C
chika_doktor
Gost
Sto lazes, kad si mi rekao da nosis zute od napred i braon od pozadi...![]()
na ovom forumu ne moze covjek ni posteno slagati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto lazes, kad si mi rekao da nosis zute od napred i braon od pozadi...![]()

SJAJ za usne i MINDJUSE!

Mindjushe, privesci za kljucheve...samo nek zveckaNe postoji predmet, jedino atmosfera.
Npr. moja soba, radni prostor, tj. prostor u kome boravim moram prilagoditi sebi i "obojiti " ga onako kako ja to volim. Više osoba mi je reklo da prilagođavam okruženje prema sebi.
a dok vi mislite da vam kažem da ovo nije filosofija i da ovde treba samo konkretno ,, a prilagodjavati sunčevu svetlost da suzi svoju energiju na širinu PI velicine onoliko koliko treba da bude laser ,, ??

proshle su me godine odavno (uh kad se samo setim)dzidza bidza, konchastih narukvica, chudnog prstenja, i bedzeva..satova i kojekakvih drangulija), kao kokosh
...sad vishe nishta od toga..ni prstenje, ni lanchic, ni sat, nishta ne podnosim...pod obavezno...kuku meni omatorilo se ...dodushe kad se nadje neka budalashtina, ne mogu da odolim...pa sve vishe pokushavam da se suzdrzim..mozda kad mi se mozak opet izvrne nadjem neshto ozbiljno...''nikad necesh odrasti mali remorkeru''...choveche pa ja bi trebalo da budem teta sa broshevima, i maramama...kuku meni...necu, nikako... pa da se izbodem dobijem tetanus ili se zadavim , kad stanem sama sebi na maramu... :smile:

e kada se vec toliko pise o tasnama da dodam da i ja obozavam velike,sto vece,ogromne tasne....i ne razumem cemu sluze one male,malecke,kao za lutke...:?...osim mozda one salonske...ali kako nisam u tom fazonu ni te ne bih nosila...