Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zasto su maloletno dete ostavili pored "ubice" godinu i po dana ?!
- - - - - - - - - -

Za ovo bi trebalo da se odgovara ,ako su oni "znali da je on ubica",a dete ostavljeno sa njim!?!

A ako su tada navodno znali da je on ubica ,kako to da im je trebalo "samo" godinu i po dana da ga uhapse?!

Jer ako su navodno toliko bili sigurni u to ,oni su morali da imaju i jake dokaze u tako nesto ,ne moze se na osnovu pretpostavki neko sumnjiciti ,,,gde su dokazi?!

Takodje sam pomislila da je nekako muskobanjasta a i podsjeca me na nekoga ali ne mogu da se sjetim koga!Ani

Adamova jabucica ,svi muskarci je imaju ,ona nosi nesto oko vrata ?! ,oko tog predela ,zatim sirina ramena ,velicina saka ,bokovi ,ona ima male grudi...

apsoluno! zaboravih da pomenem choker koji skriva adamovu jabucicu. sve si dobro primetio!

- Jelena je za života preferirala crnu garderobu, odnosno na svakom nastupu u javnosti je morala da ima nešto crno na sebi. Slično tako se i u utorak obukla Zorica dok je išla u beogradsku policiju. Ona je na sebi imala crnu suknju i kaputić iste boje, s belom majcom, a upečatljive su bile crvene čarape - objašnjava naš sagovornik

Patika čista, bez blata
Kako se patika našla u žbunju ukoliko je usmrćena u vodi u kanalu
Zašto na obući nema blata ako je Jelena uletela u kanal pun vode
Kako je moguće da psi nisu našli Jelenino telo iako su nekoliko puta prečešljali teren
Kako psi nisu pronašli patiku koja je stajala nedaleko od kanala

ČARAPA
Jelenina crna čarapa bila je prljava od vode, ali ne i od blata i mulja.
- Da je Jelena ubijena u vodi, morala bi da stoji u mulju. Takođe, telo je pronađeno na nekih 350 metara od mesta na kojem je bio njen muž Zoran. Prosto je nemoguće da niko nije video kako Jelenu dovlače s nasipa, da niko nije čuo njen vrisak, a pritom je reč o čistini - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Mislim da je ovo traljavo uradjeno , namerno,da bi jos vecu sumnju bacilo na muza i da bi pokazalo kako su ovo amateri kao bajagi izveli,i zamislite 350 m od muza!

Da je on umesan ne bi sam sebi smestao ,,..i plus ne bi telo bilo na 350m od njega ,ako bi navodno isao na varijantu kanala ,pod uslovom da je donesena pre potrage ,to bi bilo na 1500 m od njega ,a ne na 350m...

Postavlja se pitanje zašto bi joj Zoran Marjanović menjao majicu ??? Zoran je pregledan i nije bilo rana na njemu, znači nije mogla njegova krv da bude na njenoj majici, a ovih ostalih tragova normalno da bi imalo po njenoj majici muž joj je pobogu

Ja verujem na osnovu ovoga da on nije nista tu petljao,...a zasto je majica menjana ,to je odlicno pitanje?

Ocigledno je da su tragovi uklanjani ali ne svi,i to namerno je tako uradjeno ,kao i pre sto sam sumnjao ,ove fotke to samo potvrdjuju.

Ova zamena majice je mogla donekle biti zbog upravo toga ,da bi prikrilo tacan nacin kako je zlocin pocinjen,da ne bi ostajalo tragova slucajno,i da krv posle donosenja ne bi kapala sa druge strane kanala...to je neko moje misljenje

Istragu treba i uperiti protiv M.M jer ima jako sektaške pesme i pesme gde se spominje smrt

MRZI NARODNJAKE
Miloš Marjanović je na Fejsbuku navodio da ne podnosi narodnu muziku i pored toga što je njegova ubijena snaja pevala u "Grandu". On je objavio da muziku pevačice Goge Sekulić slušaju samo idioti, a šerovao je i stranicu "Ološ - magazin za seljačine", na kojoj je fotografija Saše Popovića, direktora "Granda".

"Želim seksualni odnos sa tvojom prababom", "Planiram da pokrenem proizvodnju Barbika sa ku*cem", "Dobro veče, vašu jetru, molim", "Kastriraću vam plišanog medu", neki su od opisa fotografija na kojima je Miloš. Na nekim slikama Janin stric je napolju na ulici, dok na nekim pozira u kući pored stolice za koju se drži - priča izvor Srpskog telegrafa.

i njemu su dali starateljstvo?
pa jel ta socijalna sluzba normalna?
pa onda prvo njih treba poslati na vestacenje kod psihijatra, sve sluzbenike socijalne sluzbe
da se prvo vidi dal su oni normalni uopste
boze me sacuvaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back