NaraYan
Iskusan
- Poruka
- 6.289
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo, lepo, presto da pusi poceo da duwa....
napredujes![]()
decko ja duvam 15 godina
Pikax, stvarno si i ti prošla kroz ovo?
ajde brzo, šta da učinim da olakšam sebi - flaster, žvake, nešto treće, šta?![]()
Kod mene veliku ulogu igra ritualni karakter cigareta, pušenja... Znači prva stvar koja se godinama radila ujutru je cigareta...pa pravljenje kafe uz cigaretu... onda dolazi i kafa uz 3,4 cigareta... Jutros je sve to izostalo, pa mi čudno...navika je to... Jesam popio kafu...ne toliko da mi se baš pila, nego eto iz nekog inata...Kafa bez cigarete... Baš sam zaieban...
mada...ja nisam bas uspela predhodnih par puta...![]()
Dobrodošao!Sve sam isčitao - od prve do poslednje stranice... Dakle kad god me uhvati kriza, ja ću lepo da dođem ovde, pročitam prvih 15tak stranica (koje su u stvari suština svega) i idem dalje... jer čitajući sve ove silne stranice nisam ni zaželeo da zapalim... Prvi dan bez cigarete, prijatno sam iznenađen kako to podnosim... Videćemo... Izveštavaću...
Znači sutra prvo ritualno svraćaš ovde do nasKod mene veliku ulogu igra ritualni karakter cigareta, pušenja... Znači prva stvar koja se godinama radila ujutru je cigareta...pa pravljenje kafe uz cigaretu... onda dolazi i kafa uz 3,4 cigareta... Jutros je sve to izostalo, pa mi čudno...navika je to... Jesam popio kafu...ne toliko da mi se baš pila, nego eto iz nekog inata...Kafa bez cigarete... Baš sam zaieban...
... Znači ni danas ni jednu nisam zapalio...