom ko je postavio pitanje
DA LI NE MISLIS DA JE NEBULOZA SETATI SVETLUCAVE TREPAVICE SVAKOGA DANA I U SVAKO DOBA!?
volela bih da mi odgovorite na pitanje da li je Neva POPUSHILA BAN? i Ako jeste...da joj prenesete poruku da mi je zbog toga zao!
pozz Nut

A nadao sam se da ce dugo, dugo ostati na Forumu...
Prognozirao sam dobru zabavu, ali avaj.

Ovom prilikom pozivam aom_nut da ne odustane. Ban ce proci za nekoliko dana, pa neka se vrati da se druzimo neoptereceni onim sto se desilo.
Niko nije imao zlu nameru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back