- Poruka
- 9.400
Bilo bi zanimljivo istraziti ko je u stvarnosti Z.Mitrovic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje sam pomislila da je nekako muskobanjasta a i podsjeca me na nekoga ali ne mogu da se sjetim koga!Ani
Adamova jabucica ,svi muskarci je imaju ,ona nosi nesto oko vrata ?! ,oko tog predela ,zatim sirina ramena ,velicina saka ,bokovi ,ona ima male grudi...
opet više pitanja nego odgovora...
opet više pitanja nego odgovora...
btw, ne znam zašto je morala biti ubijena u vodi, ja sam od početka shvatio daa je ubijena "na suvom", pa je bačena u kanal da bi se prikrilo telo
Samo pogledaj okovratnik i nista vise ne treba da pitas
Postavlja se pitanje zašto bi joj Zoran Marjanović menjao majicu ??? Zoran je pregledan i nije bilo rana na njemu, znači nije mogla njegova krv da bude na njenoj majici, a ovih ostalih tragova normalno da bi imalo po njenoj majici muž joj je pobogu
Drugi dio Sipkinog izlaganja!Odlican tekst!
www.srbijadanas.com/vesti/hronika/n...ipkom-jelena-nije-ubijena-na-nasipu-2017-10-2
Istragu treba i uperiti protiv M.M jer ima jako sektaške pesme i pesme gde se spominje smrt
MRZI NARODNJAKE
Miloš Marjanović je na Fejsbuku navodio da ne podnosi narodnu muziku i pored toga što je njegova ubijena snaja pevala u "Grandu". On je objavio da muziku pevačice Goge Sekulić slušaju samo idioti, a šerovao je i stranicu "Ološ - magazin za seljačine", na kojoj je fotografija Saše Popovića, direktora "Granda".
"Želim seksualni odnos sa tvojom prababom", "Planiram da pokrenem proizvodnju Barbika sa ku*cem", "Dobro veče, vašu jetru, molim", "Kastriraću vam plišanog medu", neki su od opisa fotografija na kojima je Miloš. Na nekim slikama Janin stric je napolju na ulici, dok na nekim pozira u kući pored stolice za koju se drži - priča izvor Srpskog telegrafa.