Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ok,ok, bez nervoze, moliću!!! Ma ja razmišljam ko velika, hahahaha, malko viška zarad čistih pluća, super, isto tako brzo nakon prestanka sam primetila gojenje i oodmah reagovala rekreacijom, znači sve je samo trenutno! A već saam opravdala višak, nije krivo nepoošenje, već januar mesec!!! A sa probbavom imam godinama problem i pored super pravilne ishrane (januar se nikada ne računa kao zdrav mesec)!

Moracu majke mi.
Sve, al da prestanem da pijem - NIKAD! :)
Mada, uvek posle pijancenja kazem "Ja vishe ne pijem" hahahah :lol: Klasika.
Nego...
Samo da otopli da pochnem da trchim, onda mi se nece ni pushiti, a i brate, bash ste me zabrinuli sa ovim postovima o gojenju!!!! :(

Lucky nemoj to da te obeshrabri! Već sam na prethodnoj strani rekla da moja mama ne puši već 1.5 godinu i nije dodala ni gram! Ako uspeš da se uzdržiš od cigara uspećeš i od raznoraznih grickalica koje služe samo da bi umanjile nervozu... Umesto čipsa uzmi neke tvrde bombone ili voće, šta ja znam...

Hm, pa dobro.
Kazem - samo da otopli pa da pochnem da trchim. Poslednjih par hladnih meseci, mi se toliko trchalo, nakupilo se u meni energije, pa sad samo chekam tople dane.
A onda definitivno nit cu pushiti, nit cu grickati chips i sl.
sport-smiley-007.gif

Samo da se pohvalim da je pre neki dan dechko zapalio preda mnom i ja rekla "Aj duni mi u lice da proverim neshto", medjutim totalno mi se nije pushilo.
Shta vishe dim mi je bio.... bljah.

Molim vas za savet.Ne pusim vec tri dana i sasvim se ok osecam,ali pluca me bole i iskasljavam nekakav sekret.Da li je to normalno?Inace do pre par dana sam pila antibiotike zbog akutnog bronhitisa,koji je,pored ostalih,razlog mog osavljanja cigareta.Unapred HVALA

Ja bih rekla da ti je iskašljavanje i bol zbog bronhitisa a ne zato što ti pluća pate za cigarama....

Lucky nemoj to da te obeshrabri! Već sam na prethodnoj strani rekla da moja mama ne puši već 1.5 godinu i nije dodala ni gram! Ako uspeš da se uzdržiš od cigara uspećeš i od raznoraznih grickalica koje služe samo da bi umanjile nervozu... Umesto čipsa uzmi neke tvrde bombone ili voće, šta ja znam...
I nervoza je navika! Kod poošača ona je samo prikrivena, inače je stalno prisutna. Znači - i nervozu treba odviknuti.
(Dobro bi bilo da se tema ne koristi za čat).

Alo ljudi,pa gde ste?:D
Da li se na ovom forumu jos uvek moze naci malo podrske i razumevanja?:(
Ja evo ne pusim 5 dana.U pocetku nije bilo tako stasno,mislim nije ni sad ,ali hvataju me neobjasnjivi napadi panike,srce mi ubrzano lupa...i tako to.Naravno i nesanica.:oops:
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli.
Sada se zaista plasim da mi se tako nesto ponovo ne desi.:-(:-(
HELP!!!!!!!!

Ja evo ne pusim 5 dana.U pocetku nije bilo tako stasno,mislim nije ni sad ,ali hvataju me neobjasnjivi napadi panike,srce mi ubrzano lupa...i tako to.Naravno i nesanica.:oops:
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli.
HELP!!!!!!!!

Valleri ne znam šta pametno da ti kažem... Ja nisam imala takve propratne pojave, jedino što sam ujutu bila baš baš tužna jer sam morala da se odvikavam od svog rituala - pijuckanja kafe uz cigaru i stondiranja nekih 1/2 sata.
Meni izgleda kao da ti fali sigurnosti, samopouzdanja, da se osećaš nezaštićeno itd. Možda da se posavetuješ sa WW, ona je čini mi se psihijatar, možda će ti nešto pametno reći!
Samo hrabro i ne dozvoli da u startu sebi nađeš opravdanje za slučaj da si ponovo posustala ;)

Pa gde ima podrske ako ovde nema ;)?
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.
HELP!!!!!!!!
Sve tegobe su privremene. Telo trazi svoj otrov i ne zeli da ga se odrekne. Samo budi istrajna i posle otprilike mesec dana nastupa laksi period. Kada te uhvati kriza pomisli da je to samo privremeno, ma kako bilo tesko.

Jos si veoma rovita, tako da je najbolje da uposlis sebe maksimalno i da na prethodne probleme gledas samo kao na malu pakost svog organizma, a ne kao na pravi problem.
Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli

Pisi kad ti je frka, tu smo za tebe!!!
c020.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back