...
POSLEDNJI PUT S MAJKOM Mala Jana: Moja mama je otišla i nestala u travi!
http://www.kurir.rs/crna-hronika/po...ma-je-otisla-i-nestala-u-travi-clanak-2307337
Premda, uzmimo sa rezervom sve sto mediji pisu pa i ovo, ali da vidimo sta tu kaze:
Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila. Ovim rečima je, kako nezvanično saznajemo, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović (33).
Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.
Više ne crta roditelje
- Dečji psiholog je od devojčice tražio da mu nacrta različite crteže, a između ostalog trebalo je da nacrta i porodicu. Jana je nacrtala sve što je od nje traženo, ali nije želela da nacrta porodicu. Zanimljivo je da, kako smo kasnije saznali, dete do tog dana često crtalo majku i oca. Razlog zašto tog dana nije želela da nacrta može da bude povezan i sa njenim saznanjem da se mama izgubila - rekao je izvor Kurira blizak istrazi.
On dodaje da je pedagog razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika i da je zaključeno da je negovana, vaspitana i pametna.
- Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju - kaže naš sagovornik i dodaje da, nažalost, devojčicina izjava nije mogla u velikoj meri da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.
Otkako je Jana ostala bez majke, o njoj vodi računa otac Zoran Marjanović sa porodicom, ali i Jelenina majka Zorica Krsmanović. Ona za Kurir kaže da je evidentno da joj majka iz dana u dan sve više nedostaje.
E sad...
Ne verujem da se dete ne bi secalo svadje i galame...
Sigurno bi rekla mama i tata su se svadjali il nesto slicno.
Dakle ne verujem da bi to zaboravila i rekla samo "Igrali smo se na livadi, a onda je mama otisla da trci i nestala u travi..."
Znaci kao sto rekoh, Zoran je mogao imati ucesca u ubistvu jedino u smislu da je doveo Jelenu dzelatima na ruke...tj onima koji su cekali u zasedi.
Jer i iz ove price od male Jane i iz ostalih svedocenja pa cak i onog sto je video kao sve troje prolaze rampu...nista druge ne proizilazi.
Kiriku je pominjao i nekog navodnog svedoka koji je navodno video kako se svadjaju u autu, ali cini mi se da je to medijski izmisljen svedok, jer se vise nigde to nije pominjalo sem tad jednom.
A i dete bi se SIGURNO setilo svadje i galame u autu...
Cak i da joj je Zoran isprao mozak sa nekom nametnutom pricom, dete bi sigurno negde izlanulo "mama i tata se svadjali u autu"...
Dakle kakogod okrenes ne vidim ni u jednom svedocenju mogucnost da je Zoran izvrsio ubistvo
Da li je dever?
To ne znam, jer nemam podatke koje ima policija u vezi njegovog alibija tog dana...
Inace da...
Ova 2-3 udarna medija tj novine opet danas udaraju po Marjanovicima, jedni na devera drugi po svekrvi...
I to cuvena Rada iz Beča, cija uloga mi je totalno sumnjiva...kao preti Zoranu da majku mu treba vezati za grob ?! - kraj citata...
HALO...
Ko je jebena Rada da kao šatro uteruje pravdu na taj nacin preteci?!
Ovaj zlocin je zgrozio svakog, ali niko se jos nije toliko utripovao ko Rada...
Ona kao zna da je svekrva gledala, prisustvovala i sad bi je i "vezala na groblju"...
Meni to cak zvuci i kao pretnja...
Postavlja se pitanje - za ciji interes i zasto Rada preti ?!
Svako ko je zeljan istien i pravde u vezi ovog zlocina nema tu vrstu ostrascenosti...kao Rada...
Evo cak i mi ovde koji pricamo i pokusavamo dokuciti istinu o tom zloicnu svako ima neku svoju teoriju ali jos niko nije rekao "daj da vezemo za grob" ovog ili onog...
Dakle ne razumem koji su motivi Radini da ispaljuje tu i takvu retoriku?!
Evo sve i da istinu govori sve i da u ubistvu ima ucesca i svekrva i Zoran i sta ti ja znam, ali odakle Radi ova potreba da fakticki preti "vezivanjem za grob" ?
Meni to smrdi da ustvari ona zastrasuje Marjanovice i da mozda bas ona krije prave pocinioce?!
I da...sumnjivo mi je sto je baš iz BEČA...
Eto od stotina i hiljada onih sa kojima Zoran kao caska na FB, bas da ga upeca neka iz BEČA...
A BEČ je rekoh zasto sve indikativan...po vise osnova...
...