- Poruka
- 7.234
Pa nadam se i ja, ali receno je i "ponedeljak"...
...
Nadamo se svi
Preterali su novine o izmišljenim razlozima ubistva,laznim dokazima i laznim izjavama inspektora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nadam se i ja, ali receno je i "ponedeljak"...
...
...
A u pocetku slucaja nam je policija pak govorila o nadprosecnoj inteligenciji ubice...
...
...
Mada ja mislim da je ovde ukljuceno vise osoba a ne jedna...
...
...
Preterali su novine
o izmišljenim razlozima ubistva,
laznim dokazima
i laznim izjavama inspektora
Čak su svojim lažima suspendovali policajca
Portirnica više ne postoji upamti TO
Ubistvo Jelene su u rijaliti pretvorili mediji
...
Tao ne tulji
Tao svojim pisanjem si pokazao neku vezu sa Marjanovićima
Tao svojim pisanjem si pokazao neku vezu sa Marjanovićima
Seqenenre's mummy was discovered in the Deir el-Bahri cache, revealed in 1881. He was interred along with those of later, eighteenth and nineteenth dynasty leaders, Ahmose I (his second son to be pharaoh), Amenhotep I, Thutmose I, Thutmose II, Thutmose III, Ramesses I, Seti I, Ramesses II, and Ramesses IX.
The mummy was unwrapped by Gaston Maspero on June 9, 1886
Nađena ljudska krv u autu Marjanovića
Portirnica više ne postoji upamti TO
On kaže da su prvog dana istrage na nasipu napravljene neke operativno-tehničke greške.
- Greška je ako su tragovi traženi između nasipa i kanala, a ne između kanala i asfaltnog puta u naselju Crvenka. Tačnije ni između nasipa
Mala Jana ruši Zoranov alibi?!
i kanala nema tragova, osim u blizini mesta gde je telo bačeno. Dosadašnja istraga je nesumnjivo potvrdila da je Jelena doneta do kanala.
Dokaz za ovo je ponašanje policijskog psa tragača. Pas je obišao nasip, ali nije našao trag, već se vratio na put i legao. Samo na tom mestu gde je pas legao, tačnije gde je Jelena nogom dotakla travu kada je iznesena iz auta, postoji trag! Od tog mesta je preneta do kanala i zato nema tragova! Položaj mobilnog i patike, takođe, mogu mnogo toga da reši. Pitanje je da li su patika i telefon ispali dok je ubica pokušavao da baci leš ili su bačeni, tačnije namerno aranžirani kao tragovi da bi istragu odveli u pogrešnom smeru - ističe naš sagovornik.
Ne verujem da policija podmeće dokaze