Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Nastavili smo da pešačimo za Jelenom ali u jednom momentu smo je izgubili iz vida i više je nije bilo - priča Zoran vidno uznemiren.
On je rekao da je Jelenin telefon i dalje uključen i da bi policija mogla da ga locira, ali da čekaju da prođe 24 sata kako bi pokrenuli potragu. Jelenin suprug Zoran moli za pomoć i da se u policijsku potragu za Jelnom krene što pre jer im je svaki sekund dragocen.

Zasto nisu locirali njen telefon???

- - - - - - - - - -

juce je na naslovnici bila druga skrabotina

Da ...onaj lici na pecinca-menadzerka

KANADSKI FORENZIČAR REŠAVA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Pomoću samo jedne kapi krvi dosad rasvetlio mnoge zločine

Ako je veliki strucnjak ,a verujem da jeste ,treba se koncentrisati na datum ubistva 1na 2 ili 2 na 3ci,,ne toliko na mesto ubistva ,jasno je ko dan da na nasipu nije ubijena ,,,

Gledam malo ove komentare kako se podsmevaju zasto Sipka dovodi Kanadjanina ,...ma obicne placene botine ,sendvicari

Interesantno...

....

- - - - - - - - - -

Ako je veliki strucnjak ,a verujem da jeste ,treba se koncentrisati na datum ubistva 1na 2 ili 2 na 3ci,,ne toliko na mesto ubistva ,jasno je ko dan da na nasipu nije ubijena ,,,

Gledam malo ove komentare kako se podsmevaju zasto Sipka dovodi Kanadjanina ,...ma obicne placene botine ,sendvicari

Moje misljenje od pocetka je jasno i nepromenjeno

1) Oteta i odvezena negde
2) Drzana pod ucenom
3) Pred zoru 3. Aprila ubijena verovatno i potom telo doneto i baceno tamo gde je i oteta...

Dakle uopste da i ne ulazim i ne nagadjam ko je to uradio, ali mislim da je to bio tok dogadjaja.
I naravno...
Ubistvo je bilo:

- Dugo planirano
- Pripremano
- Ritualno
- I da je bilo u vezi sa izborima...tj sa politikom

...

Interesantno...

....

- - - - - - - - - -

Moje misljenje od pocetka je jasno i nepromenjeno

1) Oteta i odvezena negde
2) Drzana pod ucenom
3) Pred zoru 3. Aprila ubijena verovatno i potom telo doneto i baceno tamo gde je i oteta...

Dakle uopste da i ne ulazim i ne nagadjam ko je to uradio, ali mislim da je to bio tok dogadjaja.
I naravno...
Ubistvo je bilo:

- Dugo planirano
- Pripremano
- Ritualno
- I da je bilo u vezi sa izborima...tj sa politikom

...

Dosta se slazem sa tobom ,,,sem da je SAMo vezano za izbore ,,,kao i pre sto sam postovao potapljanje Gracanice ,sprecavanje anti-nato protesta ,odvracanje paznje od priprema za sabor na Kritu,naravno izbori,ima jos nesto vazno a da ,,,slucaj Curuvija,Dada ,i ostali ....

Znaci sve je bilo u tom periodu kada je ona ubijena ,,,i isto je bilo turbulencija oko izbeglica ,imigranata kako ih vec vicu ...jos nesto ima ne mogu da se setim...

- - - - - - - - - -

A da ,pitanje Kosova ...i one cuvene izjave Dacica pocetkom marta ...kon
troverzne izjave ,cini mi se da sam postovao taj link pre....

http://www.hitnazg.hr/prva-pomoc/znakovi-smrti

- - - - - - - - - -

Mrtvo tijelo u početku je mlohavo. Dva do četiri sata nakon smrti započinje kočenje pojedinih zglobova, a 6 - 8 sati nakon smrti cijelo je tijelo ukočeno. Ukočenost traje 2 - 3 dana.

Ovo je isto zanimljivo da li je celo njeno telo bilo ukoceno ili samo zglobovi ,na onoj slici bas i ne deluje da je skroz ukocena?!

Postoji mogucnost da nije celo ,,zato sto ,ako je ubijena izmedju drugog na treceg ,i pronadjena ujutru ,to je moglo da bude cak i manje od 6 sati?

- - - - - - - - - -

Po zakonu ne smeju

Sta ne smeju?

Muz je imao pravo na rezultate ,i ima pravo ,a njegovi advokati skrivaju to,,,mada sumnjam da su ti rezultati korektni uopste..

- - - - - - - - - -

Exumation is the sollution

- - - - - - - - - -

Bolje receno sumnjam u vestacenje

Pazi ti ovo...
Ova ekipa koju smo takodje negde ovde pominjali u kontekstu mafije...opusteno zivi po Beogradu, Novom Sadu...
Neverovatno...

AKCIJA POLICIJE: Uhapšen sin vođe najjače albanske kriminalne grupe
http://www.alo.rs/uhapsen-sin-vode-najjace-albanske-kriminalne-grupe/132447

Elivis Keljmendi, sin Nasera Keljmendija, vođa jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu, uhapšen je juče u zajedničkoj akciji beogradske i novosadske policije.

On se tereti za nedozvoljeno nošenje oružja, kao i nasilje u porodici. Policija je nakon Elvisovog hapšenja ušla u njegov stan u Beogradu i obavila prteres, piše "Informer".

Međutim, ništa nije nezakonito pronađeno. Osumnjičeni sin albanskog dona biće danas priveden kod dežurnog nadležnog tužioca kod koga bi trebalo da se izjasni o krivičnim delima koja mu se stavljau na teret.

Dakle ta ekipa evo i pre, a izgleda i posle ove akcije... opusteno zivi po Beogradu, Novom Sadu...
A komunalci ganjaju babe i tetke koje prodaju cvece i lubenice po ulici...

...

Jos jedna teza koja mu ne ide u prilog vezano za teoriju dan pre,,,,je ako je njeno ubistvo planirano ,zasto bi neko to izveo izmedju petka i subote ,znaci pocetak vikenda kada se izlazi,dolaze ljubavnici na nasipu,mogao neko da vidi kada se telo vracalo ,,,znaci gori dan nisu mogli da izaberu ako je tako ,,,,pa i amateri pa vode racuna o takvom veoma bitnom detalju...

Treba se skoncetrisati kada je ona ubijena ,na nasipu ocito nije ,,,,jos razbiti nedoumice(barem Sipkine) dan pre ,ili 2 na 3?!

Kakvo je to razmisljanje?pa zasto bi neko onda to neko sa subote 2.aprila na nedelju 3.aprila radio gde ima gomila ljudi koji je traze?ja nerazumem zasto si ti toliko zagrizo za ovu temu,stotinu nekih izjava,komentarisanja drugih ljudi koji su izneli ovde svoje misljenje,i koji mnogi od njih vise i nepisu jer je nesmisleno bilo sta vise napisati ovde.ljudi nemaju volje vise da bilo sta napisu ovde na ovoj temi,jer sta god da napisu,nepostuje se i neprihvata njihovo misljenje.ende

Kakvo je to razmisljanje?pa zasto bi neko onda to neko sa subote 2.aprila na nedelju 3.aprila radio gde ima gomila ljudi koji je traze?ja nerazumem zasto si ti toliko zagrizo za ovu temu,stotinu nekih izjava,komentarisanja drugih ljudi koji su izneli ovde svoje misljenje,i koji mnogi od njih vise i nepisu jer je nesmisleno bilo sta vise napisati ovde.ljudi nemaju volje vise da bilo sta napisu ovde na ovoj temi,jer sta god da napisu,nepostuje se i neprihvata njihovo misljenje.ende

Izvini ,a sta tebi smeta sto sam ja "zagrizao" za ovu temu ...

Ima gomila ljudi koji je traze ?

Kao prvo nisu je celu noc trazili ,kao drugo vracanjem tela ,nakon otmice ,slucaj se dodatno komplikuje i baca sumnja na muza ,kao i to da mu se salje poruka da mogu da rade sta god zele,kao trece krtice su morale i mora da postoje u policiji ,da bi se sve to izvelo (dojava ,zataskavanja,unistavanje dokaza..)

- - - - - - - - - -

I kao cetvrto ,niko nikom ne brani da ovde pise ,cak se trudim da ovim postovima podstaknem ljude da pisu ...

- - - - - - - - - -

I da se zna pretraga je pravila pauzu od najmanje dva sata nocu,...

I ovaj slucaj je interesantatn:

DETALJI ISTRAGE NA KIPRU Plaćenim ubicama iz Srbije nudili 100.000 evra da ubiju mafijaškog bosa, a naređenje za zločin stiglo je IZ ZATVORA
http://www.blic.rs/vesti/hronika/de...iz-srbije-nudili-100000-evra-da-ubiju/6bm5qwm

Zasto?

1) Pominje se Makedonija opet
2) KIPAR - odrediste svih prljavih para jos iz devedestih do danasnjih dana
3) Pominju se GRCKI bosovi i biznismeni i sl... - a znamo da je vlasnik TV PRVE (gde se emitovao GRAND, potom PRVE koja je dala onu cudnu dokumentarnu rekonstrukciju ovog ubistva i sl.) a koji cudno bas skoro preminu... bio GRK
4) Ove narucene ubice su isle preko TURSKOG dela Kipra
5) Slucajno ili ne..kad smo vec kod Makedonije takodje - Juce u poseti bio MAKEDONSKi (proamericki...) Predsednik ZAEV...i poklonio nasem Predsedniku...dres sa brojem DEVET.

Cudne su mi te poruke sa tim dresovima...Ne znam zasto, ali cesto zvanicnici poklanjaju jedni drugima dresove BAS SA BROJEM 9...

Evo par primera:
5.jpg

1113520251.jpg

Itd...
Dakle neka poruka se salje tim brojevima verovatno...
Kolinda recimo na njenom zvanincnom FB nalogu cete cesto videti da ako kaci slike nekih sportskih desavanja, rekvizita i sl. cesto cete videti na njenom FB nalogu da su to uglavnom brojevi 9 i 11.
Bilo da je dres koji poklanja Papi, bilo da je vaterpolo kapica, bilo da je rukometaski dres koji kao navijačica nosi itd.

9 i 11 je ocigledno neki "kod" takodje ritualnog, masovnog i dugo pripremanog napada i visestrukog ubistva u Njujorku 2001.
I gotovo prvog u istoriji LIVE prenosenog masovnog ritualnog ztvovanja skoro 3000 ljudi...
A koje takodje je zakukuljeno i ni do dan danas istina nije recena o istom...

...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back