Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne ,bas mislum ba tog covjeka,krace kose,puniji,prosijed?

Izvini, mislila sam na onog sa repom, jer je taj sa repom vodio Janu za ruku na nekoliko fotografija.

- - - - - - - - - -

Zoran Marjanović se 2. aprila 2016. godine u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od ćerke Jane i brutalno ubio suprugu Jelenu. Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da počini zločin. Potom se vratio do deteta i prijavio nestanak žene, odnosno pozivao prijatelje i rodbinu, navodno je tražio i prijavio njen nestanak, pišu "Večernje novosti".
To je, kako piše ovaj list, suština naredbe za sprovođenje istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je sa devet udaraca tupim predmetom ubio suprugu. Mlada žena usmrćena je u kanalu, a u nalazu veštaka se navodi i da je prvi udarac dobila u nogu, da je pala, a da je zatim vučena desetak metara do vode gde je i usmrćena. Zoran Marjanović je u odbrani naveo da su ga tokom šetnje sa...

Ovo vrlo lako moze da se obori,,,cak i svedocenjem policajca kada je dosao na nasipu da zajedno traze ,a posle i ostali kada su dosli,,i kada ga je tacno Zoran pozvao i gde je bio tada,,,.a sa druge strane se kaze da nisu mogli da lociraju njen telefon ?!!!!

- - - - - - - - - -

Na onoj slici u fulu ,u crnom ,,,da li joj takav stajling ?

Mada i ja nosim tamniju ,crnu ,teget plavu garderobu...

Šipka je na FB napisao u nekom komentaru da ne može sa preciznošću da se locira telefon jer ima samo jedna bazna stanica i onda se ne zna da li su bili u Borči ili već na Crvenki...

Izvini, mislila sam na onog sa repom, jer je taj sa repom vodio Janu za ruku na nekoliko fotografija.

- - - - - - - - - -

Šipka je na FB napisao u nekom komentaru da ne može sa preciznošću da se locira telefon jer ima samo jedna bazna stanica i onda se ne zna da li su bili u Borči ili već na Crvenki...

A ovamo pise da moze da se locira...to znaci gde ima jedna bazna stanica da nigde ne moze da se locira telefon?!Glupost par ekselans,,znaci ako u mojem mestu na pr.postoji jedna bazna stanica ,mene ne mogu da lociraju ....jupi ,super ,,,mogu da cinim razne krimi radnje....

- - - - - - - - - -

Sto se tice slika u Telegrafu,3 na naslovnici i plus 10 unutar lista,dakle 13 !?

Je li na portalu?Pa valjda su hteli da ukazu da nije ubijena na nasipu...ne kapiram sta ce toliko slika?!

Perfidno lazu svake novine koje kazu da se Zoran odvojio od Jane na 40min(da bi ismevali tuzilastvo, a forsirali druge teorije), on se odvojio od nje u periodu od 40min, a to odvajanje po meni nije trajalo ni 5min... Vladimir i Jana su bili na pocetnoj livadi nakon ubistva kada je Z pozvao Vladimira (obavestio ga sta se desilo) koji je dosao i cuvao dete dok se Z nije presvukao u nekom sumarku. Sledeca varijanta moze da bude da je Z pozva Vladimira i zaista rekao da je ona nestala,(nije obavestio sta je ucinio), ostavio je Janu sa Vladimirom, vratio se sam do blizu mesta zlocina ili se vratio po predmet kojim ju je usmrtio...

- - - - - - - - - -

Eto i taj strucnjak da pogodi jednom u svojim tvrdnjama....

Oni prvo nemaju ni motiv zlocina ,zatim nemaju predmet kojim je zlocin izvrsen ,nemaju nikakvo priznanje ,optuznicu nisu podigli ,sada ispituju kako ce javnost da reaguje na ove gluposti,nikog drugog nisu uhapsili sem njega,zatim u predmetu veoma bitne stavke nisu ubacene poput drugih svedoka i njihovih izjava,vestacenja telefona,...tvrde da je ubijena na nasipu ,a nikakve validne dokaze nemaju koje kompromituju osumnjicenog ,,,izjave svedoka su kontradiktorne ,prvo babe sa kozama ,u novinama jedno izjavila ,na sudu nesto deseto...?!!!

A ovamo pise da moze da se locira...to znaci gde ima jedna bazna stanica da nigde i moze da se locira telefon?!Glupost par ekselans,,znaci ako u mojem mestu na pr.postoji jedna bazna stanica ,mene ne mogu da lociraju ....jupi ,super ,,,mogu da cinim razne krimi radnje....

- - - - - - - - - -

Je li na portalu?Pa valjda su hteli da ukazu da nije ubijena na nasipu...ne kapiram sta ce toliko slika?!

U stampanom izdanju Telegrafa a vjerovatno ce kasnije biti i na portalu!

A ovamo pise da moze da se locira...to znaci gde ima jedna bazna stanica da nigde ne moze da se locira telefon?!Glupost par ekselans,,znaci ako u mojem mestu na pr.postoji jedna bazna stanica ,mene ne mogu da lociraju ....jupi ,super ,,,mogu da cinim razne krimi radnje....

- - - - - - - - - -

Pa locirali bi te u tvom mestu ili okolini koliko budeš povezan na tu baznu stanicu. U Borči znam za dve bazne, možda ima još neka. Jedna je tu na ulazu u Borču i ta "hvata" Crvenku. Druga je između Grede i naselja Zbeg (pre groblja).

U stampanom izdanju Telegrafa a vjerovatno ce kasnije biti i na portalu!Ani

Je li slike potvrdjuju da definitivno nije ubijena na nasipu?

- - - - - - - - - -

Pa locirali bi te u tvom mestu ili okolini koliko budeš povezan na tu baznu stanicu. U Borči znam za dve bazne, možda ima još neka. Jedna je tu na ulazu u Borču i ta "hvata" Crvenku. Druga je između Grede i naselja Zbeg (pre groblja).

Sipki su rekli u policiji da ne mogu?!

Znaci to je laz ,netacno ,ako bi mene locirali na osnovu samo jedne bazne stanice ,onda sta da kazemo za 2-3 stanice u Borci...

Pa naravno da sam povezan na stanicu kako bih hvatao signal na telefonu,kako bih pisao ovaj post??

Vec na ove tri slike koje su na naslovnici se vidi da su carape potpuno ciste,bez blata sto ne bi bio slucaj da se ubistvo desavalo u kanalu,obzirom da su patike nadjene oko kanala,dakle bila je u kanalu u carapama?Majica na J potpuno cista,bez krvi oko vrata? U toku transporta natopljena krvlju,treca slika iz instituta?
A vidjecemo i ostale slike..

Ma ne ,mislio sam da nisi mozda ti kupila Telegraf

A gledaj sad ovo njen telefon nisu uopste locirali ,ni priblizno?!!!A pronadjen na nasipu ,a sestra je zvala do 12 nocu ,to su njene reci!!

- - - - - - - - - -

I sada neko da soli pamet ,da uopste ni priblizno nisu mogli da lociraju njen telefon?!

A svaciji telefon mogu da lociraju ,u najmanju ruku priblizno ,e sad koliko to priblizno ,moze biti 100-200-300m...strucnjaci koji se bave telekomunikacijama to znaju ,,,i naterace me bas da pitam jednog rodjaka koji se bavi time!

Oni prvo nemaju ni motiv zlocina ,zatim nemaju predmet kojim je zlocin izvrsen ,nemaju nikakvo priznanje ,optuznicu nisu podigli ,sada ispituju kako ce javnost da reaguje na ove gluposti,nikog drugog nisu uhapsili sem njega,zatim u predmetu veoma bitne stavke nisu ubacene poput drugih svedoka i njihovih izjava,vestacenja telefona,...tvrde da je ubijena na nasipu ,a nikakve validne dokaze nemaju koje kompromituju osumnjicenog ,,,izjave svedoka su kontradiktorne ,prvo babe sa kozama ,u novinama jedno izjavila ,na sudu nesto deseto...?!!!

čitava im je zamisao bila da uhapse Zorana i onda najbolesnijim naslovnicama novinama, Teodorom, Šipkom, Miroljubom Petrovićem i svim ostalim raspoloživim sredstvima izvršiti psihološki napad na Marijanoviće da bi se neko slomio i priznao.... Policija nema NIŠTA

čitava im je zamisao bila da uhapse Zorana i onda najbolesnijim naslovnicama novinama, Teodorom, Šipkom, Miroljubom Petrovićem i svim ostalim raspoloživim sredstvima izvršiti psihološki napad na Marijanoviće da bi se neko slomio i priznao.... Policija nema NIŠTA

Godinu i po dana njih neko napada ,pa nista,niko se nije slomio ,...(ako zbog cega i ima da se slome i polome) ..,a sa druge strane neko ih stiti ,db advokati su najbolji dokaz za to

- - - - - - - - - -

Nego je on uhapsen zato sto je Cfi poceo previse da njuska...inace ko zna sta bi se tu jos otkrilo ,jer bolje je njega uhapsiti ,zamajavati javnost ,nego da se otkrije sve ?!Jbm li ga to je moje misljenje na koje imam pravo Ustavom ove zemlje!

A gledaj sad ovo njen telefon nisu uopste locirali ,ni priblizno?!!!A pronadjen na nasipu ,a sestra je zvala do 12 nocu ,to su njene reci!!

- - - - - - - - - -

I sada neko da soli pamet ,da uopste ni priblizno nisu mogli da lociraju njen telefon?!

A svaciji telefon mogu da lociraju ,u najmanju ruku priblizno ,e sad koliko to priblizno ,moze biti 100-200-300m...strucnjaci koji se bave telekomunikacijama to znaju ,,,i naterace me bas da pitam jednog rodjaka koji se bavi time!

Mogli su njen da lociraju, svaki koji bi locirali pokazao bi da je negde u blizini tj u Borči... ono što nisu mogli je da utvrde precizno kretanje njenog telefona i telefona Marjanovića. Mada mislim da su oni sa namerom ostavili svoje telefone gde im odgovara jer su znali za foru sa baznim stanicama.

Ja na svakom uređaju imam aktiviranu uslugu da google pronađe moj telefon ako ga izgubim, to je tačno u metar, bukvalno. Ne znal da li je na njenom telefonu to bili aktivirano, da jeste i da je neko znao za to, mogao je odmah da ga locira.

Uhapsen je on zato sto je tuzbama od novina trazio ogromne novce! Koliko sam shvatila(27 tuzbi prema "Alo") za svaki clanak pojedinacno! Svekar,pod izgovorom da je morao cuvati J.n.,nije dosao na rociste prije desetak dana cini mi se? Previse su se zaigrali i nisu oni ni malo "tamo neka jadna porodica koju svi terorisu" racunalo se tu i na zaradu! Eto i prepiska Vladimirova govori o obecanom novcu iz Granda? A nikad necu zaboraviti cedulju na njihovoj kapiji kojom obavjestavaju klijente da ne rade do petka a sahrana je bila u cetvrtak!!! Toliko o ozaloscenoj porodici!

Sta policija

- - - - - - - - - -

ovaj napad na Marjanoviće pomoću tabloida je mogao da osmisli i sprovede u koordinaciji samo predsednik A.V. eventualno ministar policije N.S. , i pred izbore prošle godine je predsednik (onda premijer), bio ubeđen da je Z ubijca

Pored lose i traljave istrage ,svaka im cast?!

A zasto su maloletno dete ostavili pored "ubice" godinu i po dana ?!

- - - - - - - - - -

Ako su hteli da ga hapse zasto su ga pustili u rijaliti?!

- - - - - - - - - -

Cini mi se da je Mladen Mijatovic u nekoj emisiji rekao da je lociran njen tel na nasipu, da se kretala tuda i da kretanje prestaje na mestu gde je pronadjen tel.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back