- Poruka
- 9.400
Ne verujem da je on toliko visok ,,ja sam 184 ,bogami nije bas mala visina,on je tako oko 175 plafon,,u vrr glave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hladna voda moze da spere krv. A i ne mora skroz,mogu da ostanu obrisi. To oko majice je enigma koju znaju samo laboranti forenzicari.Mozda je bas to dokaz da je ubijena tu i brzo stavljena u vodu koja nije dozvolila krvarenje koje se desilo tek prilikom prevozenja?
Ali,da li bi voda zaustavila krvarenje iz tako velikih rana?
Ostaju nelogicnosti,kako je majica bas onoliko cista,nigdje ni kapi,nista,koliko god to voda spirala ostale bi fleke?
Ne verujem da je on toliko visok ,,ja sam 184
...
Највеће говвно у комаду за које сам чуо ...![]()
Mozda je bas to dokaz da je ubijena tu i brzo stavljena u vodu koja nije dozvolila krvarenje koje se desilo tek prilikom prevozenja?
Ali,da li bi voda zaustavila krvarenje iz tako velikih rana?
Ostaju nelogicnosti,kako je majica bas onoliko cista,nigdje ni kapi,nista,koliko god to voda spirala ostale bi fleke?
Urin takođe skida krv
Qing ,Mitrovic nije Marjanovic ,lapsus-))
- - - - - - - - - -
Dabome sad je neko pisao na majicu i .....stvarno....
Dabome sad je neko pisao na majicu i .....stvarno....
...
Ne kažem da je neko pišao

Lice koje je nevino posle prvih 30dana izađe na slobodu,lice koje ipak ima dodirnih tačaka sa ubistvom dobija još jednom 30dana
Zorica je Zoran Mitrović
idi pogledaj noge, desna sužena u fotoshopu i desna šaka skrivena retrovizorem od kola. Auuuuu. Sad sam puno besna, novinari sad ste me razbesneli, a to nije dobro. Još ovaku grdobu poredite sa lepom i milom pokojnicom.
Па добро, додирних кармичких тачака имаш и ти,
видиш колико коментаришеш, човече ...?
Zorica je muško
Pa provalio bi da je musko. Jbt.