- Poruka
- 9.400
pogledah sutrašnje naslovnice. Vidovnjak nacrtao Jeleninog ubicu, idite pogledajte pa mi recite na koga liči ....
Na pecinsku verziju menadzera?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pogledah sutrašnje naslovnice. Vidovnjak nacrtao Jeleninog ubicu, idite pogledajte pa mi recite na koga liči ....
Koliko ovaj Voker ima naloga na ovom forumu ,Jovan28, Andrija28...;?!
To je laz da se ne sudi U iME NARODA
Problem je sto neki imaju po 3-4 naloga
Moderizacija ima puno posla pa zbog toga možda nije neki nalozi banovani.
Nije to ,nego sto su nalozi ,stari nalozi blokirani ,pa se opet otvori drugi i tako u krug..
- - - - - - - - - -
Gresis juka ,on je bio gde je prva rampa ,a to je 1200 metara najmanje ,gde je telo pronadjeno,350 m u pravcu stadiona ,i plus oko 500 m od pravca stadiona ka drugoj rampi ,gde je verovatno i oteta
- - - - - - - - - -
A to sto je lagao i davao razlicite izjave i mene nervira ,poneo se ko neka fuksa,stiti ubice ,cak i da mu je zapreceno ,nema tu opravdanja!!!
- - - - - - - - - -
Aha ,oprosti nisam obracao paznju da si citirao mene i Milenin post
- - - - - - - - - -
Oni da imaju mudda ispitali bi ko je krtica ili krtice bio /li za vreme pretrage ,ko je drukao kada se pretraga povukla ,ispitali bi ko je ometao istragu ,....itd itd
Njega su te lazne izjave sto je davao za medije pokopale u ocima javnosti...e sad je pitanje zbog cega je on pokopavao samog sebe ?
Imam utisak kao da ga je neko usmeravao kako da se on ponasa javno ,kakve izjave da daje .....onda i ovi njegovi kumovi nisu nesto inteligentni ...uglavnom imam utisak kao da je bio preusmeravan ,e sad da li zbog ucena ,pretnji ili umesanosti neke ,to je vec drugo ?!
- - - - - - - - - -
Ali opet ostaje pitanje zasto bi toliko ocigledno bacao sumnju na sebe?!??
- - - - - - - - - -
Ako je kriv ,onda je trebao sto manje da baca sumnju ,sto manje da se izlaze javnosti ,sto manje da daje toliko izjava ,da se ne petlja sa zenama,,a on je sve kontra radio?!
A ako je nevin ,i radio sve to ...onda je ucenjen!!
juce je na naslovnici bila druga skrabotinaTo je zasterala prica i prezvakano odavno
- - - - - - - - - -
Fotor robot lici na Dzekija Cena