Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I takodje u vezi tih indikativnosti u toku ove sedmice smo imali dakle

1) Tranzit Merkura ("glasnika")
2) 40 dana Jeleni
3) Sad u petak imamo i petak 13-ti

Ne zaboravimo da se upravo na petak 13-ti prosle godine u martu desila ona rezirana otmica male Mase za koju se jos i dan danas kao sudi nekim strancima.
Ali ono kos bitnije na taj isti dan kad je bila otmica imali smo onaj ni do danas ne razjasnjeni pad helikoptera, sve u taj petak 13-ti.

Dakle ocigledno neki mracni i mocni krugovi vode racuna da nehde izmedju redova svih tih desavanja stave svoj simbolicki potpis bilo u vidu datuma incidenata i ubistava, bilo u vidu specificne pozicije nebeskih tela ili evo u vidu broja na upadljivo belom dresu....

....

Da, svakako treba ispitati ko je poslao lika jer on deluje upravo tako - da je poslan da bude primecen. Otuda taj upadljivi beli dres itd.

Ne deluje mi tek kao usputni fan posto u Borci sigurno da ima jos ljudi i slucajnih prolaznika i poznanika koji su mogli doci na groblje ali nisu. Mogao je doci i apotekar kod kojeg je izmorila dugove dan pre ubostva, mogao je doci i neko iz tetretane u kojoj je vezbala itd ali eto samo ovaj lik je dosao i to vece pre zvao majku....

Kazem ne delu je mi sposobno niti odaje utisak ubice ali kaosvojevrsna necija poruka to da.
Ili nekoga ko je ucestvovao u ibistvu pa ga grize savest na 40 dana. Ili nekoga neke sekte koja tom pojavom salje neku diskretnu pretnju porodici. Ili pak neko sa strane ko nije ucestvovao u ubistvu ali zna ko jeste.
....

- - - - - - - - - -

Za biciklistu rekoh policija uvek moze da proveri sta je i gde je i dal ih je lagao jer je na onom videu rekao adresu gde zivi -"27 marta 10." Dakle tu blizu nasipa ulica.

Tako da ako ima bilo sta sumnjivo u vezi njega lako je proveriti.

....

Previše intelekta unosiš,
ovo je ipak samo ubistvo kamenom u glavu !

Ne verujem da je nasumicno ili slucajno ubistvo, jer sve ukazuje da je planirano. To dal je kamenim ili cime vec je idalje u sferi spekulacija jer niko to zvanicno iz policije nije rekao vec smo to culi iz mediha koji su vec spekulisaki i sa stapom i cekicem i bezbol palicom i...

A sve i da je kamen to opet ne narusava pretpistavku planiranja, pisyo tamo nesto i nema kamenja koliko smo mogli videti. Ali kazem kamen kao opciha je jednako idalje u sferi spekulacija.

...

Evo sta je navodno izjavio onaj cudni sa groblja:

image.png

Dakle on kaze da je ubica navodno "ljubomorni gej"...

Ja upitah da li je policija saslusala Jeleninog menadzera?
Posto je on sav u tako izfeminiziranom gej biseksualno aseksualnom fazonu...a pri tome nije nejak posto je kako sam prica po medijima redovan u teretani...

...

Evo sta je navodno izjavio onaj cudni sa groblja:

image.png

Dakle on kaze da je ubica navodno "ljubomorni gej"...

Ja upitah da li je policija saslusala Jeleninog menadzera?
Posto je on sav u tako izfeminiziranom gej biseksualno aseksualnom fazonu...a pri tome nije nejak posto je kako sam prica po medijima redovan u teretani...

...

Kako on zna da je GEJ

Kako on može sumnjati da je neki ***** ubio
Zato sto su ga nasi panduri na kraju terali da kaze sta on misli ko bi mogao da bude ubica... Inace svima je jasno da je u pitanju decko koji je onako malo cudan ili malo vise i to je sve... Na fece izbacuje slike sa svakakvim pevacicama pa i cecom, umislja da ima neke prijatelje medj' njima i tako to...

Zato sto su ga nasi panduri na kraju terali da kaze sta on misli ko bi mogao da bude ubica... Inace svima je jasno da je u pitanju decko koji je onako malo cudan ili malo vise i to je sve... Na fece izbacuje slike sa svakakvim pevacicama pa i cecom, umislja da ima neke prijatelje medj' njima i tako to...

A to je onda neki fejs manijak

Ne znam dal' si svestan,
al' ti s upravo opisao devedesetpostotnog ubicu !
Takvih ima na svakom koraku pa nisu nikog nikad udarili, a kamoli da su ubice... Ovde se radi o coveku koji ume da se skriva, a ne o nekom ko privlaci paznju... Taj sto ume da se skriva i sto je socijalizovan, a u stvari je psihopate e taj je ubica...

- - - - - - - - - -

Ako Džaja nema alibi .. hmmmm ...
Ti u predhodnom postu rece pokojni Dzaja, a on je ziv, tako da je sve moguce. Mada je mnogo veca simbolika da je jednostavno lik dosao da pokaze ko je ubica - MIHAJLOVIC, pa treba proveriti da li je Miha u o vreme bio u italiji, a i on i dalje dobro trci...:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back