Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrshava, ne smaraj. Kao prvo, nisam je banovao zbog yebenih shljokica, a sa druge strane Neva ume sama da se pazi, ja joj apsolutno ne trebam u tom pitanju.

Sve u svemu, ne bih te vishe zadrzavao...

ovo je nesto moje bez cega ne mogu...

Prilozi

• romantic%20interlude.jpg
    romantic%20interlude.jpg
    16,9 KB · Pregleda: 7
Stvarno znam i Nevu i Storm, i Storm je u pravu; ne biste verovali koliko to na njima deluje ukusno i skladno :)
Ja sam naspram njih uvek džambas; nešto moje su marame, kape, šeširi; u svakom slučaju nešto na glavi. Ranije je bila kratka kosa; i jedva čekam da joj se vratim.

Da, i sad imam patiko-čizme; ne znam kako se zovu, crne sa narandžastim pertlama, kao patike izgledaju dole, a u stavri su visoke do kolena :razz:

Ja volim kod devojaka sklad, umerenost i proporciju u oblacenju, inventivnost i individualnost.
Sve ono sto ste nabrojali od odece na jednoj osobi u isto vreme i na istom mestu sam vidjao samo na nekim prekvarcovanim kopijama nasih turbo folk pevacica. Naravno mozda gresim.

Све смо овде наређале неке појмове које не морају код свих да изазову једнаке асоцијације.

Можда за неког комбинација штикле-руж-кожа-сребро и злато-масиван накит (...) асоцира на рибу у црвеним лакованим сандалама са платформом од 20цм у кожном комбинезону са бичем, са силиконским уснама са којих се на све стране слива бљештећи сјај и сва је у ланцима и катанцима.

За мене то је квалитетан материјал у комбинацији са одмереним стилом и детаљима који дају лични печат (можда су и демоде, али су препознатљиви) и разбијају монотонију и озбиљност.

:D

Nemam neki zastitni znak, ja ni u farmerkama i patikama ne izgledam bas sportski. Hocu reci, malo sam klasicniji tip.
Parfem je nesto bez cega nigde ne idem, ne uvek isti miris, ali sam uvek diskretno namirisana. I negovana. Ne sminkam se mnogo, ali vodim racuna, pa mi to nije mnogo ni potrebno. Recimo da je parfem onda nesto sto je prva asocijacija, i dobar ves...

masivan nakit ume da bude totalno super na nekim devojkama... storm cloud je dobro rekla, sve zavisi koju asocijaciju neko ima kad cuje te stvari... moja prva asocijacija je jedna od mojih najbliskijih drugarica... svaki njen komad nakita izgleda kao unikat na njoj i kao cista avangarda... daleko od neukusa...

Nesto moje...
Hm... pa prvo sto mi pada na um su farmerice, uvek i zauvek.
Mene da vidite u suknji - sansi nema.
Zatim, moja dva sata, jedan Timex, drugi Omega (za dve vr. zone), od nakita - Tifani prsten.
Dobra torba. Neki dobar parfem na meni...
Imam par perlica, narukvica, poklon od moje cerke i to nema sanse da skinem, dok se same ne pokidaju...

juče sam pročitala ovu temu i nisam znala šta bih odgovorila. danas sam shvatila da ni ne postoji nešto što je oduvek bio i ostao moj znak raspoznavanja! ja sam uvek drugačija - možda je to moj fazon :lol:
ja sam bila i rokerka i fenserka, i dizelašica i pankerka, sve živo. i seksi cica i sportski duh. nosila sve žive boje i kombinacije odeće i obuće. i kose. i šminke. i nakita. i kilaže, čak. najduže su se kod mene uspele zadržati sledeće stvari: zlatni nakit (ne uvek, ali on nekako najviše istrajava), crna maskara, farmerice, crna obuća, divlja kosa,...

Nesto moje...
Hm... pa prvo sto mi pada na um su farmerice, uvek i zauvek.
Mene da vidite u suknji - sansi nema.

Hm,ja sam dugu nosila iskljucivo farmerice...E onda ih nisam obukla 5 meseci sigurno,i tada su suknje i haljine postale nesto sto obozavam..Svih oblika,boja,dezena,modela...ali uglavnom sportske,sportsko-elegantne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back