Nepušački kutak : Ostavite pušenje sa nama!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ako TO ostavim, onda sam riba do yaya :twisted: Oni MENI leptirove, MENI, pa ja sam opsednuta roze leptirovima!!!

gle i ovde ih ima
ROZI

Ovde su ljubicasti, lete oko digitalne reke

Nije u redu. :?

prelep je dizajn :cry:
12564.jpg

(ne trazite djavola da iskusavate jos uvek slabu volju)

e da
jos jedan savet (hvala bejb na ti si mi idol! :lol: )

NEMA PUSHENJA IZ ZEZANJA, verujte - nema.
A beti ce kad popusi tog kupljenog leptirka (malo jos samo da se foliram, nadam se cu imati neki vazan sastanak ;) da o-sta-vi. Kad je mogla jedared, moze ponovo!

Al nema pushenja iz zezanja, zapamtite.....!!!:idea:

I, da, procitacu svaki post na ovoj temi! :D

e ako TO ostavim, onda sam riba do yaya :twisted: Oni MENI leptirove, MENI, pa ja sam opsednuta roze leptirovima!!!

gle i ovde ih ima
ROZI

Ovde su ljubicasti, lete oko digitalne reke

Nije u redu. :?

prelep je dizajn :cry:
12564.jpg

jeste... stvarno je mnogo lep dizajn, kad nisam znala zašto pušim, pravdala sam da to radim jer mi "lepo stoje dizajnirane cigarete" .... :-? i sad kad to vidim odlepim...

@Betty
Pre dva dana sam drugarici kupila damsku pepeljaricu za tašnu sa poklopcem i slika Betty Boop na njoj !!! Zar nije iskušenje ....

jao
imam i ja jednu ali nikad da je upotrebim
mala, sto se nosi tamo gde ne smes da pusis, pa u ruci, kao kutijica sa poklopcem
doduse brendirana Ronhill

e kad se setim....
ja sam sebi kao nagradu za nepushenje kupila Hello Kitty ogledalce :P

CIm ostavim ima da upotpunim kolekciju :D

(stvarno, gledam ovog leptirka....mogla bih kad s njim zavrsim, da zavrsim...)

čekaj, stani, kakvo crno upoznavanje, još mi nisu spali podočnjaci!!!
betiiii, čekamo te svi!

e, da, mamu li im maminu, koje su to cigare?
čekaj! neću da znam.
za sam inače malo frik za cigaret kejs dizajn. a nemam nimalo veze sa dizajnom. šta da radim.
ali više nisam!
tako da, ipak neću da znam koje su to cigare.

izvinite zbog random unosa. neću više da lupetam, obećavam.

a ja sanjala da kupujem cigare na trafici i kao stavljam ih u džep i setim se da ja više ne pušim i kao aj kad sam kupila glupo da vraćam nego ću ja to da popušim, al krišom, bukvalno niko neće znati za to jer me sramota i same sebe... bla bla bla.... izgleda da mi baš frka :)
I ugojila sam se 1.5 do 2 kg al sve otišlo u stomak pa mi malo tesne sve farmerke.... :(:(:(:(:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back