Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...hvala ti Boze da sam ishlifovana dovoljno pa kad nekom zavidim ne dam da se to toliko ochigledno pokazuje...eto to je neshto moje...a neshto shto nije moje je da nemam vlast, pa da se vidi kakav sam chovek...

najbolji neradnici uvek druge znaju da natjeraju da rade , kao shto je i najbolje bivshe delikvente postaviti za predstavnike reda i zakona, tako je u zivotu :smile:

Koristim ovo prozorce samo da pozdravim profesionalnog predsednika odeljenske zajednice koji je pokazao veliku moc...
znam da nije dozvoljeno koristiti dva nika, pa sam onaj moj lepi kostunjavi, izvrnula na nalicje samo da ti kazem...(odmah posle toga, odoh svojim putem, previse si moje paznje dobio)
nisi uradio dobro svoj zadatak...kako da te ostavim tu bez informacije...
osecala bih se neposteno da ti nisam skrenula paznju
dragi Moderni..., ovo sam prepisala iz tvog pravilnika...
samo jedan malli deo koji MENI ODGOVARA naravno, zar si mislio da cu imati vremena da radim tvoj posao!
Опште препоруке

* Будите искрени!
* Будите оригинални и духовити!
* Будите толерантни и одмерени!
* Негујте сопствени стил изражавања!
* Добро размислите пре него што било шта напишете, јер се "писана реч не може вратити"!
* Пажљиво одаберите име или надимак којим ћете посписивати све своје поруке и немојте мењати свој потпис!

p.s. pozdravi devojke...i ne zaboravi da stavis sljokice na trepavice kad krenes u kancelariju ....to je sad u modiiiiiiii :))))

Опште препоруке

* Будите искрени!
* Будите оригинални и духовити!
* Будите толерантни и одмерени!
* Негујте сопствени стил изражавања!
* Добро размислите пре него што било шта напишете, јер се "писана реч не може вратити"!
* Пажљиво одаберите име или надимак којим ћете посписивати све своје поруке и немојте мењати свој потпис!

ako je ovo tačno, onda sam ja pravi car ovog mesta. samo se bojim da sveti petar i ostali nisu previše dobronamerni.

npr, ovo je dečko koji obećava: rastamann You're happy. I hate that
superiška mu je poruka.

da se vratim na temu, to sve sa gornjeg spiska je NEŠTO MOJE i nije samo za specijalne prilike.

A i ti bi mogao malo da budes mudar i banujes za promenu nekog ko to zaista zasluzuje. Da se ne zracimo na lj&s-u sa mentalno raspadnutim korisnicima. :-)

E Rasto ja sve razumem, ljubav je čudo, braniti svoju devojku je lepo.....mada, meni se ona čini dovoljno pametna da se brani sama (ume da odgovori), a i mi ostali da zaključimo ko je kakav....
A Divlja je u pravu, tamo na ljis se nakotilo gamadi, množe se brzinom svetlosti, ali se to nešto slabo čisti....

Huligane, koji si ti slinavi smor da mi krmačiš post. totalni bezobrazluk i nevaspitanje od strane uobraženog luzera.

da ga pod hitno vratiš jer je svaka reč bila u vezi teme. to što si ti nepismen nije moj problem.

vraćaj ga odmah i onda pitaj za objašnjenje. biće ti dato. tako se radi medju pametnim ljudima.

nema nikakav smajli. uvredio si me do srži.
daj ines,tebi su ovakvi postovi vredni ikakvog odgovora?
nisu vredni ni citanja
zato sam prvi obrisala
posle sam videla da nema svrhe:?

Ok, na tog suvog genija nisam ni obraćala pažnju....E veruj mi, preskačem te postove gde ide direktno vređanje, znači kao potpuni slepac sam za to :lol: Nego, mislila sam ovo sa aom nut. Mislim, daleko od toga da je branim, ali šta sad, Neva joj je lepo odgovorila i malo mi bilo bzvz što se sad i rasta upušta u priču....ali dobro, valjda vi znate bolje...

Pa ko ce da se umesha ako necu ja? Btw, nisam se ja umeshao zbog jednog posta pobogu.

nego zato sto ti je devojka hahha ?????
pa da sam znala da je Ministarka, nikada mi ne bi palo na pamet da pomislim da je zaboravila da ukljuci mozak (kad je ukljucila svetlece trepavice), vec da joj treba bataljon zena u pink uniformi da joj skrene paznju na uvrede i ti da je branis silom i (ne)pravdom! Neki ljudi su stvarno opasni i mocni, ali ti Rasmanne, ti si bas preterao haha!

idi bre covece, da li imas ideju o tome koliko je ovo smesno?
mislim da je vreme da zatvoris ovu diskusiju, sa svakim sledecim komentarom autoritet ti je bledji...
hani...post koji si obrisala nije bio uvredljiv
LAZES!!!!

samo jos ovo da dodam - moram jer je to HIT
reason hahahhaha znaci ban ima i

reason: jer vredja sve chlanove kojih se dohvati!

dogadjaj nikad jaci!

opa opa
vidi ovo
mogli ste bas da me pozovete

i da!
ovo nije u redu!
preterali ste

dakle o cemu se radi?
imamo ovog banovanog korisnika i onog JOS UVEK REGISTROVANOG korisnika i svih njegovih klonova na ljisu
pa ko je ovde lud, a ko zbunjen
nema smisla, stvarno

Elem,bilo bi lepo da se vratimo na temu...Moglo je sve jednostavno da se zavrsi Nevinim odgovorom na pitanje ili ignorisanjem istog!Ne razumem potrebu da se svi umesaju,odgovaraju,svadjaju!Aom_nut je nesto pitala,ako je Neva nasla negativnu notu u tom pitanju/postu mogla je jednostavno da joj sama skrene paznju na to ili ga ignorise...Sve bi bilo jednostavnije i lakse...I ne bi bilo ni spamovanja ni banovanja!

Aman bre, nije meni Neva nishta naznachila.

Aom_nut je jedno iskompleksirano stvorenje, jedan jako mali chovek i ima jako veliki problem sa komunikacijom. Ako to drugima nije jasno, to nije moja stvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back