Klara 85
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
U haljini od nojevog perja: Jeca promovisala novu pesmu
http://www.svet.rs/nas-svet/estrada/u-haljini-od-nojevog-perja-jeca-promovisala-novu-pesmu
OK, ne bih sad to povezivao sa onim pominjanim perjem koje je navodno nadjeno na mestu ubistva, nego vise bi se pitao dal joj je ovu haljinu radila ona rodjaka modna kreatorka?
Premda ne deluje kao njen modni stil, ali eto
I da...opet uglavnom crno...
...
Perje je nađeno na mestu ubistva?
Znam tu haljinu, mislim da jeste sestra radila, delovalo mi je baš sumorno kad sam je videla.
- - - - - - - - - -
Cudno je ponasanje policije to se mora reci...
Jer pazi ovaj slucaj se kao šatro radi po PS-u kao trazi se materijalni dokaz/trag, ovo, ono...
A setimo se kako je napakovan slucaj Kantrimen...BEZ GLAVNOG MATERIJALNOG DOKAZA - AUTA !!! Za kojeg se ni dan danas ne zna ni cije je ni gde je...
Dakle kao sto se tad pakovalo, tako mi se cini da se sad zataskava iz nekog razloga...
Evo sa naslovnice Kurira sutrasnjeg i neki politicar se pominje..., a vec su se ranije pominjali Dana i Vuk Draskovic...
A ko je sad taj "bivsi politicar" koji je kao pretio Jeleni?
![]()
Dosta tu ima mutnih stvari....od bizarnog porodicnog okruzenja pa do estradno-medijsko-politickog zla...u kojem se nesretna zena kretala
...
- - - - - - - - - -
Nemoj mi predstavljati sad Srbiju kao neku hiper zakonitu drzavu..., pa kao zbog te ultra zakonitosti se jos nista ne zna...
Halo...Srbija je ko Kolumbija covece..., ovde nije reseno xy slucajeva ubistava tih tzv misterioznih, a i ono sto jeste kao, se ako je neko bitan umesan obicno napakuje nekom levom luzeru, kao i u slucaju Kantrimen gde cela Srbija zna da je slucaj napakovan!
Ovde jos putuju imena huligana do tuzilastva, ovde se jos traze ljudi pod fantomkama, ovde se jos ne zna ko je odgovan za helikotper, ciji je Kantrimen, ko je predozirao Ivanu Bodrozic, ko je pucao na Beka, ko je ubio neke novinare i ko stoji na kraju krajeva iza atentata na Premijera drzave - Djindjica...
...
Zaboravio si da pomeneš i bar 20 još uvek nerazjašnjenih, neuspelih atentata na sadašnjeg premijera.