Zivela Harmony!!! Sve sto si napisala potpisujem!!
Nepusacki staz: 2 nedelje i 1 dan. Cool
Nepusacki staz: 2 nedelje i 1 dan. Cool
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Klasika.
Moracu majke mi.
Sve, al da prestanem da pijem - NIKAD!
Mada, uvek posle pijancenja kazem "Ja vishe ne pijem" hahahahKlasika.
Nego...
Samo da otopli da pochnem da trchim, onda mi se nece ni pushiti, a i brate, bash ste me zabrinuli sa ovim postovima o gojenju!!!!![]()

Molim vas za savet.Ne pusim vec tri dana i sasvim se ok osecam,ali pluca me bole i iskasljavam nekakav sekret.Da li je to normalno?Inace do pre par dana sam pila antibiotike zbog akutnog bronhitisa,koji je,pored ostalih,razlog mog osavljanja cigareta.Unapred HVALA
I nervoza je navika! Kod poošača ona je samo prikrivena, inače je stalno prisutna. Znači - i nervozu treba odviknuti.Lucky nemoj to da te obeshrabri! Već sam na prethodnoj strani rekla da moja mama ne puši već 1.5 godinu i nije dodala ni gram! Ako uspeš da se uzdržiš od cigara uspećeš i od raznoraznih grickalica koje služe samo da bi umanjile nervozu... Umesto čipsa uzmi neke tvrde bombone ili voće, šta ja znam...

ops:Alo ljudi,pa gde ste?
Da li se na ovom forumu jos uvek moze naci malo podrske i razumevanja?
Ja evo ne pusim 5 dana.U pocetku nije bilo tako stasno,mislim nije ni sad ,ali hvataju me neobjasnjivi napadi panike,srce mi ubrzano lupa...i tako to.Naravno i nesanica.ops:
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli.
Sada se zaista plasim da mi se tako nesto ponovo ne desi.:-(:-(
HELP!!!!!!!!
Sad sam malo veći nepušač 

Pa gde ima podrske ako ovde nemaAlo ljudi,pa gde ste?
Da li se na ovom forumu jos uvek moze naci malo podrske i razumevanja?![]()
Sve tegobe su privremene. Telo trazi svoj otrov i ne zeli da ga se odrekne. Samo budi istrajna i posle otprilike mesec dana nastupa laksi period. Kada te uhvati kriza pomisli da je to samo privremeno, ma kako bilo tesko.Ja evo ne pusim 5 dana.U pocetku nije bilo tako stasno,mislim nije ni sad ,ali hvataju me neobjasnjivi napadi panike,srce mi ubrzano lupa...i tako to.Naravno i nesanica.ops:
Moj najveci strah jeste taj sto sam pre godinu dana takodje prestala sa pusenjem nekih mesec dana,a sto je rezultiralo napadima panike koja su polako skliznula u aksioznost,potistenost, pa skoro blagu depresiju.
Sada se zaista plasim da mi se tako nesto ponovo ne desi.:-(:-(
HELP!!!!!!!!
Kada sam pocela sa pusenjem,svi simptomi su se povukli
Svaka cast!!!!!E, i da se pohvalim, juče je bilo mesec dana!Sad sam malo veći nepušač
![]()