- Poruka
- 7.234
Treba da provere fejs manijake
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...
Ovde se radi o coveku koji ume da se skriva, a ne o nekom ko privlaci paznju
...
radnici u prodavnicama po prigradskim naseljima znaju sve tračeve i glasineKako on može sumnjati da je neki ***** ubio
1 Ili ga zna
2 Ili ima neke informacije
...
Ti u predhodnom postu rece pokojni Dzaja,
radnici u prodavnicama po prigradskim naseljima znaju sve tračeve i glasine
Nisi me razume kada kazem skriva mislim na to da ne zeli da prizna ni pokoju cenu, ali da bude skriven ne moze jer je on suprug pokojnice...Sad si opisao savršenog ubicu iz holivudskih filmova.
U Srbiji,
posle ovakve medijske hajke
može da se sakrije jedino neko nenormalan !
Treba da provere fejs manijake

Trebalo je bolje pretrazivati tereni i trebalo je tada da znaju da je ubijena kamenom, a ne motkom. Ubica je sigurno taj kamen bacio negde u blizini oko nasipa(mada ipak je to veliko prostranstvo pa ga je tesko naci) nije ga poneo sa sobom to je sigurno. Ali kad malo bolje razmislim ni to ne bi moglo da resi slucaj, jer na njemu posle mesec dana nema vise nikakvih tragova ubice... A sumnja nikakva vise ne treba da postoji, znaju ko je ubica, ubica je zoran, dokaza dovoljno nemaju, a on priznati nece(muciti ga ne mogu)
Ako krenu tako,
proveravaće i umentoljene forumske inspektore koji se lažno predstavljaju,
a onda si ti nadrlj, nadrlj ...![]()
...
Nisi me razumeo kada kazem skriva
mislim na to da ne zeli da prizna ni pokoju cenu,
ali da bude skriven ne moze
jer je on suprug pokojnice...
Upravo tako moze da brani slicne sebi... Da napada one koji sumnjaju na prave ubice, da prebacuje sumnju na nevine i nebitne likove itd... Drze se psihopate medjusobno...U institucijama sad imaju i kompjutere, internet, jel' da ?
Mislim, ne bi mu bilo loše,
može da komentariše neke nove slučajeve ?!
...
ubica je zoran,
...
Bilo bi to prvo organizovano ubistvo kamenom jos od kamenog doba...Ne znam neko je rekao da je možda estradno političko ubistvo šta vi mislite
Ne znam neko je rekao da je možda estradno političko ubistvo šta vi mislite
I ja mislim da je to nema veze ali eto taj koji je napisao to on u to verujeMa to svakako, najsumnjiviji su Brena i Saša.
Dok joj je Brena lizala gaćice,
Sale ju je udarao mikrofonom po glavi.
A sve to zbog one pederrčine što nije hteo da da više para alavom Saletu
za proboj pokojnice.
Sve se uklapa.
Slažem se ima ihAl' ima nešto drugo, što se tiče estrade.
Da se vratim na jedan svoj post od pre dvadesetak dana ( da ga sad ne tražim ),
svaka branša ima i svoje zelenaše, ucenjivače i sl.
Nije nemoguće da su Marjanovići ostali dužni nekoj estradnoj kamatarskoj bandi
i da je Jelena neki dug otplatila glavom.
Tužilaštvo čeka neke još jače dokaze
Na žalost Srbija nema smrtnu kaznu što svaki ubica zaslužuje, pošto je ukinuta taj ubica će dobiti 40godA možda su hteli samo da je zaplaše,
a ona krenula da se bije sa njima ...
- - - - - - - - - -
Šta misliš,
hoće li tužilaštvo i sud biti strogi prema ubici ?
Na žalost Srbija nema smrtnu kaznu što svaki ubica zaslužuje, pošto je ukinuta taj ubica će dobiti 40god