Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sagledaj stvari iz više uglova pre nego što napišeš bilo šta. Svi znamo da kada CFI nešto iznese od detalja, novine odmah pišu. Ako bi sad i ovo izneo u javnost kao potencijalnu izjavu svedoka, isto tako bi odjeknulo po medijima. Cilj tog nekog ko je zvao je bilo baš to, da CFI to prenese u javnost.Milena

Dobro,slazem se .,,ali sta ako je to istina?!Mislis da bi novinari hteli da pisu o tome?!Naravno ,on ce to proveriti..

A da vidis zaboravio sam ovo ,ona gastarbajterka Maticka je pricala za taj datum 3.4 ,,cak je bilo i nekih pretnji ,,Grom je dosta o tome detaljno pisao..

- - - - - - - - - -

Secate se onih mafijaskih naslovnica ,tetovaze Al Kapone ,doduse amaterski uradjene,cak i pominjanje bivseg predsednika ..od strane doticne...tako je u naslovnicama pisalo haos..

Ti advokati negiraju postojanje bilo kakvih dokaza protiv Z i danas su potvrdili,koliko sam ih razumjela mjesto ubistva je nasip?

Ma tu nesto nije u redu ,Majole kao pravnik ,kaze da je to navodno taktika advokata...kakva bre taktika ...

Nije taktika nego naravno da odbrani odgovara tvrdnja da je ubijena na nasipu.

Takodje,advokat batalise misljenje CFI i to prilicno podrugljivo.

A zasto podrugljivo? Zasto bi njima neko verovao?Ocigledno je da nikakve tragove nisu nasli u kuci ,koji bi naveli tuzioca ili policiju da tvrde da je u kuci ubijena,,,zato im nasip jedino ostaje ,,samo mi nije jasno kako ce da objasne kako nisu uspeli njene stvari da nadju i nju ,vec je trebalo toliko vremena?!Kako ce da objasne da je on sam sve to izvrsio navodno ,posto vidimo da nikoga drugog ne hapse niti sumnjice?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back