Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zasto bi njima neko verovao?Ocigledno je da nikakve tragove nisu nasli u kuci ,koji bi naveli tuzioca ili policiju da tvrde da je u kuci ubijena,,,zato im nasip jedino ostaje ,,samo mi nije jasno kako ce da objasne kako nisu uspeli njene stvari da nadju i nju ,vec je trebalo toliko vremena?!Kako ce da objasne da je on sam sve to izvrsio navodno ,posto vidimo da nikoga drugog ne hapse niti sumnjice?!
pa gde da pronadju tragove kada je bilo 50 ljudi posle 2 dana i kada su možda i svi tragovi uništeni .Po meni Šipka daje najrealnije odgovore i objašnjenja.

pa gde da pronadju tragove kada je bilo 50 ljudi posle 2 dana i kada su možda i svi tragovi uništeni .Po meni Šipka daje najrealnije odgovore i objašnjenja.
Ne postoje neresivi

Pronasli bi oni tragove ,da je on krivac ,ne brini ...

- - - - - - - - - -

Најбоље би било да Теодора буде старатељ

Ona ima oca jos ,,,Bogu hvala ziv ..

Grom_sa_neba! :
30.04.2016. 10:00
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Setimo se i mistoriozne saobracajke Tošeta Proeskog...
I on je poput Jelene radio dosta humanitarnih koncerata i sl...
A u tom kao "humanitarnom radu" cesto se zloupotrebljavaju pevaci i javne licnosti, jer ih se kao poziva u humanitarni rad, a ustvari cesto se radi o mafijaskom pranju para i kriminalnim aktivnostima...tj neretko budu u pitanju izmisljeni humanitarni slucajevi, a mafija onda igrajuci i manipulisuci emocijama ljudi pokupi novac ili opere isti...

- - - - - - - - - -

http://eastside.rs/index.php/kultura/4666-koncert-i-izlozba-za-luisa

Secas se Luisa ,takodje humanitarac

- - - - - - - - - -

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:334285-Sahranjen-Darko-Radovanovic

Darko ,takodje....

- - - - - - - - - -

- Održao je mnogo humanitarnih nastupa, sa čim je javnost upoznata, ali samo njegovi najbliži znaju koliki je laf bio privatno. Uvek nasmejan i oran za šalu, svima je izlazio u susret. Na koliko je samo svadbi pevao bez dinara nadoknade, a o njegovoj darežljivosti najbolje govori podatak da je za vreme rata u Bosni pomagao izbeglicama i smeštao ih u svoju kuću, odrekavši se tako svih pogodnosti – ispričali su nam Darkovi prijatelji.

Znaci ispada da najbolji ljudi najebbu

Grom sa Neba
Saša obrce milione jer je uzombirao 80% Srbije koja to prati i gleda!!! Dakle ima monpol nad dušama i mislima bar 2/3 Srbalja...
A to sto pevace drzi na 200 evra i sto vidimo u kakvim kucercima zive, to je takodje stvar sistema u kojem zivimo...

Neko Grome nema ni taj "kucerak" kako ti kazes ,,nego zivi po podrumima i spitaljima ,a Beograd je pun toga

Isto vazno pitanje da li ju je zadnji put video kada je odlazila od njega ,ili kada se vracala ,,,ta pitanja su obavezno trebali da mu postave na poligrafu ,,,barem da se vidi kakvu je reakciju imao.

- - - - - - - - - -

Takodje je vazan podatak onaj putic preko njive koji vodi tacno do kanala,,ja za taj putic nisam znao do pre mesec dana ,,,zasto se ta informacija krila u javnosti?!

Straks92 :
01.06.2016. 18:05
I taj Zoki da je pametan ne bi naseo na hot chat posle svega. Mislim realno, koja žena bi zapravo sada htela da bude sa njim nakon medijsko-pandurske hajke na njega haha? Pa čak ni ludača ne bi...

Hahaha,pa ocigledno nije toliko pametan,,presao si se Zorica...

Sad ubacujes kao mogucnost da je ona kao jedan deo od tih 300 meatara kao sama presla bezeci?
Evo zasto to logicki ne pije vodu - Svako zensko koje bi svesno bezalo od nekog napadaca bi galamilo i vristalo na sav glas - a ovde toga nismo imali - NI GLASA niko nije cuo od svedoka !!!
Ako vec nesto ne mozemo videti na 100-300 metara, onda glas itekako mozemo cuti...pogotovo sto govorimo o pevacici...dakle ako ko zna da pusti glas...onda je to pevacica...
Dakle ona je ocigledno omamljena ili kako vec onesvescena pri incijalnom napadu i onda negde odvedena...i verovatno u noci 2. na 3. kad sve sekte i zrtvuju po noci - tad i ubijena...
.
Poslednji put ažurirao/la Grom_sa_neba! : 01.06.2016. u 23:15

Ne do 300 nego do 600m ,CFI potvrdio i testirao kada su bili na nasipu,,a kanal je udaljen oko 500m od stadiona ,,uzmimo okvirno kretanje od nasipa do kanala 200-400m ...pa sami zakljucite da li je moguce da niko nista nije cuo ,,,a sa druge strane su i kuce...

Isto vazno pitanje da li ju je zadnji put video kada je odlazila od njega ,ili kada se vracala ,,,ta pitanja su obavezno trebali da mu postave na poligrafu ,,,barem da se vidi kakvu je reakciju imao.

- - - - - - - - - -

Takodje je vazan podatak onaj putic preko njive koji vodi tacno do kanala,,ja za taj putic nisam znao do pre mesec dana ,,,zasto se ta informacija krila u javnosti?!

Nije se krila od javnosti, nego ti nisi bio informisan...

mileeena10 :
23.11.2016. 17:26
Mani se smeća, kad analiziraš izjave ljudi koji su bili ili svedoci ili možda umešani, od 2. aprila do danas, mnogo toga bi mogao da zaključiš. Stvar je u tome što nećeš.

Ovo je tvoj odgovor Gromu,,,,ja sam zakljucio da on nesto krije,nesto zna definitivno ,previse je muljao.

Ne postoje neresivi

Pronasli bi oni tragove ,da je on krivac ,ne brini ...

- - - - - - - - - -

Најбоље би било да Теодора буде старатељ

Ona ima oca jos ,,,Bogu hvala ziv ..

Има да али каквог

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back