giselle
Primećen član
- Poruka
- 911
koliko je opasno putjkanje tj.ne uvlacenje dima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko je opasno putjkanje tj.ne uvlacenje dima?

Ja sam prestala da pušim pre 3 meseca. I mogu da prijavim poboljšanja u čulima. Miris, ukus...
Mogu duboko da udahnem a da ne škripim
Nisam pušila 10 god i onda me neka budala nagovorila u diskoteci na jedan dim. Sutradan, pakla.
I 2,5 godine sam pušila, dok nisam rešila najzad da ostavim cigarete. Više puta sam ostavljala, pa 3 dana, 5 dana, nedelju... Prilično nedosledno, uz puno kriza. Onda sam jedan dan samo REŠILA da ja više nisam pušač.
Hoće li neko knjigu za lakši prestanak pušenja?
Pdf format, engleski i srpski.
ponekad mi se pooši......samo kad sam sama,u društvu nikad.....
za neverovati, kad se nadjem u društvu pušača uopšte mi se ne puši, čak štaviše imam osećaj da nikad i nisam bila pušač (a čitavih 17 godina sam purnjala, jaoj majko, kao ciganče počela sam od deteta da pušim), a kad sam sama umirem, samo na cigaretu mislim..........

![]()
Samo da pozdravim nove clanove i da veteranima (od preko mesec dana) cestitam.
PS Svaki dan na vagu!!!
pa o stomaku ja i pričam, to me ubija, zato i idem na sport da sve to lepo raspodelim ako je moguće, izgledam kao trudnica u petom mesecu a navikla sam na ravan stomak, baš mi je grozan osećaj......no dobro, i to me teši jer sam čiitala da je nadutost a samim tim i zatvor normalna pojava jedno vreme kod prestanka pušenja......valjda nas nisu slagali!
Ako si pratila temu od početka, onda je nisi ozbiljno tumačila, inače ne bi sebi dozvolila nepotrebni višak kilograma. U temi je lepo apsolvirano da je najveća opasnost kod odvikavanja od poošenja stvarnaje druge loše navike kojom se u usta trpa sve i svašta. Lako se da zaključiti da zamena jedne loše navike drugom nije nikakvo rešenje.hvala,hvala,hvala, htela ja od prvog dana da se javnem i pohvalim ali me mrzelo, a inače sam tu non stop, pratim temu od početka, čak sam se jednom i upisivala na listu nepušača ali trajalo je samo jedan (nepun) dan hahahaha.
a na vagu i idem svakodnevno, dok sam pušač bila bila sam anoreksična sad mi ovih 5-6 kila dodje kao naučna fantastika, valjda sam kako reče koleginica mog muža navikla da se oblačim u dečjim radnjama pa mi sad ovo teško palo, a kažu da bi mi još koje kilo dobrodošlo, ali neka ima vremena, sad će doći trudnoća pa će biti viška!
pa o stomaku ja i pričam, to me ubija, zato i idem na sport da sve to lepo raspodelim ako je moguće, izgledam kao trudnica u petom mesecu a navikla sam na ravan stomak, baš mi je grozan osećaj......no dobro, i to me teši jer sam čiitala da je nadutost a samim tim i zatvor normalna pojava jedno vreme kod prestanka pušenja......valjda nas nisu slagali!
Ako si pratila temu od početka, onda je nisi ozbiljno tumačila, inače ne bi sebi dozvolila nepotrebni višak kilograma. U temi je lepo apsolvirano da je najveća opasnost kod odvikavanja od poošenja stvarnaje druge loše navike kojom se u usta trpa sve i svašta. Lako se da zaključiti da zamena jedne loše navike drugom nije nikakvo rešenje.
Da ponovim: ništa kalorično ne trpati u usta van redovnih obroka (najbolje dva). Samo čajevi, sokovi i sveže voće. Može i pomalo obične vode.
Savet za tvoje probavne probleme: sve će biti ok ako se za nedelju dana budeš hranila samo povrćem, svežim ili kuvanim samo u ulju, blago začinjenim, sa hlebom ili bez njega i svežim voćem. Osim ulja nikakvih drugih masnoća! To će ujedno biti najbolja i najzdravija dijeta koja će odstraniti suvišne kilograme.
Rostob, cemu ovaj nadobudni stav? Nije dobro ugojiti se? Stvarno?Ako si pratila temu od početka, onda je nisi ozbiljno tumačila, inače ne bi sebi dozvolila nepotrebni višak kilograma. U temi je lepo apsolvirano da je najveća opasnost kod odvikavanja od poošenja stvarnaje druge loše navike kojom se u usta trpa sve i svašta. Lako se da zaključiti da zamena jedne loše navike drugom nije nikakvo rešenje.