Nesto moje

• Začetnik teme Začetnik teme tara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
SJAJ za usne i MINDJUSE!

hehe, setila sam se kada me je sestra (koja dugo zivi u inostranstvu i malo se frlja srpskim jezikom) pitala o mindjusama:
*kako se usudjujes da se svetom setas tako neizbusena?

ne nosim mindjuse, a volela bih da mi lepo stoje, one su neiscrpni izvor raznolikosti koji moze da uveseli svaku zenku pojavu i garderobu!
ubedila sam sebe da mi ne stoje...i tacka!

Nesto sto nikada ne skidam je Swarovski srce na pantljici...zadnje 2 godine.Pre toga sam nosila krstic na lancicu i privezak od tirkiza na zlatnoj narukvici.
Menjam svoje zastitne znakove na neko vreme.Po par godina pa nesto novo sraste samnom...:roll:
Jedino trajno su brilijantske mindjusice u trecoj rupici na oba uha.Njih nisam skinula tacno 10 godina.:)

Pojma nemam...Plava kosa? Foto aparat? Naocare za sunce, ili protiv istog? Tet? Platforme? Mp3 player? Ne znam za sta da se odlyucim... Ni jedno od gore navedenog,sem teta, ne setam konstantno. A da: dvoje dece..;)

Tasna-sportska,retro,moderne,neobicne,samo ne ekstra elegantne,bitno da su vece,jer uvijek nosim milion stvari.Od sminke maskara pod obavezno.
Bez tasne i maskare ne izlazim nigdje.
Od prije godinu dana to je i pirsing na nosu.

Ne postoji predmet, jedino atmosfera.
Npr. moja soba, radni prostor, tj. prostor u kome boravim moram prilagoditi sebi i "obojiti " ga onako kako ja to volim. Više osoba mi je reklo da prilagođavam okruženje prema sebi.

Da,prostor u kome boravimo, bilo radni ili zivotni ,je deo nas..Predstavlja deo nase licnosti...

a dok vi mislite da vam kažem da ovo nije filosofija i da ovde treba samo konkretno ,, a prilagodjavati sunčevu svetlost da suzi svoju energiju na širinu PI velicine onoliko koliko treba da bude laser ,, ??

proshle su me godine odavno (uh kad se samo setim)dzidza bidza, konchastih narukvica, chudnog prstenja, i bedzeva..satova i kojekakvih drangulija), kao kokosh

...sad vishe nishta od toga..ni prstenje, ni lanchic, ni sat, nishta ne podnosim...pod obavezno...kuku meni omatorilo se ...dodushe kad se nadje neka budalashtina, ne mogu da odolim...pa sve vishe pokushavam da se suzdrzim..mozda kad mi se mozak opet izvrne nadjem neshto ozbiljno...''nikad necesh odrasti mali remorkeru''...choveche pa ja bi trebalo da budem teta sa broshevima, i maramama...kuku meni...necu, nikako... pa da se izbodem dobijem tetanus ili se zadavim , kad stanem sama sebi na maramu... :smile:

Hm, imam li ja to sestru za koju ne znam? Ipak, na izlasku iz kuće uvek se setim da se očešljam.. i jedino tad. A da li se drugo čega setim, pitanje je.. npr da se obučem. :-D

od kako imam dete svuda nosim tašnu (imam samo jednu, ništa zimska i letnja varijanta), a u tašni mobilni. a pre toga sam je nosila jedino kad se namontiram ono baš krajnje otmeno. i redovno su konobari trčali za mnom i drekali: eeeeeeeeeeej, tašnu si zaboravila (kozo)!

par puta je nisam ponela i svaki put sam završila (neplanirano) negde u gradu i sto djavola mi je iz iste trebalo.

Leti-espadrile,baletanke,papuche,japanke (opsesija)
Zimi- salovi,marame (opsesija)

Chista kosa ,pod obavezno! Ako se malo slepi osecam se uzasno!

Torba,koja je uvek puna svega i svachega.Koliko god da je velika ja je napunim do kraja!

Sa sobom uvek nosim: dig.aparat,novchanik,mobilni.rokovnik,vlazne maramice,2 pak.minimum obichnih,sveske ,vodu,...i gomilu razno-raznih ceduljica i papirchica.
Po nekad se osecam kao Meri Popins ,nikad ne znam shta cu izvuci iz nje.

Tasne takodje i to velike sto vise moze da stane u nju to bolje , ranije sam nosila neobicni nakit pod obavezno jedno parce, ili mindjuse ili narukvica ili lanac , sad je to tasna i posto ne radim ja i moj sin uvek i svuda idemo zajedno, po tome sam prepoznatljiva po njemu on je moja lepsa polovina . :)

e kada se vec toliko pise o tasnama da dodam da i ja obozavam velike,sto vece,ogromne tasne....i ne razumem cemu sluze one male,malecke,kao za lutke...:?...osim mozda one salonske...ali kako nisam u tom fazonu ni te ne bih nosila...

e kada se vec toliko pise o tasnama da dodam da i ja obozavam velike,sto vece,ogromne tasne....i ne razumem cemu sluze one male,malecke,kao za lutke...:?...osim mozda one salonske...ali kako nisam u tom fazonu ni te ne bih nosila...

tasne zvane "gutacice"
poznata sam po tome da se na parkingu zadrzavam po 15 minuta i potrazi za kljucevima od kola!
ako iko zna gde moze da se kupi onaj privazak za kljuceve koji kada zviznes svira tititititiiiii, molim da me obavesti! (secate se tih privezaka?)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back