dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Da, znamo da su dobronamerni ali im ne pomazes nego ih iritiras.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hej, hej, kako si?:???: jeli drugi dan gori od prvog?![]()
meni peti dan..8)
ali iskreno ne verujem da cu do kraja da istrajem...

Pa izgleda dolaze u valovima, pre pola sata mi je bas palo tesko, sada sam OK i samo si mirisem ruke. Zaboravila sam juce da se slikam, htela sam da imam sliku vece pre ostavljanja ali onako bez sminke-da se vide podocnjaci pa da se onda uslikam recimo na svakih 10 dana , znate onu foru before and after...jer neko to uradio?
Ah sta bi ja bez vas? Upravo mi opet koleginica rekla da neci izdrzati do veceras. Ja se smejem...sta cu....
ja sam to radila
Ne javlja se X02?!
Verovatno nije izdrzala bez cigareta, pa joj je sada nezgodno.
Ti se mnogo opterecujes i razmisljas o tome. To je sve individualno.
Zapravo, sve je u tvojoj glavi. Ako mnogo razmisljas o tome kako ce ti biti, kako ces izdrzati i da li ces izdrzati, postoji mogucnost da ne uspes.
Nemoj da razmisljas o pusenju, nadji sebi neku drugu zanimaciju, skloni sve pepeljare, upaljace i sibice sa vidnih mesta, izbegavaj nekoliko dana drustvo pusaca kao i boravak na onim mestima u kuci i van nje gde si najcesce pusila. Nemoj mnogo da pricas o tome i da ispitujes one koji su ranije prestali da puse, kako im je bilo.
Razmisljaj o pozitivnim strana nepusenja (boljoj kondiciji, cirkulaciji, lepsem tenu, zdravijim plucima, srcu i zdravlju uopste, manjoj mogucnosti da obolis od mnogih bolesti, potrosnji novca za neke bolje i zdravije stvari, zdravijem vazduhu koji dises, smradu koji te vise nece pratiti...).
Ne javlja se X02?!
Verovatno nije izdrzala bez cigareta, pa joj je sada nezgodno.

Ko nikada nije bio pushach ne mozze davati savete kako prestati. Kao shto ne mozze neko ko nije bio u svemiru da nam pricha kako je tamo.
Primechujem tehniku omalovazzavanja pushacha shto je jako shtetno i nepristojno.
Pushachi nisu loshi, sebichni, glupi ljudi. To su ljudi koji su u vlasti nikotina. Lako je nekome ko nije iskusio moch nikotina da misli da je to lako...i ja mislim da je lako pobechi iz turskog zatvora i imala bih ideje kako, ali u praksi je sve to neshto sasvim drugo.
Cenim jako podrshku nepushacha. Posebno onih koji zzele zaista da pomognu, a ne da osudjuju.
pedjaza: da li primecujes da ides na zivce ovim ljudima ovde? Prekini da im drzis slovo i pusti ih bre na miru, sto si tako naporan?

Pa gde si ti!Cao svima! Samo da se javim da sam prezivela 72 sata! Hvala svima jos jednom! Petak mi je bio koma, sreca da sam nakon posla usla u bus pa sam kad sam stigla odmah zaspala. Subota je vec bilo puuuuuuuuuuno bolje, danas jos lakse. Nije da nemam krizu ali nije to toliko strasno kao sto sam mislila.
Javicu se sutra vise, svima THAAAAAAAANKS, ne bi stvarno ne bi bez ovog foruma!

lekari imaju ZNANJE, zavisnici imaju ISKUSTVO, oni koji nemaju ni jedno ni drugo ne bi trebalo baš toliko da se nameću, a naročito nikome ne koristi tolika nadmenost (osim njihovoj sujeti)Znaci samo bivsi narkomani..alkoholicari i pusaci rade u zdravstvenim ustanovama![]()