Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lično Z je u "Ćirilici" izjavio kako je dolazilo do "malih svadjica" dok su snimali pjesme,"ona je dolazila i otpjevala bi to za pola sata i ode a ja to sve detaljno do savrsenstva" eto sa ovim je takodje puno rekao o njihovom "slaganju" ko je imao neko takvo iskustvo znaće o čemu pričam! A gdje sve ostalo o čemu mi nemamo pojma?Ani

Zbog malih svadjica...stvarno smesno i zalosno o cemu vi pisite,,vi se nikada niste posvadjali sa nekim...i sta to dokazuje i pokazuje?!NISTA

Lično Z je u "Ćirilici" izjavio kako je dolazilo do "malih svadjica" dok su snimali pjesme,"ona je dolazila i otpjevala bi to za pola sata i ode a ja to sve detaljno do savrsenstva" eto sa ovim je takodje puno rekao o njihovom "slaganju" ko je imao neko takvo iskustvo znaće o čemu pričam! A gdje sve ostalo o čemu mi nemamo pojma?Ani

Zbog malih svadjica...stvarno smesno i zalosno o cemu vi pisite,,vi se nikada niste posvadjali sa nekim...i sta to dokazuje i pokazuje?!NISTA

Malih svadjica? Pomislicu da povrsno shvatas sve! Covjek je ovim izrekao osobinu,njenu i njegovu,a to je velika razlika!
A te osobine se protezu kroz cijeli njihov zajednicki zivot!

Ali...Marjanovicima gosp.Šipka ne odgovara?
To moze biti bilo koja kuća,razumijemo se!
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 18:36

Gledaj sad ovo ,,,ako su nevini zasto bi im SMETAO Sipka ,,,ide u njihovu korist ,jasna stvar,,,a ako nesto kriju ili znaju ,ili neko ih je ucenio ,nije iskljuceno,,,e onda to moze da bude par razloga zbog cega im "smeta" i navodnoj podrsci Sipka SMETA?!?!ZaSto?!

- - - - - - - - - -

A sta ti nikada u zivotu nisi se posvadjala?!

Neki ljudi mogu da glume ljubav i svu ljepotu koja uz to ide GODINAMA,neki kratko,sve zavisi na koga naletis u zivotu!

Lično Z je u "Ćirilici" izjavio kako je dolazilo do "malih svadjica" dok su snimali pjesme,"ona je dolazila i otpjevala bi to za pola sata i ode a ja to sve detaljno do savrsenstva" eto sa ovim je takodje puno rekao o njihovom "slaganju" ko je imao neko takvo iskustvo znaće o čemu pričam! A gdje sve ostalo o čemu mi nemamo pojma?

Motiv je tesko utvrditi a mrtva usta ne govore.

Ali...Marjanovicima gosp.Šipka ne odgovara?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 18:36

Gledaj sad ovo ,,,ako su nevini zasto bi im SMETAO Sipka ,,,ide u njihovu korist ,jasna stvar,,,a ako nesto kriju ili znaju ,ili neko ih je ucenio ,nije iskljuceno,,,e onda to moze da bude par razloga zbog cega im "smeta" i navodnoj podrsci Sipka SMETA?!?!ZaSto?!

- - - - - - - - - -

A sta ti nikada u zivotu nisi se posvadjala?!

Naravno da jesam! Ali drugo je posvadjati se a drugo stalno svadjati! Osobe koje teze perfekcionizmu su jako teske za suzivot sa osobom suprotnih osobina! To je tako!

Isto tako,ja ono sto je rekao Seselj ne bih bacila u vodu,ne prica on zato sto je prepametan vec zato sto ima SAZNANJA,koja znamo odakle su! U tj isti koš bih svrstala onu Rivs koja glumi vidovitost ili sta god,ona jednostvno ima saznanj i od početka sllučaja priča o tome?

A to "smetanje" po meni izaziva cinjenica da bi se daljom Šipkinom analizom mozda iskopalo nesto sto ne treba! Ali o tom mozemo samo nagadjati!

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem!
Šipka lijepo kaze gdje je mogla biti oteta,pa ako jeste oteta a pri tom Marjanovici nemaju s tim vezu,odlično zapazanje i pravac u kom treba ici! Ali...Marjanovicima gosp.Šipka ne odgovara?

Advokatu svakako odgovara nasip zbog lakse odbrane. Ako je delo izvrseno van nasipa onda se suzava krug osumnjicenih, postoji jasna namera,plan...i naravno,porodica je prva na tapetu. Ovako,ako je nasip mesto izvrsenja onda moze da bude bilo koji prolaznik,Pera Lozac i Miki Maus.

I zato u emisijama dovode neke koji se ismevaju gospodinu Sipki ,a ne mogu svoju bruku da vide ,pocevsi od bivseg subotara adventiste koga su izbacili iz te verske organizacije,,a sada promovise satro neko kvazi pravoslavlje ,,a uopste nije moje vere ,,,jer je bivsi pravoslavac...

Tu emisiju sam odgledala s gadjenjem! Dno dna! Ali,vidi narod tu bruku i sramotu! Fujjj

Odlična si pitanja postavio! Za mene je to i više od sujete koj moze biti razlog! A za Marjanovice se pitam moze li to biti strah od ovih zkonitih ako je istina ono sto je Zorica Zoka pisala u grupi o TORTURI koju je prošao za onih 48 sti ili je to nešto mnogo više?

Poslednja izmena:
Original postavioAni Četiri Pištolja
Potpuno se slazem!
Šipka lijepo kaze gdje je mogla biti oteta,pa ako jeste oteta a pri tom Marjanovici nemaju s tim vezu,odlično zapazanje i pravac u kom treba ici! Ali...Marjanovicima gosp.Šipka ne odgovara?

Koja kuca?!Ako je nesto u njihovoj radjeno ,to je odavno ocisceno ,,kazem Ako,,a i pretresali su kucu ,gledali ,,..mislim na policiju ,,,,koja druga kuca ,ne razumem?!

Original postavioAni Četiri Pištolja
Potpuno se slazem!

Koja kuca?!Ako je nesto u njihovoj radjeno ,to je odavno ocisceno ,,kazem Ako,,a i pretresali su kucu ,gledali ,,..mislim na policiju ,,,,koja druga kuca ,ne razumem?!

Zar je nije neko mogao oteti DRUGI koji takodje ima kucu ili sta vec?
I Šipka i Spsic cini mi se pricaju da bi to u tom slucaju,vracanje tijela,bila PORUKA SUPRUGU!

Nema GROMA on bi najbolje iskopao o ovoj firmi gospodina Šipke sve?

FARO Technologies, Inc
Ako sam dobro shvatili oni su predstavnici i prvi u Evropi ,imaće i neki seminar ili tako nesto isto tako u Evropi?

Moje je misljenje da kao takvi,znaci neko ko tek treba da se "probije" i nadje svoje mjesto u Evropi i rade najbolje sto mogu i znaju,jer njihovi rezultati će im npraviti to mjesto! Ili ih dovodi neko ko razmišlja kako profitirati na tome i na takav način uzeti koji dinar s balkana kao sto se to inace radi vec dost agodina?

Poslednja izmena:
I Šipka i Spsic cini mi se pricaju da bi to u tom slucaju,vracanje tijela,bila PORUKA SUPRUGU!

Sa time se slazem ,mislio sam da na nesto drugo aludiras..ja i mislim da je neko ili neki drugi oteli,,,e to kad kazes PORUKA SUPRUGU,,,secas se onih naslovnica kada je Maticka pretila i jos neki kontroverzni naslovi ,kao poruka da CUTE,Grom je o tome dosta pisao...tu nesto smrdi...

- - - - - - - - - -

Kakve drzavne sluzbe ,izgubili su poverenje nacisto?!Sta spamujes pa ti...

Sa time se slazem ,mislio sam da na nesto drugo aludiras..ja i mislim da je neko ili neki drugi oteli,,,e to kad kazes PORUKA SUPRUGU,,,secas se onih naslovnica kada je Maticka pretila i jos neki kontroverzni naslovi ,kao poruka da CUTE,Grom je o tome dosta pisao...tu nesto smrdi...

Da.O tome i ja pričam i razmišljam stalno! Z moze imati saznanja o tome od kojih strahuje,zar ne?

Odlična si pitanja postavio! Za mene je to i više od sujete koj moze biti razlog! A za Marjanovice se pitam moze li to biti strah od ovih zkonitih ako je istina ono sto je Zorica Zoka pisala u grupi o TORTURI koju je prošao za onih 48 sti ili je to nešto mnogo više?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 19:00

Ma kakva sujeta ,,to je vise od sujete ,,,,prvo bi angazovali najbolje ljude da se ovaj slucaj stvarno resi ,"sujeta" ,to je samo sleng ,uvijena forma.A sto se tice te neke podrske ,,ne znam

- - - - - - - - - -

Da.O tome i ja pričam i razmišljam stalno! Z moze imati saznanja o tome od kojih strahuje,zar ne?Ani

I ja mislim ,..to je jedino neko "opravdanje" ,zasto je tim izjavama na neki nacin sebe pokopavao ,,,i zasto cuti ,,,ko zna kakve strukture stoje iza ovoga?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back