- Poruka
- 9.400
Koliko ovaj Voker ima naloga na ovom forumu ,Jovan28, Andrija28...;?!SVAKI normalan čovek nebi povezivao službe bezbednosti u ubistvo pevacice.
GLUPO je da bez dokaza optužujete CIA BIA za ubistvo Jelene.
GLUPO i neozbiljno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ovaj Voker ima naloga na ovom forumu ,Jovan28, Andrija28...;?!SVAKI normalan čovek nebi povezivao službe bezbednosti u ubistvo pevacice.
GLUPO je da bez dokaza optužujete CIA BIA za ubistvo Jelene.
GLUPO i neozbiljno
Čuli ste na snimku i to da je glavni inspektor koji je vodio istragu mogao da odluči kad će prekinuti potragu i kada će je opet nastaviti. Inspektor koji je smenjen kasnije...
Inspektor nije vodio istragu ,nego je Kostic vodio rijaliti istragu ,po recima Kecmana ,sto se to ne ispita?!Psi nisu nanjušili trag kod te druge rampe i nije čak tolika krivina, vidi se koliko toliko...i taj deo je prometniji nego ona prva rampa.
I dalje mislim da je onaj inspektor žestoko umešan u sve ovo a suspendovan je zbog gluposti da se policija ne bi obrukala. U početku sam mislila da je on "dobar lik" i da su ga smenili jer je naišao na dobar trag. Ali kad sam pročitala ispovest njegove žene o 50 000 evra u kešu koje je držala u stanu i da su joj navodno upali u stan lopovi maskirani u policiju..hm hm...i to sve mesec dana nakon Jeleninog ubistva...
Onda sklopite neke kockice, svi tvrde da je napravljeno mnogo propusta na početku istrage, koju je vodio taj inspektor...Čak i da ubistvo nije planirano, što kaže kiriku, da je ubijena u trenutku besa... možda su dobri sa tim inspektorom, što može biti kroz vezu sa streljaštvom i lečenjem ZM, onda i tu postoji crv sumnje...
Ovaj moj post se ispostavio tacnim!!Ajde da vidimo i to cudo.
- - - - - - - - - -
kao otvaranje fajlova o ubistvu Kenedija 2500 godine ,kad svi pomremo i dodje Bog da nam svima sudi,,zalosno
Kostic je vodio istragu ,ne inspektor, po stoti put...Ma, neko je iz kuće, porodice... Njega su postavili da odglumi jer su znali da će on biti prvi osumnjičen i da neće imati dokaze protiv njega. A za to vreme porodica čisti tragove, verujem uz pomoć inspektora koji je prvi radio na slučaju.
Da je neko mafijaško ili "službeno" ubistvo, to bi se namestilo "kako treba" i bilo bi rešeno odmah.
Marjanovic zasigurno nije bio snajperista za drzavu.
Svaka tebi cast ako mozes da "vidis " preko kilometar i po i to coveka ,odakle ga vidis sa planine ,teleskopom?!?!?!?Koliko ljudi se tu vrti oko te podrške...Ali, to je posebna priča. Mene samo nerviraju Marjanovići sa svojim lažima, izgubio je iz vida na nasipu eeej! Tamo se nekad u osnovnoj školi trčao kros, dole na livadi. Ljudi svakodnevno trčkaraju tamo, uglavnom stariji, a mlađi idu na šljunkaru biciklama. Kad god prođem, ima nekog da trči i mogu da ga vidim bukvalno od rampe do rampe. Kakve krivine Zoran pominje...nije nasip prav kao strela, ali nema ni krivinu koja zaklanja pogled.
Evo, danas je objavljeno ovo u skoro svim dnevnim novinama:
"Prema rečima Nenada Šipke, direktora CFI, na osnovu uviđaja na mestu na kojem je Jelena nestala stručnjaci su utvrdili da nije moguće da ju je suprug Zoran izgubio iz vida kada je otrčala.
- Razdaljina između prve i druge rampe je 1.685 metara, a to znači da je mogao da je izgubi iz vida samo ako je stigla do druge rampe. Nema šanse da on sa mesta na kojem je, prema sopstvenoj izjavi, stajao ne vidi ukoliko bi joj se nešto dogodilo u blizini mesta na kojem je telo pronađeno - objašnjava Nenad Šipka.
Osim toga, kako navodi, mesto na kojem je pronađena samo je 350 metara od stadiona, pa je to još jedna činjenica koja ukazuje da bi neko morao da vidi ili čuje da se nešto dešava."
Grom je ovde nekad pisao da je moguće da je nju neko strpao u auto kad je stigla do te rampe, ali psi tragači nisu nanjušili takav trag, u tom pravcu. A da je neko ubio, ili vukao do auta od tog dela gde je nađena, preko njive i glavnim putem, to nema šanse! U sred bela dana, toliko ljudi okolo na utakmici, on sa ćerkom 350 m odatle.
Ono što su mi lokalni policajci rekli za pse tragače je to da su našli njene stvari razbacane po livadi (koje prethodnog dana opet niko nije video), pozvali su jedinicu sa psima tragačima. Čim je pas onjušio Jelenine stvari, otrčao je do kanala i posle preko ka glavnoj ulici!
Tu je velika rupa u priči porodice Marjanović. Na početku sam mislila da je Zoran ubio, ali sam posle skontala da nije on. Ta priča o trčanju i da je on bio tamo je nameštena 100% jer bi on bio prvoosumnjičeni jer je poslednji video, a znamo koliko je žena žrtava od strane muža. Znali su da će njega privesti i da će ga pustiti jer nema fizičkih dokaza da je on ubica. A sad, koga štite...?![]()
Imaju poverenja u kume i kumove...možda i ti neki zavise od Marijanovića pa su "dužni" da igraju kako oni kažu. To su samo pretpostavke, jer je sve moguće.
Prvo su našli njene stvari, ali ne psi nego policija. Kad su našli stvari, zvali su jedinicu sa psima koji su je našli za par sekundi. E to je po meni nelogično! Da li su dobili neku odeću koja nije bila adekvatna? Da li je uopšte i bila tu?!
Mislim da se to ne meri satima, kad su našli stvari, zvali su tu jedinicu, ne verujem da im je trebalo više od pola sata, sat da se pojave na nasipu.
Da su je toliko dugo drzali ili da je dan pre ubijena ,ne bi ni postojala mogucnost da iscuri krv zbog koagulacije krvi,i moglo je i trebalo da se utvrdi koliko je krvi izgubila stvarno....i da ,gde je ta krv ,na nasipu ,blizu kanala nema ,u kanalu je ocito nema ,jer to je barustina ,ta krv bi se zadrzala ...Nisu kidnaperi tj ubice cuvali mrtvo telo...vec su je drzali zivu, a ubijena je verovatno onda pred zoru kad je telo i baceno...
Jer da je drzana mrtva 10 sati iskrvarila bi pre skroz...tako da posle jos 10 sati ne bi ni imalo sta da krvari...posle 15-20 sati krvarenja...
Oni, ubice kogod oni bili, su je drzali zivu !!!
A kako su je mogli drzati bez sedativa i bez vezivanja? Ono sto buni i Nenada iz CFI?
Pa prostom pretnjom i ucenom...recimo dok su je drzali, zaprete joj da ce ako pisne ili mrdne ubiti joj kcerku...ili majku...
I ona tad odvojena od sveta ne bi ni znala da li su ovi oteli i kcerku joj ili i majku npr...dakle bila bi poslusna...i bez sedativa i bez vezivanja...
....
Ne verujem u to da su je našli u 13h kao što piše u novinama. Dečko koji je došao u PRVU smenu mi je rekao da su stvari našli ujutru, na prelazu između među i prve smene. Čim su došli sa psima ubrzo su je našli, izvukli iz kanala i sačekali hitnu da dođe na nasip i to je to. Nema šanse da su je u 13h tek našli.
Opa, nisam znala da si stekao takav utisak o meniŠalu na stranu, nisam iz policije, ali sam iz Borče. U lokalnoj stanici 95% policajaca je iz Borče i okoline i dosta njih poznajem. Jedan od njih mi je rekao šta je on lično video jer je tada radio i to je to. Ostatak ne znaju ni oni jer su samo lokalni policajci.
Rečeno mi je samo to kako je bilo uveče, kako je bilo ujutru...ostalo sam sama zaključila. Marjanovići i žive blizu mene pa sam eto sretala po mrklom mraku u ulici kuma Veru kako "čuva" Janu, baš u vreme kada je Zoran izjavio da je unajmio telohranitelje jer se boji za život deteta. A kuma na sred ulice priča sa komšijama dok mala trčkara sama po njivi pored kuće.
Drugačijim očima gledamo na neke stvari, mi ovde iz Borče imamo uvid u to kakav je nasip, kakav je BSK, kad se i gde trči, po kojim uslovima. Znamo kad su termini u teretani gde je Jelena išla na kardio box, baš u vreme kad je išla na kardio trening na nasip. Znamo i koliko je vaspitan Zoranov sin i tako dalje.
Mnogi će sad steći utisak kao vidi ove komšije, bla bla, takvi ste, ovakvi ste... ali jedno ću vam reći, da nismo veverice i ne verujemo u priče koje pričaju Marjanovići. Možda sve to super upakovano zvuči ubedljivo nekome van Borče, ali nama odavde nikako...
Da vas podsetim na jednu stvar, imate na YT video gde njihova kuma Vera brani Zorana kada su je pitali za njegove rane na rukama. Ona kaže da je udarao u auto od besa kad su tražili Jelenu. Nije rekla možda je to od toga.... dok je Zoran u Ćirilici rekao da nije imao rane. I nije ih imao, vidi se na slikama od te noći. Još jednom je ona izletala pred kamerama. Kada su ona i Vladimir Marjanović davali intervju, pita novinar gde su se Zoran i ona parkirali, gde je išla da trči. Ovaj priča jedno, ona drugo...
Pozdrav Knjaže![]()
Ako je Zoran imao rane na rukama, nikako policija ne može utvrditi od čeka su. Da li ih je zadobio od Jelene ili na neki drugi način, ne može da se utvrdi.
Ako ćeš se bolje osećati, možeš me zvati inspektorka![]()
Nije problem u ranama za koje je očigledno da nisu postojale, problem je što je njihova kuma odmah našla opravdanje za rane koje ne postoje.

:
Lipe cvatu -
Ljeto ide, kako si mi ti
gdje si, s' kim si, da mi je znati
ko li mi te ugrijao
dok je zimus snijeg padao
ko li mi te ljubio, grom ga ubio
?! mozda je grom zapravo ubica..
Inače Ceca ima pesme Pile i Grome.
Valjalo bi u temi napraviti listu osumničenih, radi lakšeg praćenja , mozda je ubace u kladioničarske liste
Ćazim (albanski vođa mafije, biznis menadžer elitne estrade, narko bos, al kapone, ženomrzac) - 80 % šanse
Vuk (učesnkik Maldiva, mason i uticajan član vladjuće stranke, rukom na ustima jeleni najavio zločin) 40%
Princ od Velsa ( naslednk drakule, prinesena mu je ritualno kao zrtva ispijajuci JK svetu krv Merovinga usled 33 udarca) 35%
Zoran (muž ubijene,sumjivog izgleda i svedočenja) 30%
CIA \ Soroš (oni su uvek krivi za sve) 25 %
Ružić (sinhroniciteti u vezi ruža ukazuju na njegovu upletenost kao i SPSa) 20 %
Neki kinez Lee (građevinska zidarska kineska mafija trijada) 15%
Vučić ( potrebno za skretanje predizborne kampanje) 10%
Neko iz navijačkih grupa Grobara ili Delija (menadžerska narko mafija ramadnija i obezbeđenja splavova) - 8%
Miloš (dever, metalac, sluša satansku muziku, nosi crno podržan od ostalog dela sektaške familije) 5%
Majka Zorica (veštičarskim vradzbinama i magijom navela leteće kamenje da udari JK 33 puta) 3,3%
Grom sa neba ( sumnjivo opsednut ovim slučajem ,možda da navodi na lažne tragove, neke pesme govore o ubistvima gromom) 2 %
>Dreamer< (u avataru su mu ljudi iz Beča i Švajcarske centara službi i mafije,olakšavajuća mu je okolnost da nikad nije bio u Borči) 1%
Neko od drugih forumaša - 0. 8%
Slučajan prolaznik 0, 5%
Novinari izmislili ceu priču ( ubistvo koje nije bilo), zarad prodaje novina i klikova portala 0,3%
ako ima još neko koga preskočih.. dopunite....

Pozdrav svima, pratim ovu temu skoro od početka slučaja i čitam ove postove.
Želim samo da kažem Gromu da ne lupa gluposti.
Prvo, pišeš kako svi mediji spinuju, a ti se prvi pozivaš na članke tih istih medija u svojim teorijama zavere sa mafijom itd. Ti kopaš po arhivi i koristiš to kao neku činjenicu, ali kada pišu o Marjanovićima, onda oni spinuju. Citiraš izjave Jelenine majke u novinama, a nemaš pojma da li je to zaista rekla ili je novinar izmislio. Tada veruješ u sve što se piše, ali kada se piše o drugoj strani, onda se spinuje.
Da se razumemo, novinama nikako ne bi trebalo verovati. Verujem samo kada čujem video izjavu dotičnih osoba, tu nema spinovanja.
Drugo, kažeš Kurir od početka umešan u ubistvo, mafija, ovo, ono. Od Kurira jeste krenula priča, da bi nakon nekoliko meseci skroz prestali da pišu o slučaju. Kada su videli da ostale novine nastavljaju, počeli su opet i oni.
Treće, da "mafija" želi da svali odgovornost na porodicu, ne bi njima trebale medije za to.
Četvrto, ako nikada nisi bio na nasipu i nemaš lični uvid u nastalu situaciju, onda to što piskaraš nema apsolutno nikakve logike.
Peto, po tvojoj teoriji zavere, sva moguća mafija sa Balkana je povezana sa pokojnom Jelenom. Nije ona bila pevačica takvog morala, kao što su Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i sve ostale i ostali koji svakako imaju veze sa ljudima iz podzemlja.
Šesto, ako ti je zaista stalo da ovaj zločin bude rešen, ti odmah idi u policiju i iznesi im sve što si saznao iz novina. Za svaki slučaj, nikad se ne zna.
Sedmo, savetujem ti da batališ novine i odgledaš video vesti, emisije sa izjavama Marjanovića.
Osmo, što se tiče Rade Matić, nemam pojma ko je žena, ali otkada se ona pojavila, Marjanovići su se povukli i ćute. Poruke su i mogle biti montirane, ali njegova slika nikako. Otkada je ona uletela u priču, počeo je da se vrši pritisak na njih. Možda je obična žena željna pažnje, možda željna pravde ili možda ubačena od strane policije.
Ne bi Mladen Mijatović imao emisiju od sat vremena sa nekom nebitnom osobom koja je slala poruke mužu ubijene Jelene. Možda je sve to iscenirano sa namerom da se pritisnu ubice i saučesnici usled nedostatka dokaza.
Svi mi želimo da se ubice i saučesnici uhapse, nevina žena je ubijena. U Srbiji svakog meseca po neka tragedija gde muž ubija ženu, a državu boli uvo da spreči, ali i reši zločine.
A ko bi drugi ?Varaju se ljudi.Misle ubiti i proći nekažnjeno.Neće moći tako....Ja ipak mislim da je tu porodica,(Marjanović),glavni akter.

Reče Rock da smo pokopani argumentima...![]()
Samo napred, iznosite svoje teorije zavere. Grome, pitam se da li si ovako analizirao kada je poginuo Toše Proeski. Imajući u vidu tekstove njegovog poslednjeg albuma, pa one fore sa brojevima i godinama smrti, itd...
Samo vi pišite, da se ovaj slučaj ne zaboravi... ali saznaće se istina, kad tad.
Živi bili pa videli!
Pozdrav
Dabome ,i posle tog intervjua biva uhapsen 15.9 i nedelju dana odmah "supervestacenje"...a Sipki tada podmecu lazne svedoke da su videli ,tj.video kombi na nasipu nocuOdlican intervju !
A evo i nesto ranije njegovo gostovanje u istoj emisiji:
....
Pa sad...
Vise tajkuna ima koji kandiduju za vlasnike pola Beograda...
No, ajde da sacekamo....morace sad progovoriti i policija, a i Marjanovici...pa ko sta ima to ce reci...sad ili nikad...
Cutanja vise nema sigurno...ni od strane policije ni od strane Marjanovica...
....
Na jednoj od predhodnih stranica desilo se sledece..: Rocknrollsores ulazi u diskusiju samonom, ali posto ne koristi lepo QUOT ispalo je u njegovom QUOTu da sam ja rekao nesto sto je on rekao(sa sve mojim potpisom)... Ako me razumete na taj citat sa mojim potpisom(koji je u stvari njegov) on je nastavio da replicira... Tako da se prakticno raspravljao sam sa sobom.... Misljenja su mu se sukobila i bas je izgledalo onako smesno i simpaticno u isto vreme... Mada ga ja od tada vise ne citam, jer racunam da mu se takva rola vise nece ponoviti...
Pre nisam imao vremena to da napisem..Udlavnom na stranici 163 on pise 5ti post gledano odozgo, kasnije u 14ti postu na toj stranici on replicira samom sebi(i misljenja mu se ne slazu).. Mislio je da je replicirao meni s obzirom da su nekako uz ponoc njegovog quotovanja njegove reci dobile moj potpis... Nadam se da ste razumeli...Toliko o tome...

To je laz da se ne sudi U iME NARODANiko od nas neće videti dokaze,niti se sudi u IME NARODA više
Takodje citam komentare na raznim portalima i uzasavam se toga koliko smo mi zapravo nepismen narod,neobrazovan!U stanju smo iznijeti brdo optuzbi a da tekst zapravo nismo ni procitali a ne znamo o cemu se uopste radi!Tako je kad se radi o bilo cemu a ne samo o ovoj temi,,!Ja sam laik za forenziku i kao takva znaci ne migu ni da komentarisem najnovije nalaze ali svi su graknuli jao vrane! Meni kao laiku se namece pitanje a sta ako "te cestice blata "koje se poklapaju sa cesticama blata iz Jelenine kose u sebi sadrze primjese npr.Jelenine krvi i po tome se rszlikuju od drugog blata?Zoran je pobrso mnoge simpatije naroda svojim ucescem u zadruzi i najvise zshvaljujuci J. sto mu je i bio cilj!Licno mislim da Zoran manipulise J. od pocetka ove price,svjesno ili nesvjesno ne znam ali to je uostalom model ponasanja prihvacen u djetinjstvu jer su i njime manipulisali roditelji,sjetite de treceg oka!Jos iz tog vremena "deklamuje "price napamet naucene a to se moglo vidjeti i u zadruzi,nista novo,stara naucena,zacrtana prica!
I serijske ubice ubijaju sa strascu ,i bez nekog posebnog motiva?!Pa zbog tih plasiranih informacija ni pasionirani gledalac Ubistava u Midsomeru ne može da poveže činjenice.
Prvo način na koji je ubijena- ako je i to tačno prenešeno, mnogo govori odnosno govori ko može biti ubica.
Očigledno je da je neko ko je iz neposrednog okruženja, frustriran i besan i verovatno sa osećajem ugroženosti , da su neki postupci žrtve kodte osobe izazivali osećaj opasnosti, ugroženosti, povredjenosti te bol, nepravdu kao i da ugrožavaju egzistenciju, način života .
Ako su joj smrtonosne povrede nanesene na prednjem delu liči kao da je došlo do konflikta i afekta kada su navedena osećanja kulminirala.
Ako su nanešena od pozadi znači da je ubica već odavno pomišljao na to, samo mu se iznenada "ukazala" prilika, što opet zavisi da li je poneo" oružje" ili je nakon rasprave koja je bila završena bes pokuljao i izgubio kontrolu.
Meni sve ovo liči kao da je neko hteo da je zaustavi i da u svom bolesnom umu "spreči" da njeno dalje postojanje ugrožava njegou zonu komfora.
Kako zaista ne znamo mnogo činjenica meni ovo sve (na osnovu odgledanih mnogo murders mystery) izgleda kao da je uradila žena.
Sigurno grešim i možda kao i svi razvijam film