taote
Iskusan
- Poruka
- 5.349
E ljudi moji....ja od sutra ne pusim. I danas sam frapirana, krenula d akazem okolini, i to ne onako da sada razglasim svima nego cisto pusackoj ekipi-jer moram da ima kazem kad me svako jutro cekaju za kafu u 9.00 a sutra ne idem. Mislim svi do jednok komentari su "Daj ne zanosi se", "Ma koga lazes". "Sta ti je" itd. Dobro hoce li jedan da se nagje da kaze "Bravo ajde bas probaj"???????????????????????//
Jel vama isto bilo???????/ Hocu li sada da otkrijem da su ljui zlobni?///![]()
Ja sam u početku stalno nešto "muvala",kao neću sad, posle ću... itd, da me ne bi zezali ako ne uspem, jer znam da bi mi "krv pili". A znam da među narkomanima i alkoholičarima ima dosta baš takvih, zavidnih, koji čoveku ne daju da se izvuče, jer je onda "bolji od njih", tj, oni se osećaju da su slabići. Zašto to ne bi moglo da bude i kod (nekih) pušača? Mene su moji pušači podržali, takvi smo i inače, ne komentarišemo nečije odluke ako on to ne traži, a par njih mi je reklo da je baš dobro što sam ostavila duvan, i to da i oni žele da ostave, ali im ne ide. To kad se već primetilo da ja više ne pušim.
Poslednja izmena:

Samo se ti drži svog pravca, i svojih odluka. Na kraju, to je tvoj život, zar ne? A ostale pusti ... psi laju, a karavani prolaze.