Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Kad sam kući, kad god me uhvati kriza, pustim trance muziku, ...

(moram orkestar,kad nema smajlija sa mixetom...jbga)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam kući, kad god me uhvati kriza, pustim trance muziku, ...

(moram orkestar,kad nema smajlija sa mixetom...jbga)Čitam i pomišljam da mi je stvarno žao što u svemu nisam učestvovao od početka...

da li je to zakasneli pubertet...
Znate ono kad kažu - i noću je pušio, koliki je zavisnik, ustajao je da bi pušio - e takav sam bio ja... U kolektivu od oko 130 radnika, ja sam bio ubedljivo najaktivniji, najzagriženiji pušač...ljudi su se čudili, pojedini zgražavali koliko sam pušio... Šteta što se nisam sa nekim kladio...
- da bar unovčim ovo...

!

Bravo!
Evo ti i treći, dalje brojiš sam![]()
Još te drži neverica i euforija zbog uspeha. Lakše je nego što si očekivao, ali nije još gotovo.
Jeste, svaki dan je sve lakše gledajući generalno, međutim desi se da te ponekad potpuno neočekivano drmne "nostalgija" naročito što su ti cigarete na dohvat ruke i kod kuće i na poslu.
Meni je spasonosna misao u tim prilikama bila "e sada si izdržala ovo (krizu) i više sebi nećeš to da radiš" i deluje![]()
Nema veze... ionako uskoro nameravam da prestanem s brojanjem...samo ću da zapamtim datum... 23.05.2008. S obzirom da me cigareta pratila 18 godina, gledam da celoj situaciji s prestajanjem pušenja pridajem što manji značaj...
I zašto mi se malkice vrti u glavi...? Da li je to posledica čišćenja, dopiranja kiseonika ili čega već...?Ja uopšte nisam kašljala kadasam ostavila duvan (a ni pre toga), a pušila sam po dve kutije poslednjih par godina.Samo mi nije jasno zašto tek pomalo iskašljavam...?
i posle nekoliko godina....I te kako mi je jasno da nije gotovo - štaviše - očekujem napade želje čak i posle nekoliko meseca apstiniranja......![]()
setio sam se...
Da - i dok sam palio, nisam voleo da udišem dim drugog pušača, jer bi odmah u glavi stvorio sliku situacije u njegovim plućima
, pa iz takvih čađavih pluća izlazi dim obogaćen ko zna kakvim bakterijama i ja sada to moram da udišem...bljak..
Ej DeeLite... ja evo ne pušim 4.5 meseca, tako nešto... čekaj samo da prođe nekih npr 20ak dana i onda da se nađeš u društvu pušača... meni je nenormalno smrdelo, život mi se zgadio kako sam mogla to da uvlačim u pluća! I onda sam srećna kad pogledam njih zavisnike kako MORAJU da rade nešto a ja radim šta hoću! Ja sam imala sreću da se potrefilo da je prestala i mama da puši pa nemam u kući (čak ni u zgradi od 5 stanova!) pušača, i u društvu su skoro svi prestali pa sam imala tu sreću! Prvi dolazak u kafić na faxu - htela sam da se ugušim, nisam mogla da podnesem smrad svoje kose i garderobe!
Ako ti treba bilo kakva pomoć i podrška piši, ako ti ne pomogne forum probaj u domu zdravlja na tvojoj opštini, sigurno imaju grupu za odvikavanje, znam dosta ljudi kojima su mnogo pomogli, osetiš se kao da nisi sam u frci...
Nek je sa srećom!

prema cigarama vise nemam nikakav odnos
mada bi volio da zapalim

I evo sad se borim da se spasim i verovatno ću da se izborim... Tako da za izvesno vreme - nadam se što pre - ni ja neću imati nikakav odnos prema cigaretama... Pa ako već izgradim najmanje nikakav, ako ne i odbojan stav, zašto bi voleo da zapalim kad vidim kakva je to navlakuša, gadna i po zdravlje opasna navika... Tek sad vidim koliko psiha utiče na čoveka...
))))0
ostavio ih 22.oktobra prosle godine.... a za taj 22. me vezu samo lepe uspomene.... sve mi se desavalo 22 .og.... e sad ja nikada nisam rekao SEBI necu vise da pusim vec sam se uvek vodio parolom ostavicu ih na neko vreme.... i dan danas kazem da ne znam do kad ce trajati takva situacija....
skoro mi je bas malo trebalo da zapali cigaretu ali me bilo sramota))
krize kao krize su prosle i prodju dani i dani da se ne setim cigareta ali bi u svakom slucaju u svako doba zapalio samo mi neki crv u meni to ne dozvoljava...... malo sam tvrdoglav i baksuz.... ali zaista ne znam do kada necu pusiti jer ja cigarete ne smatram kao prestetno i kada bi umeo da pusim pusio bi ..... pod tim podrazumeva da pakla traje bar 3 dana a ovako .... hmm kako bude.... Licno nikakvu promenu nisam primetio na sebi od kako sam ostavio cigarete sem sto je nestao onaj olovni ukus i sto mnogooo bolje osecam ukuse i sto ne smrdim vise kao nekad... sada kada sam u drustvu pusaca i dodjem kuci gadi mi se garderoba kada je pomirisem..... hmm ipak ima promena ali...
))))0
i onaj ko je ostaivio cigarete i kaze da nikada ne pozeli da zapali taj laze jer cete uvek hteti da zapalite samo je pitanje da li cete to uraditi ili iskulirati![]()

Verovatno će se dešavati da poželiš da zapališ i za 5 godina, ali to više nije kriza već želja koju je prilično lako moguće zaustaviti ako si dovoljno svestan, a kriza je ovo sto te drma sada. Sada se ti fokusiraj na ovo što ti se trenutno dešava inače čitajući ovo što pišeš verujem da ovo neće biti samo pušačka pauzaKada bi me spopala kriza i posle 5 godina....