M
matora63
Gost
uvek pantalone i uvek plava (naravno čista) kosa...ako je nakit, onda je isključivo pravi. nema onih drangulija....samo rubini i tako to. ili ništa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

izvucena crna linija iznad oka (nikud ne izlazim bez nje jos od pocetka srednje skole) i visoke potpetice

kakva linija?izvucena crna linija iznad oka (nikud ne izlazim bez nje jos od pocetka srednje skole) i visoke potpetice
... kad je kriza kreativnost dolazi do izrazaja: za slobodu je morala da padne mamina maskara koju sam iskrivila(cetkicu) kao udicu i upecala my precioussss...
i secera iz kafica) nikako da se otarasim, vucem ih cak i skoro prazne samo sa novcanikom i mob. ko ce ga znati zbog cega...

izvucena crna linija iznad oka (nikud ne izlazim bez nje jos od pocetka srednje skole) i visoke potpetice
jer, ta crna i borice ispod oka baš ne idu:-?Ja sam ostala bez neceg ...osisala sam se...nedostaje mi moja kosa....Kazu, brzo cu dobiti svoju kosu nazad...ostaje mi samo da im verujem.....
Ne patetisem...samo je kosa bila " nesto moje "....
Osim nje...dva prstena koje sam dobila od dragih osoba...mindjuse, karike...imam ih u svim bojama, ali ih sad redje nosim...visoke potpetice...ogrlice....sljokice na trepavicama

aom forum nije rezervisan iskljucivo za tvoje komentare,primedbe,iscudjivanja pa mozes ikome da zabranis da pise i odgovara.ako ti se ne svidja imas opciju ignore
)- hanibal, vi ste meni sve veoma lepe unapred!pitanje je ok,ton je sa laganom tendencijom omalovazavanja nevinog stajlinga
sljokice na trepavicama mogu biti sasvim ok i 29.10. zavisi ko i kako nosi,i naravno koje sljokice
ako si vec to zelela da znas
mozes cak i pogledati u njen profil i videti da devojka izgleda lepo i nimalo "preterano"