Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...
Ovde se radi o coveku koji ume da se skriva, a ne o nekom ko privlaci paznju
...

Sad si opisao savršenog ubicu iz holivudskih filmova.

U Srbiji,
posle ovakve medijske hajke
može da se sakrije jedino neko nenormalan !

Znači :
- savršeni ubica sa ekipom iza sebe,
- stranac koji ne zna naš jezik ( neki fizički radnik koji radi na poljima, bez televizora, štampe ... )
- ili mentalno retardirana osoba, nesvesna svoga dela.

Trebalo je bolje pretrazivati tereni i trebalo je tada da znaju da je ubijena kamenom, a ne motkom(da bi znali sta traze). Ubica je sigurno taj kamen bacio negde u blizini oko nasipa(mada ipak je to veliko prostranstvo pa ga je tesko naci) nije ga poneo sa sobom to je sigurno. Ali kad malo bolje razmislim ni to ne bi moglo da resi slucaj, jer na njemu posle mesec dana nema vise nikakvih tragova ubice... A sumnja nikakva vise ne treba da postoji, znaju ko je ubica, ubica je zoran, dokaza dovoljno nemaju, a on priznati nece(muciti ga ne mogu)

- - - - - - - - - -

Sad si opisao savršenog ubicu iz holivudskih filmova.

U Srbiji,
posle ovakve medijske hajke
može da se sakrije jedino neko nenormalan !
Nisi me razume kada kazem skriva mislim na to da ne zeli da prizna ni pokoju cenu, ali da bude skriven ne moze jer je on suprug pokojnice...

Trebalo je bolje pretrazivati tereni i trebalo je tada da znaju da je ubijena kamenom, a ne motkom. Ubica je sigurno taj kamen bacio negde u blizini oko nasipa(mada ipak je to veliko prostranstvo pa ga je tesko naci) nije ga poneo sa sobom to je sigurno. Ali kad malo bolje razmislim ni to ne bi moglo da resi slucaj, jer na njemu posle mesec dana nema vise nikakvih tragova ubice... A sumnja nikakva vise ne treba da postoji, znaju ko je ubica, ubica je zoran, dokaza dovoljno nemaju, a on priznati nece(muciti ga ne mogu)

Ne verujem da je Zoran,ok u početku sa izjavama bio mi je sumnjiv i mislio sam da ima indirektne veze za ubistvom,ali posle sam sve remizirao i mislim sada nema Zoran nikakve veze sa ubistvom

Ako krenu tako,
proveravaće i umentoljene forumske inspektore koji se lažno predstavljaju,
a onda si ti nadrlj, nadrlj ...:sad2:

Hahaha nisam nadrljao jer imam čist dosije, a nisam sumnjiv niti imam bilo kakve veze sa ubistvom,tako da te tvoje sumnje otpadaju.Ja se lažne ne predstavljam,oni koji treba da znaju ko sam znaju a to je Policija

Potpuno se slažem da treba sve forume i sve društvene mreže ispitati i istražiti jer je to mesto gde se priča šta se sme i šta se ne sme,takođe ima puno fake korisnika i ljudi koji su protiv policije i policajaca

Poslednja izmena:
...
Nisi me razumeo kada kazem skriva
mislim na to da ne zeli da prizna ni pokoju cenu,
ali da bude skriven ne moze
jer je on suprug pokojnice...

Ne znam što se prepao,
malo da se pravi lud
i neće ni biti osuđen na robiju !

Par godina ludare
i posle se kao smiri ...

U institucijama sad imaju i kompjutere, internet, jel' da ?
Mislim, ne bi mu bilo loše,
može da komentariše neke nove slučajeve ?!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back