Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uvek pantalone i uvek plava (naravno čista) kosa...ako je nakit, onda je isključivo pravi. nema onih drangulija....samo rubini i tako to. ili ništa.

zato sve moje tašne imaju miliJon pregrada, džepova i džepića, spolja, iznutra, odole, odgore i tatrane. pa se sve uredno složi gde šta stoji. ipak, prvih mesec dana pojma nemam kakav je raspored uveden i redovno je mahnito pretraživanje tih džepića.

(zato i imam samo jednu tašnu)

Nikada stikle, uvek udobnost na prvom mestu, nekada mindjuse bez kojih sam se osecala van kuce kao gola, sada ne.

I ja matorim izgleda jer pocinje visak dekorativnih dzidza da mi smeta, narocito dok radim. Pa me nervira dodjem sa prstenjem i narukvicama, onako lepo naoruzana do zuba i kad krenem da radim sve to skinem i moram da pazim gde je, a desavalo mi se i da zaboravim sve na izvolte, pa moram da se vracam, jer sam emotivno vezana narocito za prstenje...kad se samo setim: zenski wc u sc, pun, ja perem ruke i spadne mi onako klizav od sapuna prvi prsten koji sam sebi kupila u zivotu ( masivan podesiv za palac srebrn) u lavabo, a slivnik bez mrezice, samo rupa, i zakaci ce onako klimavo za neki krstic desetak cm od otvora tek toliko da ne mogu da ga dohvatim:-?:cry:... kad je kriza kreativnost dolazi do izrazaja: za slobodu je morala da padne mamina maskara koju sam iskrivila(cetkicu) kao udicu i upecala my precioussss...

A velikih torbi u kojima godinama vucem krajnje bizarnosti kroz gsp (od busilice do testerice za oto:) i secera iz kafica) nikako da se otarasim, vucem ih cak i skoro prazne samo sa novcanikom i mob. ko ce ga znati zbog cega...

al' sam se raspisalaaa....
ps. busilicu nosim samo u spec.prilikama, ne svaki dan:):)

izvucena crna linija iznad oka (nikud ne izlazim bez nje jos od pocetka srednje skole) i visoke potpetice

mora da si mlada...:razz:tako sam i ja, dok nisu počele da se javljaju one borice ispod donjeg kapka:-( sad stavljam kreon samo na gornji i maskaru, naravno...:lol: jer, ta crna i borice ispod oka baš ne idu:-?

Šta znam, kratka kosa i kikica pozadi, ali sada to nosi pola Beograda tako da i nije nešto samo moje.
Bedak, a ja tako nosim već godinama a sada se razmišljam da ga otfikarim, ebi ga, ne znam ni sama.

Ne patetisem...samo je kosa bila " nesto moje "....

Osim nje...dva prstena koje sam dobila od dragih osoba...mindjuse, karike...imam ih u svim bojama, ali ih sad redje nosim...visoke potpetice...ogrlice....sljokice na trepavicama

Ne patetisem...samo je kosa bila " nesto moje "....

Osim nje...dva prstena koje sam dobila od dragih osoba...mindjuse, karike...imam ih u svim bojama, ali ih sad redje nosim...visoke potpetice...ogrlice....sljokice na trepavicama

Nevo, nemoj se ljutis...moram da te pitam
jel stalno nosis sljokice na trepavicama???
i visoke potpetice???
i ako je odgovor potvrdan, daj mi majketi reci, cime se sestro bavis.
Vec sam te zamislila kako odlazis na primer na predavanja iz patofiziologije, ili na treci sprat cetvrtog opstinskog suda da branis neku bitangu, zamisljam te kako sedis iza saltera neke banke i svetlucas, ili kako delis nutricionistike savete buducim mamama u domu zdravlja.
'besh mi sve....il sam ja mozda najkonzervativnija zena na svetu..ili je uvedena trajna novogodisnja proslava a ja ne znam!
(molim dame koje ce u mom postu da pronadju "negativnu notu" da se ne mesaju ovog puta, jer me stvarno zanima odgovor!? Nevo, otvori mi ochi molim te...blizi mi se sudnji dan, bojim se umrecu u neznanju)
Zopp nut :)

aom forum nije rezervisan iskljucivo za tvoje komentare,primedbe,iscudjivanja pa mozes ikome da zabranis da pise i odgovara.ako ti se ne svidja imas opciju ignore

da lli je ovo nesporazum hanibal?
iza mog komentara - pitanja, stoji jedan smajli..da se ne bi pogresno protumacio moj post.

radoznalost je dobra osobina ponekad, a mene zanima ta prica o sljokicama na trepavicama.
mozda bi mogla ti da mi odgovoris na pitanje?! da li je to nova moda, za koju ja nisam cula...mislim "nova godina stil" kao "nesto moje".
ako smatras da je pitanje neukusno...vazi, onda mozemo reci da je to jos jedan oblik neukusa. (vidis koliko smo razliciti :) )

pitanje je ok,ton je sa laganom tendencijom omalovazavanja nevinog stajlinga
sljokice na trepavicama mogu biti sasvim ok i 29.10. zavisi ko i kako nosi,i naravno koje sljokice
ako si vec to zelela da znas
mozes cak i pogledati u njen profil i videti da devojka izgleda lepo i nimalo "preterano"

pitanje je ok,ton je sa laganom tendencijom omalovazavanja nevinog stajlinga
sljokice na trepavicama mogu biti sasvim ok i 29.10. zavisi ko i kako nosi,i naravno koje sljokice
ako si vec to zelela da znas
mozes cak i pogledati u njen profil i videti da devojka izgleda lepo i nimalo "preterano"
- hanibal, vi ste meni sve veoma lepe unapred!

pa onda ja kazem:

molim dame koje ce u mom postu da pronadju "negativnu notu" da se ne mesaju ovog puta, jer me stvarno zanima odgovor!?

eto opet se lepa slova pretvore u tumacenja!!!
moras mi priznati da sam sve ukopcala UNAPRED!
pravicu se da nikad nisam ni procitala da postoje trepavice koje svetlucaju, i otici da radim!

Hmm...ovako!

Da, visoke potpetice nosim svaki dan...da bi se nosile lepe elegantne cipele ili cizme ne mora se igrati oko sipke....Nosim ih zato sto priroda mog posla zahteva poslovan stil oblacenja. Sa predavanjima sam davno zavrsila, sad ih ja drzim ...dakle, mislim da bi neukusno bilo pojaviti se u patikama ! Ali nisam pacijent koji u istim ide na pijacu i sprema muzu rucak...
Sljokice na trepavicama...da, nosim ih u vecernim izlascima i apsolutno smatram da nisu odraz neukusa iz prostog razloga sto su skoro neupadljive...ali, imaju poseban efekat koji daju nasminkanom oku, a biti lep i zadovoljan sobom ne smatram zlocinom...to ako ti imas problem sa tim...resi ga...ili ne....
Ti si samo jedna nadobudna osoba, koja na osnovu par reci zeli da postigne neki svoj efekat...uzivaj....i stavi sljokice....videces svet drugacijim ocima....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back