Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni sve ovo liči kao da je neko hteo da je zaustavi i da u svom bolesnom umu "spreči" da njeno dalje postojanje ugrožava njegou zonu komfora.

Nadovezujem se na ovo od natasa rostova/U prevodu htela pobeći iz porodice i nekome se to i nije baš svidelo.....nije više htela da rinta i radi ko konj 24 sata....

Pa kažnjena....

Da je ona ubijena dan pre ,nastupila bi mrtvacka ukocenost ,telo bi postalo znatno teze ,i krv ne bi verovatno iscurela nakon odvozenja na obdukciju,,,na onoj slici kada je spustaju dvojica policajaca ,moze se primetiti da to rade bez nekog veceg napora...
Pisem zato sto sam jednom nosio starijeg coveka koji je preminuo sa jos dvojicom drugova ,znaci bez sanduka ,samo telo ,,,,nakon 3dana je sahranjen ,on je bio niskog rasta ,i male tezine oko 45 kg ,,,znaci jedva smo ga digli koliko je bio tezak ,nisam mogao da verujem!!

To je laz da se ne sudi U iME NARODA

Sudi se u ime naroda ali javnosti nece biti nista dostupno...kad se oni odluče da neko robija to ne znači da ce bas taj za kojeg su se oni odlučili i zaista robijati..narod ne sme nista znati.Ali zato porez uredno klepaju.Ali javno da bude????Nema sanse.Kantrimen?Kako da ne!Za đinđća pucanj iz admirala geprata 14?Naravno da nije vec pucanj u leđa iz nemanjine 9.Milion dvojebenih odluka,diskutabilnih...ja im ne verujem ništa.....

Koliko ljudi se tu vrti oko te podrške... Ali, to je posebna priča. Mene samo nerviraju Marjanovići sa svojim lažima, izgubio je iz vida na nasipu eeej! Tamo se nekad u osnovnoj školi trčao kros, dole na livadi. Ljudi svakodnevno trčkaraju tamo, uglavnom stariji, a mlađi idu na šljunkaru biciklama. Kad god prođem, ima nekog da trči i mogu da ga vidim bukvalno od rampe do rampe. Kakve krivine Zoran pominje...nije nasip prav kao strela, ali nema ni krivinu koja zaklanja pogled.

Evo, danas je objavljeno ovo u skoro svim dnevnim novinama:

"Prema rečima Nenada Šipke, direktora CFI, na osnovu uviđaja na mestu na kojem je Jelena nestala stručnjaci su utvrdili da nije moguće da ju je suprug Zoran izgubio iz vida kada je otrčala.

- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kojem je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kojem je telo pronađeno - objašnjava Nenad Šipka.

Osim toga, kako navodi, mesto na kojem je pronađena samo je 350 metara od stadiona, pa je to još jedna činjenica koja ukazuje da bi neko morao da vidi ili čuje da se nešto dešava."

Grom je ovde nekad pisao da je moguće da je nju neko strpao u auto kad je stigla do te rampe, ali psi tragači nisu nanjušili takav trag, u tom pravcu. A da je neko ubio, ili vukao do auta od tog dela gde je nađena, preko njive i glavnim putem, to nema šanse! U sred bela dana, toliko ljudi okolo na utakmici, on sa ćerkom 350 m odatle.

Ono što su mi lokalni policajci rekli za pse tragače je to da su našli njene stvari razbacane po livadi (koje prethodnog dana opet niko nije video), pozvali su jedinicu sa psima tragačima. Čim je pas onjušio Jelenine stvari, otrčao je do kanala i posle preko ka glavnoj ulici!

Tu je velika rupa u priči porodice Marjanović. Na početku sam mislila da je Zoran ubio, ali sam posle skontala da nije on. Ta priča o trčanju i da je on bio tamo je nameštena 100% jer bi on bio prvoosumnjičeni jer je poslednji video, a znamo koliko je žena žrtava od strane muža. Znali su da će njega privesti i da će ga pustiti jer nema fizičkih dokaza da je on ubica. A sad, koga štite...?
Svaka tebi cast ako mozes da "vidis " preko kilometar i po i to coveka ,odakle ga vidis sa planine ,teleskopom?!?!?!?

- - - - - - - - - -

- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe.

Covek je ovde sve rekao ,i izlazio na licu mesta
Brz odgovor na ovu poruku Odgovorite Odgovorite sa citatom Odgovorite sa citatom Višestruko citiranje danas, 08:29

Ako Zoran nije ubica onda je neko od svete trojice,Vladimir-miloš-Uroš....Ako je porodica u pitanju....Ako nije od porodice niko onda ce ubice drzavnim organima ostati nedostupne...ako je umesan neko iz vrha bolje da zavrse sa ovim cirkusom i razvlacenjem..

Moderizacija ima puno posla pa zbog toga možda nije neki nalozi banovani.

Nije to ,nego sto su nalozi ,stari nalozi blokirani ,pa se opet otvori drugi i tako u krug..

- - - - - - - - - -

Gresis juka ,on je bio gde je prva rampa ,a to je 1200 metara najmanje ,gde je telo pronadjeno,350 m u pravcu stadiona ,i plus oko 500 m od pravca stadiona ka drugoj rampi ,gde je verovatno i oteta

- - - - - - - - - -

A to sto je lagao i davao razlicite izjave i mene nervira ,poneo se ko neka fuksa,stiti ubice ,cak i da mu je zapreceno ,nema tu opravdanja!!!

- - - - - - - - - -

Aha ,oprosti nisam obracao paznju da si citirao mene i Milenin post

- - - - - - - - - -

Oni da imaju mudda ispitali bi ko je krtica ili krtice bio /li za vreme pretrage ,ko je drukao kada se pretraga povukla ,ispitali bi ko je ometao istragu ,....itd itd

Ubistvo je namerno uradjeno donekle da deluje traljavo ,da ne bi bilo toliko ocigledno da je ruka profesionalaca umesana ,da bi bacilo lakse sumnju na muza,,,mogli su oni to perfektno da urade ,ali bi previse sumnjivo bilo ,da bude sto cistije kako se to kaze...sve ovo ukazuje da je ona ritualna zrtva ,prebijena prvo,i onda...

A to presvlacenje odece ,isto je verovatno uradjeno sa ciljem da bi zbunilo ,kao da je amater nesto pokusavao ,ali ne bas uspesno ,i one razbacane stvari...ma cista muljavina...

Zasto mislim da nije ....pa eto celo vreme pisem zasto ,previse je ovde nelogicnosti....nije stvar u tome ni da li je on ubica ili ne ,nego ja "branim" svoje misljenje od pocetka da nije ubijena na nasipu ,i sumnjam da je ubijena dan pre tj.1 aprila,znaci ako nije na nasipu i nije ovo drugo ,onda on nije ubica,jasna stvar.

E sad da li je znao ili ne da ce se to desiti to je vec drugo pitanje za podrobniju analizu

Njega su te lazne izjave sto je davao za medije pokopale u ocima javnosti...e sad je pitanje zbog cega je on pokopavao samog sebe ?

Imam utisak kao da ga je neko usmeravao kako da se on ponasa javno ,kakve izjave da daje .....onda i ovi njegovi kumovi nisu nesto inteligentni ...uglavnom imam utisak kao da je bio preusmeravan ,e sad da li zbog ucena ,pretnji ili umesanosti neke ,to je vec drugo ?!

- - - - - - - - - -

Ali opet ostaje pitanje zasto bi toliko ocigledno bacao sumnju na sebe?!??

- - - - - - - - - -

Ako je kriv ,onda je trebao sto manje da baca sumnju ,sto manje da se izlaze javnosti ,sto manje da daje toliko izjava ,da se ne petlja sa zenama,,a on je sve kontra radio?!

A ako je nevin ,i radio sve to ...onda je ucenjen!!

Nije to ,nego sto su nalozi ,stari nalozi blokirani ,pa se opet otvori drugi i tako u krug..

- - - - - - - - - -

Gresis juka ,on je bio gde je prva rampa ,a to je 1200 metara najmanje ,gde je telo pronadjeno,350 m u pravcu stadiona ,i plus oko 500 m od pravca stadiona ka drugoj rampi ,gde je verovatno i oteta

- - - - - - - - - -

A to sto je lagao i davao razlicite izjave i mene nervira ,poneo se ko neka fuksa,stiti ubice ,cak i da mu je zapreceno ,nema tu opravdanja!!!

- - - - - - - - - -

Aha ,oprosti nisam obracao paznju da si citirao mene i Milenin post

- - - - - - - - - -

Oni da imaju mudda ispitali bi ko je krtica ili krtice bio /li za vreme pretrage ,ko je drukao kada se pretraga povukla ,ispitali bi ko je ometao istragu ,....itd itd

E pa to...on ćuti a ubili mu ženu....ja mislim da je hapšen da kaze ko je ubica,ali ako su njegovi nikada nece reci...a ako su neki drugi njih se boji i opet nece reci...zajebana igra da se mi razumemo...

- - - - - - - - - -

Njega su te lazne izjave sto je davao za medije pokopale u ocima javnosti...e sad je pitanje zbog cega je on pokopavao samog sebe ?

Imam utisak kao da ga je neko usmeravao kako da se on ponasa javno ,kakve izjave da daje .....onda i ovi njegovi kumovi nisu nesto inteligentni ...uglavnom imam utisak kao da je bio preusmeravan ,e sad da li zbog ucena ,pretnji ili umesanosti neke ,to je vec drugo ?!

- - - - - - - - - -

Ali opet ostaje pitanje zasto bi toliko ocigledno bacao sumnju na sebe?!??

- - - - - - - - - -

Ako je kriv ,onda je trebao sto manje da baca sumnju ,sto manje da se izlaze javnosti ,sto manje da daje toliko izjava ,da se ne petlja sa zenama,,a on je sve kontra radio?!

A ako je nevin ,i radio sve to ...onda je ucenjen!!

Sektaške igre....kad si u tom drilu moras da radis po njihovim notama ili te nema..ma nije problem bre sta je on pricao...nebitno.Vec je sumnju na sebe bacio jer se pokazao kao čovek bez ikakvih emocija do pokojne mu žene...i sam sebe je uvalio u neprilike bio on ubica ili ne...ona dvojica miloš i uroš čutali pa se ti misli ko su i šta su...ovaj je sebe uvalio sam u cz

Sipka je trebao da se koncentrise na to kada je ona ubijena ,on je takodje olako i neprofesionalno odbacio mogucnost 2 na 3 april ,i uhvatio se za neke lazne podmetnute svedoke,koji su ga skrenuli....

Tu je isto kljuc resenja,koncentrisati se i utvrditi kada je ona tacno ubijena ,ima fotke ,dolazi mu Kanadjanin forenzicar pa neka ucini to ...

Jos jedna teza koja mu ne ide u prilog vezano za teoriju dan pre,,,,je ako je njeno ubistvo planirano ,zasto bi neko to izveo izmedju petka i subote ,znaci pocetak vikenda kada se izlazi,dolaze ljubavnici na nasipu,mogao neko da vidi kada se telo vracalo ,,,znaci gori dan nisu mogli da izaberu ako je tako ,,,,pa i amateri pa vode racuna o takvom veoma bitnom detalju...

Treba se skoncetrisati kada je ona ubijena ,na nasipu ocito nije ,,,,jos razbiti nedoumice(barem Sipkine) dan pre ,ili 2 na 3?!

Ako je ubijena 3.4 onda se to potpuno uklapa u zrtvovanje-ritual....

33godine imala .,ubijena u 13 nedelji ,94 dana ,3.4~7 2016~9

Prvo prebijena ,a onda u lezecem polozaju ubij...sve ukazuje na ritual,i plus taj datum se po satanistima 2016 smatrao za veliki petak (znaci zrtvovanje najcesce muskarca ,mada ni zena nije iskljucena,zavisno od grupa i sekti)

Njeno ubistvo je ocito dobro isplanirano,jer niko ne bi smeo tek tako da vraca telo ,pogotovo amateri i to u toku vikenda 1i 2 nocu,(kada je uvek neko mogao da naleti)jer cim je proslo nekoliko desetina minuta(znaci sat - dva),to je moralo da bude organizovano od strane vise ljudi,koordinirano ...sve na to ukazuje.

- - - - - - - - - -

I ukazuje da je moralo biti u blizini ,na primer kineski kamp...da li je to uopste neko uzeo u razmatranje ,novinari to nikada nisu pomenuli ,niti su pisali da je oteta ,,,nikada nisu ulazili detaljnije u to ...

Nemačka policija objavila je novi foto-robot muškarca za koga se sumnja da je serijski ubica čije žrtve su mlade žene i koji i dalje slobodno šeta Evropom.

UflktkqTURBXy85MWEwYWUxZDkyOTQyZmMyN2NkY2I5ODIwNDU2ODNiMi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Sredovečni muškarac, čiji foto-robot je objavio nemački "Bild", pominje se i u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), čije beživotno telo je nađeno 3. aprila prošle godine na nasipu u Crvenki kod Borče.

Naime, nađen je DNK profil usmrćene pevačice, koji je naša policija prosledila kolegama u Interopolu i koji se trenutno upoređuje sa biološkim tragovima ubice nađenim na mestima zločina u Nemačkoj, odnosno Austriji, gde su ubijene dve mlade žene.
Star oko 50 godina
Zločinac se povezuje sa ubistvima Nemice Karoline Gruber (19) čije telo je nađeno 10. novembra prošle godine kod Endingena, ali i francuske studentkinje Lusil K. (20) koja je usmrćena 12. januara 2014. u Kufštajnu u Austriji.
Obe devojke su pre ubistva i silovane, a na mestima zločina ubica je ostavio biološke tragove, za koje je analizom utvrđeno da se poklapaju.
Foto-robot ubice, muškarca starosti između 50 i 55 godina, visokog između 175 i 180 centimetara, prema pisanju nemačkog "Bilda", napravljen na osnovu opisa svedokinje koja je videla muškarca na dan ubistva Karoline Gruber u blizini mesta zločina.

BbrktkqTURBXy8wMjUxNzQ4Y2M4NDA5YzkwNjgyZDU3Y2M3NjgwNWMyNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Ranije su mediji objavili da se sumnja da je ubica devojaka kamiondžija koji putuje Evropom zbog čega mu policija nije mogla ući u trag. U prilog toj pretpostavci navedeno je da su Lusil K. smrtonosni udarci zadati metalnom šipkom koju u svojoj opremi imaju obavezno vozači špedicije. Sličnim predmetom je ubijena i Karolina Gruber, a oba mesta zločina su inače blizu mesta na kojima se odmaraju vozači kamiona.
Zahtev Interpola
Zločin u Nemačkoj, odnosno Austriji, ima izvesnih sličnosti s ubistvom u Borči, pa je nedavno Interpol tražio od srpske policije da pošalje DNK tragove koji su otkriveni i koji su takođe praktično neupotrebljivi.

Analize bi trebalo da pokažu da li su i sumnje policije tačne. Ono što je zasad izvesno je da su sve tri mlade žene džogirale kraj reke, jezera, nasipa. Sve su usmrćene s više udaraca po glavi, verovatno gvozdenom šipkom. Lobanje su im bile smrskane, a lica unakažena. Jelena Marjanović nije silovana pre ubistva, za razliku od devojaka u Nemačkoj i Austriji.
Proveravaju se kamioni
Osim DNK analize, proverava se i da li je 2. aprila 2016. kada je Jelena Krsmanović džogirala blizu nasipa kod Crvenke, primećen neki kamion strane registracije. Pored toga treba proveriti koje sve kamiondžije su narednih dana napustile Srbiju, kao i da li su neki od tih teretnjaka brojne kamere na putevima u Nemačkoj i Austriji snimile u blizini mesta na kojima su bijene Karolina i Lusil.

- - - - - - - - - -

mislim da je to proseravanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back