Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ocigledno je da su tragovi uklanjani ali ne svi,i to namerno je tako uradjeno ,kao i pre sto sam sumnjao ,ove fotke to samo potvrdjuju.

Ova zamena majice je mogla donekle biti zbog upravo toga ,da bi prikrilo tacan nacin kako je zlocin pocinjen,da ne bi ostajalo tragova slucajno,i da krv posle donosenja ne bi kapala sa druge strane kanala...to je neko moje misljenje
A mogla je biti i gola kad se desilo ubistvo?

- - - - - - - - - -

Trenerka na slici je okrenuta sa unutrasnje strane,kao da je skidana ili je mozda tako odlozena u ormar?

Dobro je rekao Zečević,kada policija nađe materijalne dokaze hapse prema tome Z.M nisu uhapsili bez razloga i Z.M nije žrtveno jagnje

slazem se.
policija mora da ima nesto, i to nesto neoborivo. ne bi sigurno krenuli u ovo dokazivanje kod sudije ako nisu ispunili uslove iz zakona, ne bi ni sudija odredio pritvor da nisu ispunjeni uslovi zakona na dokazivanju osnovane sumnje
da nema dokaza da se odredi pritvor, prvi bi advokati odbrane izasli u javnost i izneli to
ali nisu
to znaci da ono na osnovu cega je on zakljucan u zatvoru, oni namerno nisu iznosili u javnost, i to je nesto sto javnost uopste ne zna iz postupka
a moja licna pretpostavka je kao sto sam vec rekao, radi se o necemu neoborivom.
iskreno se nadam da ne gresim, i da je policija konacno namakla ubici omcu oko vrata

Naravno da je ubijena na nasipu, mediji koriste najsitnije moguce gluposti i zelju javnosti za misterijama da prosipaju svoje "senzacije"... Slike iz telegrafa imaju dve opcije, 1. Da to nisu slike sa uvidjaja(to je i najrealnija opcija)...Eventualno su to slike sa neke rekonstrukcije koju su radili neki lazni detektivi(ili novinari) ko zna kad, a mozda cak ni to... Ne kazem to zbog toga sto je na fotografijama vec zbog toga sto slike iz istrage i obdukcije nisu niti ce izaci u javnost, a kamoli biti objavljene u nekim novinama... 2. Druga opcija je sledeca... Verujem da nije bilo puno vidljivih tragova krvi na jeleninoj majici.. Na njoj se krv nije skorila pa da je tek posle ubacena u kanal(e tada bi na majici bilo vidljivih tragova krvi)... Ovako ona je ubacena u kanal pun vode, a krv na majci je bila sveza i normalno je da se nece videti nakon 20h koje je telo i majica provelo u vodi... Tragovi krvi su na njoj ostali, ali mogu da budu nevidljivi za ljudsko oko, oni su utvrdjeni na drugi nacin...

Pitajte tog Sipku kako su joj obukli majicu preko krvave glave? Svasta...

Poslednja izmena:
slazem se.
policija mora da ima nesto, i to nesto neoborivo. ne bi sigurno krenuli u ovo dokazivanje kod sudije ako nisu ispunili uslove iz zakona, ne bi ni sudija odredio pritvor da nisu ispunjeni uslovi zakona na dokazivanju osnovane sumnje
da nema dokaza da se odredi pritvor, prvi bi advokati odbrane izasli u javnost i izneli to
ali nisu
to znaci da ono na osnovu cega je on zakljucan u zatvoru, oni namerno nisu iznosili u javnost, i to je nesto sto javnost uopste ne zna iz postupka
a moja licna pretpostavka je kao sto sam vec rekao, radi se o necemu neoborivom.
iskreno se nadam da ne gresim, i da je policija konacno namakla ubici omcu oko vrata

To moze da znaci i da se nekome zurilo da ga zatvori i skloni van vizira javnosti ,posto je bio i u rialitiju ,i poceo da stice simpatije javnosti?!Sta mislis o tome ,a sa druge strane Cfi?!

Pitajte tog Sipku kako su joj obukli majicu preko krvave glave? Svasta...

A tako sto su joj prethodno stavili neku kesu ,plasticni dzak na glavi?!

- - - - - - - - - -

Ne verujem uopšte da je žrtveno jagnje.

CFI je dokazao da nije ubijena na nasipu,a policija neće da prizna CFI kao saradnike

I sta ti to govori ,a tuzilac i odbrana su saglasni povodom toga?

Zato sto bi u unutrasnjem delu majice ostalo krvi koja se ne bi lako skinula od vode,i vrlo lako bi provalili da je majica menjana?!

A plus verovatno nisu ovekivali da ce te fotke u javnosti izaci ikada?!

A plus ako je postojao krtica ,mislili su da ce to sve tek tako proci...?!

Menjali su majicu da bi sto manje tragova ostalo ,...to je glavni povod,i da ne bi kapalo krvi po mogucnosti bilo gde ,pogotovo blizu kanala prilikom iznosenja?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back