Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zoran po izjavama putem video zapisa i nije baš delovao tužno 48h u pritvoru

To da li je izgledao tuzno ja uopste ne gledam. Zavisi kako ko podnosi smrt svojih bliznjih. I kada nije ubica moze da se dogodi da neko ne pokazuje emocije dovoljno ili tome slicno, nema to veze. Ovde se radi o tome da se prvenstveno misli na to da ne bude otkriven, tj. da bude uverljiv pa se u nekim trenutcima prenaglasavaju emocije. Ima ih dok govori o jeleni uopsteno, ali kada se prica o vremenu ubistva, konkretnom slucaju, pozivima onda ih nema, jer nema mesta za njih zbog koncentracije oko toga da ne pogresi...

Kao najveci dokaz tu je telefon, e sad pitanje je da li je on bio obrisan(mislim na taj tacskrin i na mesta gde mogu da ostanu otisci), ako je bio fizicki obrisan, a i obrisane sve poruke iz njega(kao i iz zoranovog telefona) to je dodatna sumnja da je zoran.
Pazite neko se javio oko pet sati ili kad vec. Da je neko oteo i odneo telefon sa sobom to bi se moglo utvrditi preko baznih stanica, a da je oteo i ostavio telefon na nasipu, morao bi da je drzi vise od pola sata na nasipu, da se tu javi na telefon pa onda da je odvede, a telefon ostavi(nemoguce).
Nasip je kao na dlanu, nema drveca, jeste da ne moze bas sve da se vidi, ali taj deo gde je nadjen les je koliko toliko blizu kuca, blizu je glavni put, neko opet treba da ostavi automobil na glavnom putu blizu tih kuca i opet taj automobil da stoji tu duze od pola sata. A jos se put vidi i sa nasipa.
Nisu nasli telo prvo vece sticajem okolnosti jer je druga strana nasipa sumovita, a i onako mocvarna i verovatno su obracali paznju na tu stranu, misleci da bi svaki ubica tu ubio ili odvukao les, ali sticajem okolnosti zlocin se desio na vidljivoj strani nasipa, jer ubica zlocin nije planirao.

Poslednja izmena:
Obrisane poruke je moguće vratiti.

Baba je ispitana i baba je čak malo pomogla policiji

Pa verovatno su i vracene. U porukama sigurno nije moglo da pise ubicu te(niti je zoran to planirao), ali moze svasta da se vidi u njima verovatno. U njegovom telefonu su poruke bile obrisane(tako rekose), a u njenom ne znam, ako jesu, mislim da ih je on brisao tj. onaj ko se slucajno javio na majcin poziv...

Pa verovatno su i vracene. U porukama sigurno nije moglo da pise ubicu te(niti je zoran to planirao), ali moze svasta da se vidi u njima verovatno. U njegovom telefonu su poruke bile obrisane(tako rekose), a u njenom ne znam, ako jesu, mislim da ih je on brisao tj. onaj ko se slucajno javio na majcin poziv...

Tačno ali verovatno su ih vratili

Sta se desilo s onim sto se obesio?

Cekaju da prikupe dokaze pa da ga hapse....:cool:
I ministar i Car i izvori iz policije govore da sa sigurnoscu znaju ubicu, ali da se prikupljaju materijalni dokazi jer tuzilastvo ne moze da pokrene optuznicu sa ovim dokazima koje za sad imaju. I ja im to stvarno verujem. Dakle, to verovatno znaci da niko ko je pokojan nema veze sa ubistvom...

Cekaju da prikupe dokaze pa da ga hapse....:cool:
I ministar i Car i izvori iz policije govore da sa sigurnoscu znaju ubicu, ali da se prikupljaju materijalni dokazi jer tuzilastvo ne moze da pokrene optuznicu sa ovim dokazima koje za sad imaju. I ja im to stvarno verujem. Dakle, to verovatno znaci da niko ko je pokojan nema veze sa ubistvom...

Ne mora da znaci, sta ako sazovu vanrednu konferenciju za stampu na Pinku i saopste da "imaju neophodne materijalne dokaze da je upravo taj obeseni covek ubica"?

Ne mora da znaci, sta ako sazovu vanrednu konferenciju za stampu na Pinku i saopste da "imaju neophodne materijalne dokaze da je upravo taj obeseni covek ubica"?

Ne znam nista o tom pokojniku tako da ne mogu da dokazujem da nije kriv, al' kolko vidim policija ne moze da dokaze ni da je kriv. A u stampi ga vise nema, jer bi bilo kakvi detalji o njemu verovatno pokazivali koliko su naslovi u stampi bili besmisleni, ali su zato rentabilni, jer donose citanost, a osoba o kojoj lazu ne moze da ih tuzi jer je mrtva... Jedino sto mogu je da kazem svoje misljenje, a to je da taj covek nema veze sa ubistvom.
Jos nesto da dodam: Ja od pocetka sumnjam samo na jednu jedinu osobu i to smatram postenijim, nego da sumnju prebacujem od jedne do druge nevine osobe, a da one koji sumnjaju samo na Zorana nazivam ovakvim ili onakvim(ovo nema veze sa tobom)...

Ajd jos nesto da napisem. Nikakvi tragovi nisu nadjeni na nasipu niti do mesta gde je nadjeno telo. Dakle da je udarao kamenom u glavu na nasipu negde bi bile kapljice krvi. Tako da moguce je da je ona bezala na tu stranu ka potoku i da je on udarao prvo rukama i nogama. Dakle pesnicama je udarao, a kamen je uzeo kasnije, mozda kada je vec bila na ili oko mesta gde je pronadjena. Kasnije je taj kamen negde bacio, verovatno kada se vrati na nasip pa na onu mocvarnu stranu. Veci deo krvi je verovatno otisao u kanal(potok)...
Mislim da je ona htela da se razvede tj. u tom braku nesto upste nije stimalo. Jos na to on je psihopata, a i narcisoidan je. Sa njom je od njene 17te godine(ili je od tad zna kako vec), nije mogao da podnese da ga vise ne voli. Uz to tu moze da bude i zavist. Pobesneo je...

Poslednja izmena:
Ako se secate one bake koja je medju prvima saslusana kao svedok. Ona je rekla da svaki dan izvodi koze oko 17h da pasu. Nije videla nikakvu zenu da trci nasipom videla je coveka sa detwtom koje bere cvece. Kada je dete videlo koze krenulo je ka kozama. Zbog vremena kada se to desavalo ja verujem kao i ranije da je on vec tad uradio to sto je uradio vrato se sa detetom na pocetak nasipa i od tad krece da radi sve kao sto je rekao u izjavi. Malo je sa detetom na livadi i onda kao krece da je trazi...

Ovde je neko vec napisao da su vidjeni zajedno u kolima i da je Jelena vozila tog dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back